Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 Junc
ma spet štartnina pa take brez veze debate. Če ti ni všeč pa ne pridi, nas sploh ne zanima to. Jaz bom, ker mi je to meni osebno najboljša proga od vseh tekem. Mal gor, mal dol, pa še za motivacijo bo čez zimo, tako da se bom dobro pripravil za MKM
Uporabniški avatar
 rainbow
Ja, tud meni čedalje bolj najedajo tele debate okrog štartnin, vedno so previsoke, pa vedno premalo hrane in daril, pa ni za vegije poskrbljeno, pa bla, bla, bla... Skratka, vedno enainiste zgodbe okrog tega :evil:

In ne me razumet narobe :arrow: Prav je, da se organizatorjem pove, če kaj ne štima, seveda če so kritike upravičene. Glede štartnin pa: vsak sam izbira, katerih tekem se bo udeležil...al' pa ne. Če so startnine pač problem, je najceneje obut superge in "oddirkat" eno okrog domače hiše :wink: Na koncu pa še iz hladilnika vzameš tisto kar ti paše :)

Tko, tole mogoče ni ravno za v tole temo, ampak je mal jezna mavrična.... :)

Sicer pa je tek v Sežani (vsaj zame) za zaključek tekaške sezone prijetno doživetje. Proga ni ne prezahtevna in ne predolga, jota na cilju je pa itak zakon :) Žal pa me letos tam ne bo....pa ne zaradi previsoke štartnine :) :wink: hehe
 giorgio
Danes sem se vrnila z Martinovega teka, štartnina je bila 8 eur, kot praviš. Majico sem dobila L, ker je manjših zmanjkalo. Ko sem prišla v cilj (med zadnjimi), je zmanjkalo vode, potem je pa nekdo komentiral, kaj vodo iščemo, saj ni vročine, pa ni potrebe po vodi?!? Res smo potem dobili zelo dober čaj in mineštro, ki je bila tudi o.k.

Nana.Martinovega teka ne moreš primerjati z ostalimi primorskimi teki,saj je ta zame eden slabše organiziranih tekov.Že lani sem opozoril na vodo,pa so eni tukaj na forumu dejali da vida na tako kratki progi sploh ni potrebna.Kot za koga.Letos na teku v Podgorju je bila organizacija super,na naštejem koliko vrst sadja je bilo:banane,jabolka,fige,lubenice,grozdje,slive.Prijavnina 8eurov.Pa nagrade,majica,hrana.Vem da tekači iz Prestolnice imate radi teke na krasu,tudi jaz jih imam.Udeležujem se jih,se jih bom še,pa upam da letos spet ne dobim prevelike majice-če bo.LP
 nana
@giorgio: Omenil si tek Primorskih novic in sem ti ponudila opis s tistega teka, katerega sem se pač udeležila. Naredila sem primerjavo Martinovega teka in sežanskega; na ta način, kot si mojo izjavo prikazal ti, pa izgleda, kot da samo kritiziram. Pa ni bilo tako mišljeno.

Sicer pa nisem šla na Martinov tek zaradi tega. Šla sem zato, da sem nekaj časa preživela v naravi in med tistimi, ki imajo podobne interese kot jaz. Malo sem se pogovarjala s prvo in tretjeuvrščenima in ugotovila, da mogoče to le ni čisto res (glede podobnosti interesov :oops: ). Skratka, jaz sem se med pogovorom zabavala :D Med drugim sem zvedela, da ko si pa enkrat čez 40, si pa že praktično za odpis :shock: (no, zdaj sem malo karikirala, ni bilo tako hudo :wink: ).
Uporabniški avatar
 iverson
So kje na internetu rezultati o lanskem teku?
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
giorgio napisal/-a: ...je bila organizacija super, naj naštejem koliko vrst sadja je bilo: banane, jabolka, fige, lubenice, grozdje, slive. Prijavnina 8eurov. Pa nagrade, majica, hrana...

Op, oprosti, ampak moram nekaj dodat
:arrow: Merkator, Hofer, Interspar ... tam je to še ceneje
:arrow: seveda se pa strinjam, da mora vsakdo imeti svoj prostor, da pove svoje mnenje
:arrow: škoda je, da so to glavni kriteriji nekaterih "tekačev"
:arrow: sem pa tudi sam med tistimi, ki podpira nizko štartnino
:arrow: presenečenje na kvadrat :arrow: 2. tek Peš na Pohorje za 2 € pijače, makaroni s polivko, majica, srečelov za vse, TV ekipa, pokali, da se šika ... kje ste hodili v nedeljo :wink:
:arrow: se vidimo v Sežani
:arrow: brez zamere :cmok:
 nana
RoKo napisal/-a:nana. sori. mislim da rabi rezultate iz Sežane ne iz Izole. V Izoli lani niso sploh merili časov.

Sem skakala iz ene teme na drugo, pa sem spregledala. Verjetno je bil problem tudi tista primerjava z Martinovim tekom v prejšnjih prispevkih. Se zgodi :oops:
Uporabniški avatar
 iverson
Sem mislil za Sežano, hvala.
 ton
Vreme pa, kot kaže bo kar v redu (brez burje tek tam okrog Orleka tako nima prave draži)?
 hitrohodec
Po mojih meritvah (v hoji) proga ni daljsa od 6.5/6.7 km, bo pa veljala za 8km, ker je v soboto predvidena burja, ki bo predvsem povratek spremenila v gorski tek. Za gorske tekace bo to se dodaten plus, ostali pa bomo tudi skusali cimprej do cilja, ce ne drugega, da se ne jota prevec shladi!
Uporabniški avatar
 Eve;)ina
hej jst bi ful rada šla v sežano na tek, pa nimam prevoza! Gre kdo iz smeri Mengša al pa ljubljane proti sežani?

LP evelina
 luzr
Eve;)ina napisal/-a:hej jst bi ful rada šla v sežano na tek, pa nimam prevoza! Gre kdo iz smeri Mengša al pa ljubljane proti sežani?

LP evelina

:) Zdaj imaš prevoz, če le lahko prideš do Ljubljane. Recimo do železniške ali te morda kdo celo dostavi?
Za nazaj ni tak problem.
Odhod iz Lj predvidoma okoli 0800, ker bi šel počasi.
Številke je treba prevzeti do 1030...

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA