Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Nataša
dpop napisal/-a:aj dont faking beliv dis
DARKO!!! preklinjat pa res ni lepo!!! koz vot kajnd of lenguidž iz JORZ???!!!
Slika
 dpop
matejka napisal/-a: naju bo Nataša usmerjala

Pol se zna zgodit da še do Mengša ne boste prišli :twisted:

LP Darko

P.S. ob 17:30 je malo pozno za tiste ki želijo biti varnostniki,
takrat naj bi bili "security tema" že na svojih mestih... da se
ukopljejo, da naredijo barikade itd....
Uporabniški avatar
 matejka
Ojla, Mateja! Končno! Sem bla prepričana, da si rep med noge stisnila. Zdej sem pa vesela, da se bomo skupaj po Rožniku preganjale. :roll:

Še enkrat hvala za pomoč v Plitvicah! Kolo je bilo očitno, že ko so ga izdeloval, namenjen meni, ker mi neverjetno ustreza!
:wink:
Se vidimo![/quote]

Hej Tjaša,

Me veseli, da ti geštel kolesa paše, to ni kr tako, preden tapravga najdeš...he he.

jaz sem kr še prisotna, preden sem se prijavla sem že spremljala vaše debate...no u glavnem se še mal lovim s temi odgovori in citati...načeloma danes pridem na ženski tek, Tomaž- moja lbezn, bo šou med redarje...načeloma pa pravim zato, ker zadnje deni, sploh včeraj preživljam kr hude dni zaradi alergije na cvetni prah - še dobr da je v Plitvicah deževalo....vprašanje če se ne bo danes tudi ulilo, ko bomo tekle...kr zame sploh ne bi bilo slabo he he, sam ne privoščim nobenmu da bi bil moker.
Uporabniški avatar
 ero
Tjaša napisal/-a:Ojla, Mateja! Končno! Sem bla prepričana, da si rep med noge stisnila. Zdej sem pa vesela, da se bomo skupaj po Rožniku preganjale. :roll:

Še enkrat hvala za pomoč v Plitvicah! Kolo je bilo očitno, že ko so ga izdeloval, namenjen meni, ker mi neverjetno ustreza!
Se vidimo!

Hej Tjaša,

Me veseli, da ti geštel kolesa paše, to ni kr tako, preden tapravga najdeš...he he.

jaz sem kr še prisotna, preden sem se prijavla sem že spremljala vaše debate...no u glavnem se še mal lovim s temi odgovori in citati...načeloma danes pridem na ženski tek, Tomaž- moja lbezn, bo šou med redarje...načeloma pa pravim zato, ker zadnje deni, sploh včeraj preživljam kr hude dni zaradi alergije na cvetni prah - še dobr da je v Plitvicah deževalo....vprašanje če se ne bo danes tudi ulilo, ko bomo tekle...kr zame sploh ne bi bilo slabo he he, sam ne privoščim nobenmu da bi bil moker.
Uporabniški avatar
 matejka
dpop napisal/-a:
matejka napisal/-a: naju bo Nataša usmerjala

Pol se zna zgodit da še do Mengša ne boste prišli :twisted:

LP Darko

P.S. ob 17:30 je malo pozno za tiste ki želijo biti varnostniki,
takrat naj bi bili "security tema" že na svojih mestih... da se
ukopljejo, da naredijo barikade itd....

a ni eden rekel, da šele ob 17:45 pride...zdej pa res ne vem, kdaj naj torej pride Tomaž, da zasede to častno mesto?

Ej Nti, tenks za podporo - k takale dobrodošlice si pa res nisem zamislila...

m
Uporabniški avatar
 vidkul
Živjo!
Jaz se javljam v drugo skupino (Rožnik).

lp Vid
Uporabniški avatar
 ero
matejka napisal/-a:a ni eden rekel, da šele ob 17:45 pride...zdej pa res ne vem, kdaj naj torej pride Tomaž, da zasede to častno mesto?

kot sem rekel - zbor redarjev je ob 17:30 pri meni. skupaj si bomo ogledali zemljevid obeh prog in se razporedili. v tem času pride milkec in prevzame svojo skupino in pot pod noge...
Uporabniški avatar
 matejka
ero napisal/-a:
Tjaša napisal/-a:Ojla, Mateja! Končno! Sem bla prepričana, da si rep med noge stisnila. Zdej sem pa vesela, da se bomo skupaj po Rožniku preganjale. :roll:

Se vidimo!

Hej Tjaša,

Kdo je zdej matejka in kdo je zdej Ero...a ni neki se zbrkal temu forumu..kriza identitete, he he

dej pa devat! VSI! he he
Uporabniški avatar
 runner
kot sem rekel - zbor redarjev je ob 17:30 pri meni. skupaj si bomo ogledali zemljevid obeh prog in se razporedili. v tem času pride milkec in prevzame svojo skupino in pot pod noge...

Ero, prideva po 17:00 v Tivoli in naju lahko razporedis kamor pac rabis.
Rad bi bil v vidnem polju dedica (on bi znal "slucajno" kaksnega tekaca poslati v narobe smer) :lol:

runner & dedic
 dpop
matejka napisal/-a: k takale dobrodošlice si pa res nisem zamislila...

m

Misli moje polne zlobe so, gad, ki sika.
A kdor spozna pobliže me, sem druga slika.
Ti zdi morda se, da besede moje vse bolijo,
En vdih ko narediš, pa že nasmeh krojijo.
Jedino eno pomni, ljudje čudes smo polni,
Iščemo pač srečo, tud mi, na umu bolni.

Some call me stupid, some call me crazy...
but the truth is somewhere in between.

LP Darko

P.S. no pa da vidim kakšno dobrodošlico bodo izrekli ostali....
kakšen pozdravni govor???
Uporabniški avatar
 Staša
matejka napisal/-a:

No, Tomaža Tišlerja prijavljam v skupino, !

Hmm, to ime je pa meni nekam znano. Ampak osebe pa ne poznam. Hihi, je ta Slo majhna!!!

PS: Menda je delal na Suaš, kjer dela tudi en meni blizu... :)
 dpop
ero napisal/-a:kot sem rekel - zbor redarjev je ob 17:30 pri meni. skupaj si bomo ogledali zemljevid obeh prog in se razporedili. v tem času pride milkec in prevzame svojo skupino in pot pod noge...

Kakorkoli poskušam uskladit "bussines in pleasure" pa mi vse manj
uspeva... zdej pa ko je napisano da bo teke "šele" ob 18:20 (pa če
bo 8km potem je to še vsaj 1 ura...) potem se bojim da moje
"privat" zadeve ne bodo dopustile moje udeležbe kot redarja...

Boste pač na en ovinek nabili en količek (enak efekt) pa bo...

Pa še toliko groženj, kot jih dobivam... nimam "jajc"... :wink:
(če koga to bolj potolaži)

P.S. resno... se opravičuje, če sem po nepotrebnem
povzročil težave...
Uporabniški avatar
 Barb
Ero,ampak to bi pa že lahko vedel,da kadar so ženske v pitanju,ni nikol preveč :wink: :P
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA