zaradi nepopolne regeneracije po dublin maratonu in manjših zdravstvenih problemčkih se odjavlam od teka v palmanovi!
lp matej
Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons
BoF napisal/-a:Kakšna pripomba?Kje se pa upam. Odlično zapisano. Čist po Prusko. Ordnung und Disziplin!
dannae napisal/-a:BoF napisal/-a:Kakšna pripomba?Kje se pa upam. Odlično zapisano. Čist po Prusko. Ordnung und Disziplin!
Jest že štejem dinarčke, ups evrčke. Ena kuverta za hrano, ena kuverta za degustacijo, ena kuverta za Bof-a.... sam ne vem, če žestoko u kuverti ostane![]()
Bravo in hvala!!! Se že veselim. Če bo vse tako štimalo, kot je zapisano, pa zihr ne bomo v Ljubljani tako zgodaj ?!? No, mogoče pa ne znam na uro...(avatarpress)
BoF napisal/-a:koto napisal/-a:BoF napisal/-a:
Kakšna pripomba?
Edino to, da NAJ bi bila tekma ob 19h. Lahko, pa da so jo kaj premaknili, to pa ne vem.
Poglej na stran EBEL lige, napisana je ob 18h in kot vem, to drži.
INOT napisal/-a:Če še kdo ne gre v Palmanovo pa bi odstopil številko naj se mi javi na ZS
Staša napisal/-a:Evo, tudi jaz lahko prepustim svoje mesto in prijavo. Pravzaprav kar 3 prijave...
Moralni maček je premagal, ker grem v sredo za tri na pot in bi čisto premalo videla svojo punčko, če bi s epotepala še v nedeljo.
BoF napisal/-a: ponmedlejek zjutraj... Približno taka, kot je zapisan dan!ne vem kaj si si zamisli? da pridem v službo mal medla al pomlajena
BoF napisal/-a:Ej, sej sploh ni panike zarad analize. Tist, ki je na busu, je, tisti, ki ga ni, pa ni.!
BoF napisal/-a: Glede hokeja je pa res planiran TV prenos, ma EBEL razpored govori drugače. Sicer bomo pa sprot zimprovizirali, saj se je še vedno dalo!
koto napisal/-a:BoF napisal/-a:Ej, sej sploh ni panike zarad analize. Tist, ki je na busu, je, tisti, ki ga ni, pa ni.!
Edino pravilno. No, upam, da tokrat ne bom jaz med zamudniki
BoF napisal/-a: Glede hokeja je pa res planiran TV prenos, ma EBEL razpored govori drugače. Sicer bomo pa sprot zimprovizirali, saj se je še vedno dalo!
Mislim, da se nobenemu ne bo mudilo domov. Tekem bo pa tudi še kar nekaj
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA