Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Kaj bo kdo jedel

1-vegeterijanska hrana
12
21%
2-kraški tris
46
79%
 AinE
Olson, DOGOVORJENO :D

Lp E.
Uporabniški avatar
 Laufer
Danes zjutraj sem končno sprejel težko odločitev.
Na žalost ne grem z vami. Potrebujem počitek.

Prosto je eno mesto na busu in ena moška prijava :!:

Kandidati javite se.

:cry: Škoda pa tako lepo bi se imeli, no ja, pa drugič
Uporabniški avatar
 bobr
Kaj so zdaj to zaeni izpadi :!: :?: Povej da se ti ne da tečt in bomo razumeli.
Počivaš lahko tudi na busu in štadionu tako da navijaš :lol:. Ma da prideš, čene pridemo tudi na dom :twisted:.
 bojanm
Andrej s pečenko(sosed)je rekel,vetra ne bo,zjutraj bo par stopinj(in)čez dan se bo ogrelo,
vremena se nimamo kej bat :!::lol:
BoF,neki mi je prišlo na uho,z italjanske strani,so rekel,če ne prideš
bojo vse skupi odpovedal,sam tolk v vednost.
Sej jest bom tud mogoče samo evropski opazovalec
(manjša težava,brrrr,ne bom govoru),
če bom pa teku bo pa pogovorni tek(to bomo nakladal).
Štart avtobusa je ob šestih,ne zamujat,prosim,ukazujem,poveljujem,
a sem še kej pozabu,aja,prvi k pride dobi nagrado,
zadnji k pride da za rundo,za vse :lol:
 jagoda
jagoda napisal/-a:Še eden , ki ima zdravstvene težave se odjavlja, gleženj buba že cel teden.

oddam moje mesto na busu in prijavnico na ime Gregor Košec.

Vsem tekaćem, pa želim čim boljši rezultat.
Uporabniški avatar
 nada
Če ima še kdo željo po nedeljskem tekanju mu z veseljem odstopim mesto.....men' se ne da :oops:
Uporabniški avatar
 Obivankenobi
nada napisal/-a:Če ima še kdo željo po nedeljskem tekanju mu z veseljem odstopim mesto.....men' se ne da :oops:

Nada, nehi spet s tvojim negativnim razmišljanjem, valjda boš šla laufat, če bo šlo tako naprej in bomo vsi tako začeli razmišljati bo mogoče samo še šofer avtobusa šel laufat...tako, kot je rekel bobr ni izgovorov... :clap:

Lp! :wink:
Uporabniški avatar
 Sončka
Ne grem z vami. Imam diplomski izpit na faksu ( :twisted: :twisted: :twisted: ). Ne morem verjet...
Še eno prosto mesto je na avtobusu in prijava za polmaraton...
Lp, I.
Nazadnje spremenil Sončka, dne 15 Nov 2007, 10:44, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 tini
nada napisal/-a:Če ima še kdo željo po nedeljskem tekanju mu z veseljem odstopim mesto.....men' se ne da :oops:

Neresnost pa taka :) .
Tud mene ze cel teden daje kao nekaksna viroza, a bom vseeno stisnil zobke.
Sej bo pol trud poplacan na Krasu. :)
Uporabniški avatar
 Mija
meni pa se nepotrebne odpovedi ne zdijo fer, predvsem do bojanam ne, saj se je najprej trudil z organizacijo prevoza in zbiranja prijav, zdaj se bo pa moral truditi še, da zapolni prazna mesta. :!:
Uporabniški avatar
 dannae
Sončka napisal/-a:Ne grem z vami. Imam diplomski izpit na faksu ( :twisted: :twisted: :twisted: ).
Sončka napisal/-a:Dannae, če greš, te izzivam. Lp, I.

Sončka, Sončka,
a zej nej pa še jest doma ostanem, al kaj? zakaj sem se pa matrala in laufala gore dole, pa šla na ljubljanski maraton, pa....cajtam tole nogo,,,pa....?? Dej ti to mal drugač splanirej...
Kaj pa tist teksal test, pa druge stvari, ki sva se jih menili? En dan boš pa že notri prinesla. Itak že use veš in znaš..... :idea: Razmisli.... :arrow: in pridi z nami... v :Fita
pozdravček
d
Uporabniški avatar
 nada
Tini ti bot' čist tih, da te ne bom postrojila :wink:

Mija, včasih se za ''men' se pa ne da'' mogoče skriva tudi kakšen tehten razlog, o katerem ne bi tukaj.... :wink: (pa brez zamere....običajno ne odpovedujem, jamram pa :oops: )

Bojan, plačam če sem na avtobusu al' pa če me ne bo.....pismo pa saj zdaj mi je že zmanjkalo izgovorov :oops: ....pridem pa če me pobere od napora :lol:
Uporabniški avatar
 Mija
nada napisal/-a:Bojan, plačam če sem na avtobusu al' pa če me ne bo.....pismo pa saj zdaj mi je že zmanjkalo izgovorov :oops: ....pridem pa če me pobere od napora :lol:

no vidiš nada, samo malo vzpodbude je bilo treba, pa si tudi sama začutila, da si v bistvu želiš zraven..... :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 bobr
Je še kdo ki cinca a bi sploh šel in ga prepričamo da mora it :?: :twisted:
Uporabniški avatar
 lojzeP
nada napisal/-a:Tini ti bot' čist tih, da te ne bom postrojila :wink:

spet cel kup enga kokodakanja :shock:
a bo mogu spet roky izražat svoje mnenje :wink: pa da nauš une majčke iz BG doma pozabila :idea:
  • 1
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 23

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA