prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 Laufer
Upam, da mi bo nekako uspelo priti :lol: , če ne bom pa :-((
 eggy
Ojla!

Sem vam prav fous.......

Pozdrav iz prestolnice Evrope!

ZENovska eggy
Uporabniški avatar
 milkec
eggy napisal/-a:Sem vam prav fous.......
Pozdrav iz prestolnice Evrope!

Menjam Golado za prestolnico Evrope, pa še eno domačico dam zraven!
Uporabniški avatar
 Sončka
Laufer, ti le pridi, če ne bomo pa mi :--(
Eggy, hja, se pridružujem Milkčevemu mnenju. (Čeprav velja tudi: Lepo je..., a doma je vedno lepše. Popačenka Press). :wink: Uživaj. :!:
Lp, I.
Nazadnje spremenil Sončka, dne 15 Nov 2007, 07:52, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 pegaz
Opa, lej, kako se šparajo za nedeljo... sej je prov, sploh razy. ;)

No, jaz danes pridem 100%. Od četrtka do nedelje je ful cajta za počivat.

Jusuf, mi smo s tabo! Mogoče pridejo tud nalupidanke.
Uporabniški avatar
 raziskovalec
Po dolgem premisleku :rol: sem se odločil, da ne bo nič šparanja in pridem.
Če sem pred LM tekel Golado, jo bom pa še pred Palmo. Bom pa v ZEN sekciji, vsaj do vrha.
Se vidimo.

P.s. Zgleda, da se kljub vsemu zaradi objektivnih dejavnikov ne vidimo (bom pa počival). A si zmišljujem, a ne.
Nazadnje spremenil raziskovalec, dne 15 Nov 2007, 14:30, skupaj popravljeno 4 krat.
Uporabniški avatar
 Laufer
Sončka napisal/-a:Laufer, ti le pridi, če ne bomo pa mi :--(
Eggy, hja, se pridružujem Milkčevemu mnenju. (Čeprav velja tudi: Lepo je..., a doma je vedno lepše. Popačenka Press). :wink: Uživaj. :!:
Lp, I.

Se bom potrudil, ni pa vse v mojih rokah. :wink:
Uporabniški avatar
 Sončka
Odpade tudi Golada :twisted: - diplomski izpit! (panika, jeza, bes, jok, strah... JEBA).
Uživajte vsaj vi,
lp, I.
Uporabniški avatar
 shash
Sončka napisal/-a:Odpade tudi Golada :twisted: - diplomski izpit! (panika, jeza, bes, jok, strah... JEBA).
Uživajte vsaj vi,
lp, I.

Drži se, da bo dobro izpadlo, pa nič besa, kar lepo naprej, z nasmehom, tako kot znaš pri teku.
Torej še enkrat, SREČNO. :P :P

LP
Uporabniški avatar
 dannae
Fantje in dekleta,
danes me ne bo, ker sta moja otroka neprimernega zdravja za v bazen :wink: .
Bajsi napisal/-a:Kja pa dannae; boš objavila včerajšnjo fotografijo, ali boš samo občudovala Bajsija na njej?!??
Poravnavam pa dolg prejšnjega tedna. :oops:
Uporabniški avatar
 Sončka
shash napisal/-a:
Sončka napisal/-a:Odpade tudi Golada :twisted: - diplomski izpit! (panika, jeza, bes, jok, strah... JEBA).
Uživajte vsaj vi,
lp, I.

Drži se, da bo dobro izpadlo, pa nič besa, kar lepo naprej, z nasmehom, tako kot znaš pri teku.
Torej še enkrat, SREČNO. :P :P

LP

Hvala, Shash. Imaš prav, bo pa od ponedeljka dalje dokončno za mano.
Lp, I.
Uporabniški avatar
 milkec
pegaz napisal/-a:Jusuf, mi smo s tabo!.

Iz dobro obveščenih virov sem izvedel, da bo Jusuf al Slon danes neupravičeno izostal, za kar si zasluži najostrejšo kritiko in velik rdeč karton. Predlagam, da danes določimo kazen, ki mora biti zelo vzgojna!
 eggy
Ojla!

No, tist k bi zamenjal Golado s prestolnico......dobrodosel.....

Sem pa tole brala, pa.....je res tezko ugoitovit, kdo je danes pravzaprav sploh tekel. Se prijavi, pa se odjavi, pa spet napise, da bo 100% prisel, pa pol neki objektivno neobjektivni razlogi...... a bo kak fotodokument? Ce ne bo tezko tole statistiko vodit :)

Mejte se najlepse....Me ne bo Golada pocakala do nedlje (upam, da ste jo pustili tako kot je, v naravni velikosti :) )

Za Palmanovo......bom pa spiritualno z vami.

ZENovska eggy
Uporabniški avatar
 milkec
eggy napisal/-a:Sem pa tole brala, pa.....je res tezko ugoitovit, kdo je danes pravzaprav sploh tekel. Se prijavi, pa se odjavi, pa spet napise, da bo 100% prisel, pa pol neki objektivno neobjektivni razlogi...... a bo kak fotodokument? Ce ne bo tezko tole statistiko vodit :)

Čist preprost! Bila sva jaz in moja senca! In tudi v tem primeru nisem zmagal, ker me je senca v samem finišu prehitela!

V glavnem, danes je bil pa res scary dan! najprej niti duha ne sluha o komerkoli na koncu GD-ja. Potem pa od začetka hriba do konca hriba ni bilo niti ene žive duše! Prav nič...

No so bile pa tudi dobre stvari... Končno malo miru in nič fotografiranja :wink: :wink: :wink: :twisted: :twisted: :twisted:
Uporabniški avatar
 bobr
Kaj zdaj a smo se zvalili v zimsko spanje :?: :!:
Bom moral tečt s svojo senco kot Milkec ali še kdo pride danes?
  • 1
  • 118
  • 119
  • 120
  • 121
  • 122
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA