Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

VlastaJ
Topka, bila sem zelo prijetno presenetena ko sam vedla da razlika ni bila velika. Cestitke za ogromen napredek in se veselim ce bos i naslednje leto se ukvarjala z hitro hojo ceprav lahko pride za resno konkurenco tudi v kategoriji zensk na tekmovanjih v Sloveniji in na Hrvaskem.
V Sezani ni slo le za ugodno setnjo in sam vceraj cutila nekatere misice :). Je res da sva v "off sezoni" in nisam sla stoprocentno ampak je steza bla res zahtevna za hitro hojo. Iskrene cestitke se enkrat. :toast:
 Rungirl
Bilo je vetrovno..tako, da primorci vsaka čast, da tečete v takih razmerah, res.
Lepo sem se spoznala tudi z prijetnimi tekači, ki smo skupaj odrinili iz LJ...hvala tudi vam za lepo druženje..
Najprej sem hotela hoditi, potem pa sem le šla teči.
Jota okej.
Malo razočarana zaradi vrečke bolj polne papirja....toda naj gre vsaj denar od startnin v dobre res, dobre namene....

rungirl
Uporabniški avatar
 Spela - cebela
Hojla vsem,

tale kraska burja je res nekaj posebnega - kapo dol vsem ki zdrzite vec kot par uric (kot mi ki smo tekli jeseni v pozdrav) v teh vetrovnih krajih.
Bi rekla da je bil tole bolj viharni pozdrav zimi he-he.

Lepa proga, zahvala organizatorjem, vendar se kar ne morem znebiti tistega obcutka na cilju -priganjanja s pospravljanjem klopi in prireditvenega prostora. Smo se glih mislili utrdit tam na burji s posedanjem v cilju. No pa drugic, razumem, vse je vleklo nekam na topleje. ;)

Aja, ker sem nedavno stopila na svojo tekasko pot mi seveda vsak tek veliko pomeni in si zelim kako fotko za spomin... Ker sem imela smolo ze na Ljubljanskem maratonu - nisem najela lastnega fotografa :lol: :oops: bi bila zelo vesela ce bi kateri od stevilnih fotografov to soboto z vetrom v laseh objavil kake fotke in morda se najdem na njih.

Hvala in se vidimo na naslednji tekaski preizkusnji pri nas ali v tujini

veseli bodite
Spela
 novinec
Spela - cebela napisal/-a: Aja, ker sem nedavno stopila na svojo tekasko pot mi seveda vsak tek veliko pomeni in si zelim kako fotko za spomin... Ker sem imela smolo ze na Ljubljanskem maratonu - nisem najela lastnega fotografa :lol: :oops: bi bila zelo vesela ce bi kateri od stevilnih fotografov to soboto z vetrom v laseh objavil kake fotke in morda se najdem na njih. Spela

na spletni strani www.dic.si/galerija si lahko ogledaš 175 fotografij letošnjega teka v Sežani. Na tej spletni strani pa lahko najdeš tudi množico fotografij sobotnega in nedeljskega teka ljubljanskega maratona - mogoče se celo najdeš; želim ti veliko sreče.

Sicer pa letošnji kraški maraton...ja, je bil kar precej vetroven, v določenih trenutkih mi je bilo celo žal, da nisem kakšnih 10kg težji :wink: saj bi se na ta način nekoliko lažje boril proti vetru.
Letos žal ni bilo litrce, je bila pa zato zlata kolajna :P , ki bo ostala v spominu. Lanskih kapljic iz kraškega terana se namreč ne spomnim več :roll: .

Lep pozdrav!
Uporabniški avatar
 izyemna
Hoj, hoj,

v zelo vetrovnem vremenu smo se odpravili na Primorsko − Evelina, Luzr in Rungirl.
Ene parkrat sem mislila, da me bo sunek vetra kar odpihnil. Bilo je pasje mraz. Sploh ni bilo kakega navdusenja, da bi zapustili varno zavetje avtomobila in se sli ogrevat.
Med tekom je na sreco burjo ujel gozdicek, ki nas je spremljal skoraj celo pot. Nisem pricakovala kilometrskih oznak in tako dobre organizacije v takih ekstremnih razmerah. Primorcem se je videlo, da so utrjeni, saj so delili startne stevilke kar zunaj (in organizatorke so bile brez kap :!: :?: ), po teku pa se jota – zunaj, jasno :shock: . Ko se mi je ze zanohtalo, sem jo popihala v gasilski dom.
Zelo lep tek, proga ravno prav razgibana, ljudje prijazni, razgreti navijaci, odlicen sofer in zajec (Luzr, hvala :clap: ), ta prava vroca cokolada (da zlica stoji :wink: ), super druzba in veliko smeha ... :D

Lp,
:D

PS. A mogoce kdo od organizatorjev ve tocno dolzino proge – vem, da je cca 8 km.
Hvala za odgovor.
Uporabniški avatar
 Junc
Mislim da je dolžina mogoče kakih 100 m več kot 7, ker 8km je takratka na MKM in moraš še kar še dost narest čez nadvoz in do štadiona. No, ni je blo pa kr všeč, rezultat za konec sezone soliden, mraz kot svinja, pihalo, in tako da je to super za motivacijo za novi MKM.

Sežana, drugo leto marca se vidimo.
Uporabniški avatar
 iverson
Kar nekaj nas je tukaj ki jim je Polar ali Garmin nameril dolžino 6,9km. To bo verjetno kar prava dolžina.
 hitrohodec
REZULTATI HITRE HOJE VELJAVNE KOT 4 TEKMA ZA G.P.SLOVENIJE
(6900m)

ZENSKE

1. JURLIN VLASTA (A.K.VETERAN ZAGREB) 44'13"

2. CUFER VALENTINA (BURJA VIPAVA) 45'53"

3. MIHELJ IRENA (IDRIJA) 52'23"

4. PUHAR MIRA (A.K.KOPER) 57'32"

5. PUKSIC-HAUBRIH JELENA (A.K.VETERAN ZAGREB) 57'34"

MOSKI

1.VERSEC VLADIMIR (S.D.BIZELJSKO) 34'27"

2.RUZZIER FABIO (A.K.KOPER) 34'35"

3.HAUBRIH ZELIMIR (A.K.VETERAN ZAGREB) 37'30"

4.JURLIN KRESIMIR (A.K.VETERAN ZAGREB) 44'13"

5.ZNIDARCIC MARJAN (A.K.KOPER) 45'38"

6.MIKLAUCIC BOJAN (BURJA VIPAVA) 45'55"

Vsaj to prednost smo imeli hitrohodci v Sezani, da imamo izmerjene case! :juhuhu:

Pozdrav VlastiJ in Nasvidenje v Kopru, 15.12.2007 na Koprskem teku!
Uporabniški avatar
 Asparagus
To je bila moja prva tekaška prireditev. :shock: Pred prihodom na Kras me je skrbela burja, ko pa sem videla številne avtomobile na parkirišču, sem si oddahnila(če pride toliko ljudi, se najbrž da teči ob takem vremenu).
Burja me med tekom res ni veliko motila, v cilj sem prišla še preden sta se moja navijača vrnila s kave, kar je najbrž tudi posledica dejstva, da razdalja ni 8km. :?:
To je bila pika na i moje prve tekaške sezone :D :D :D , čeprav pozimi tudi ne bom počivala!
Uporabniški avatar
 izyemna
Hoj,
Junc, iverson, hvala za info.
Fajn tecte! :D
lp

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA