Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 tae
ZdravkoC napisal/-a:
olson napisal/-a:Moja želja izpod :arrow: 1.29.00

Fejst boš moral delat, držimo pesti, da ti rata :D

Seveda mu bo ratalo, saj je Kamničan, pa še moj sosed, pa še letos v najboljši formi, pa še...
(Dejmo Olson, pokaži jim iz kakšnega testa si :D )
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
tae napisal/-a: Seveda mu bo ratalo, saj je Kamničan, pa še moj sosed, pa še letos v najboljši formi, pa še...

Niti za trenutek nisem pomislil, da mu ne bi ratalo. Čas je pa zavidanja vreden in zato bo moral biti kar priden in to eno uro in pol :D
Uporabniški avatar
 olson
tae napisal/-a:
ZdravkoC napisal/-a:
olson napisal/-a:Moja želja izpod :arrow: 1.29.00

Fejst boš moral delat, držimo pesti, da ti rata :D

Seveda mu bo ratalo, saj je Kamničan, pa še moj sosed, pa še letos v najboljši formi, pa še...
(Dejmo Olson, pokaži jim iz kakšnega testa si :D )

Hvala Tae za vspodbudo,upam,da te ne razočaram :oops: ,če bo kolčkej ugodno vreme in bom imel svoj dan mi pa mogoče res rata,čeprav je moj osebni rekord že kr nekaj let star s tem pa tudi jest sam bo to zelo težko doseglivo,apak pustimo se presenetit. :roll:
lp OLSON :beer:
Uporabniški avatar
 tae
Olson, ne glede na to Palmanovo in ta rezultat, si zame legenda. Ko enkrat nekaj rečem, mnenja ne spreminjam (saj veš, že nekaj časa nazaj odprta tema iz moje strani)
Uporabniški avatar
 RoKo
RoKo napisal/-a:zelooooooooo zadovoljen bi bil, če bi snel še nekaj sekund in se spravil pod 1:35:00.
Če bo dež kot v Ljubljani mi morda še rata. Rabim tuše in hlajenje. :lol:

1:34:25 netto, 1:34:41 bruto. USPELO.
Uporabniški avatar
 matej712
napovedal 1:22, tekel 1:22:48
razlog prepočasen začetek in pomanjkanje motivacije (dolga sezona :roll: )
Uporabniški avatar
 pementos
Napovedal sem 1:22 in mi je uspelo za 10 sec :)
Uporabniški avatar
 koto
Napovedal pod 1.35, dosegel 1.31.59 :D:D
Uporabniški avatar
 olson
tae napisal/-a:Olson, ne glede na to Palmanovo in ta rezultat, si zame legenda. Ko enkrat nekaj rečem, mnenja ne spreminjam (saj veš, že nekaj časa nazaj odprta tema iz moje strani)

Eto Tae pa mi ni uspelo :twisted: zame je bilo premrzlo pa kdaj drugič. Z rezultatom sem pa prav tako zadovoljen, :clap: saj mi ni dos mankalo do osebnega rekorda, :--( še mav bol potreniram :lauf: pa bo upam tud ta padev :juhuhu:
lp OLSON :hehe:
Uporabniški avatar
 bla_k
bla_k napisal/-a:Jst bi bil tud zadovoljen z vsako sekundo pod osebnim rekordom... Rad bi torej tekel pod 1:29:28!

... in mi je uspelo!
Za 57 sekund!
 klopotec
Jaz sicer nisem nič napovedoval, sem pa si želel teči svoj najboljši rezultat. Resda je še skromen, ampak napredujem vztrajno. 1:55:45.
Še bolj kot to pa je pomembno da sva z ženo preživela super dan med krasnimi ljudmi. Škoda da je vse skupaj tako hitro minilo.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA