Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 RoKo
Kriva :oops: :oops: :oops:
Uporabniški avatar
 si05400
Joli,

če kaj bereš forume lahko povem, da si še vedno moja.
Nikoli ne bom pozabil tekem, ko si s svojo blond grivo drvela po progi. Predstavljala si nas in našo željo po uspehu. Vsi smo bili navdušeni nad rezultati in te nosili po rokah.
Sam sem bil prepričan, da si vzela omenjena sredstva lahko samovoljno ali nevede. Kazen je zaslužena iz enega samega razloga. Doping škodi tekmovalcem in morda se bo zaradi te kazni več športnikov ne odločilo jemati nedovoljena sredstva.
Upam, da ti bo v življenju šlo dobro. Verjami, da ta madež ne bo dosti vplival na to, da bo tvoj velnes center ali drug posel posloval dobro.
Uporabniški avatar
 RoKo
si05400 napisal/-a:Joli,

Nikoli ne bom pozabil tekem, ko si s svojo blond grivo drvela po progi. Predstavljala si nas in našo željo po uspehu. Vsi smo bili navdušeni nad rezultati in te nosili po rokah.
Sam sem bil prepričan, da si vzela omenjena sredstva lahko samovoljno ali nevede. Kazen je zaslužena iz enega samega razloga. Doping škodi tekmovalcem in morda se bo zaradi te kazni več športnikov ne odločilo jemati nedovoljena sredstva.
Upam, da ti bo v življenju šlo dobro. Verjami, da ta madež ne bo dosti vplival na to, da bo tvoj velnes center ali drug posel posloval dobro.

Hvala za vse za nazaj. Za to kar je, pa .................... ali res ni šlo drugače?
Uporabniški avatar
 vencelj
Kva pa tako paniko zganate okrog tega? A ste mogoče mislil, da je vrhunski šport kej druzga kot pošten boj med različnimi poživili? Mi je to jasno že tolk cajta, da se v to temo do zdaj nisem oglašal, pa se tudi ne bom več. Menda sem ugotovil vsaj to, kje ima PRAVI šport svoje meje in kje se neha. Kjer se začne denar, športa bržkone ni več!
Lep pozdrav, vencelj
 klopotec
si05400 napisal/-a:Joli,

Krasno. velnes center moraš ukrast, ti ga podarijo bogati starši ali pa ga prišprintaš z dopingom. No mladina, ne trudite se s kakšnimi poštenimi poskusi. ne bo vam uspelo.
Uporabniški avatar
 Jurhe
joli ti si naša!!!

jst še zmeri vrjamem vate in tvoje uspehe!!! :laola
Uporabniški avatar
 poldy666
si05400 napisal/-a:Nikoli ne bom pozabil tekem, ko si s svojo blond grivo drvela po progi. Predstavljala si nas in našo željo po uspehu.

Jurhe napisal/-a:joli ti si naša!!!

:clap: :clap: :clap:
Uporabniški avatar
 vanja
Jurhe napisal/-a:joli ti si naša!!!

Tudi jaz!!!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA