Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...

moj prvi tek je bil ...

super
19
34%
kar v redu
16
29%
bolj tako-tako
13
23%
čista katastrofa
4
7%
moj prvi tek še pride, kmalu!
4
7%
 kiddo
nisem obupala, kot bi kdo morda pomislil - glede na moje nepojavljanje na forumu zadnje čase. vzrok je drugačne narave in se mu reče rotavirus. čakam, da popolnoma okrevam, potem pa naprej!
imam pa vprašanje za izkušene: nadaljujem s programom kot da ni bilo enotedenske prekinitve ali ponovim zadnjih nekaj treningov?
hvala in lp!
Uporabniški avatar
 Wega
V bistvu svetujejo da "stopiš" en teden nazaj in nadaljuješ s programom. Vse skup je odvisno od tvojega počutja. Če se boš počutila slabo in utrujeno potem pojdi še kakšen teden nazaj, če ne pa šibaj! Po moje je pa sploh najpomembneje, da se res doooobro pocajtaš in ne da se ti samo zdi da si se. raje 14 dni počitka in potem gas, kot na silo na trening takoj ko pade vročinca.
Uporabniški avatar
 Hojca
Jaz sem po prekinitvah začela z zadnjim "lahkim" tednom, potem pa po občutku naprej.
 kiddo
hvala obema! še ene dva dni počivam, potem pa po občutku dalje!
Uporabniški avatar
 Radolca
kiddo, kar nadaljuj tako kot ti najbolje paše.
ne pretiravaj obenem pa ne zabušavaj :D
 kiddo
dragi forumaši,

a sem lahko malo off topic? ker tako pridno tečem, si drznem računati na vašo pomoč ... na www.go-design.si poteka nagradna igra za nov televizor (in, ja, uganili ste, nimam televizorja), v kateri sodelujem z oglasom NOVA GENERACIJA. fuuuuuuul bi bila hvaležna za vsak glas podpore. oddate ga tako, da obiščete go-design, izberete 'natečaji', 'galerija', 'trenutni favoriti'. vem, da se je treba prijaviti in da se vam ne da, toda res bom hvaležna za vsak glas. no, toliko.

sicer pa, strah me je bilo teka po mrazu, ampak zaenkrat kar gre ... brez kakšnih hi-tech tekaških oblačil in to. potem pa vroč tuš in čaj, pa smo zmagali.

uživajte!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA