Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 muc
tole si pa dobr poslikal :wink: ....si bom kr sprintal, za vsak slučaj če spet zalutam :lol: ...kr dolga potka je, a ne?

zdej pa ko vem kje se gre, jo pa lohka spet mal mahnem proti LG...mogoče že dons :wink:

lp
Uporabniški avatar
 BlackOrange
Jaz pa zdaj dva dni pavze, v soboto pa Cicelj, če bo vreme primerno. No upam, da bo.
Uporabniški avatar
 Cowboy
muc napisal/-a:tole si pa dobr poslikal :wink: ....si bom kr sprintal, za vsak slučaj če spet zalutam :lol: ...kr dolga potka je, a ne?

zdej pa ko vem kje se gre, jo pa lohka spet mal mahnem proti LG...mogoče že dons :wink:

lp

ja, sm iz avijona poslikal tole :lol:

BO se špara :idea: za cicelj je pa res zmer primerno vreme.

jst bom šel pa pomoje na velko pl. če le ne bo padalo.
Uporabniški avatar
 BlackOrange
Cowboy sej bi šel s tabo pa streho prekrivamo pa še koncert imamo v Škofji Loki. Se bo treba za drug vikend kaj zment.

Ne šparam se pa nič, zdele sem bil sedem dni zapored aktiven, kar se mi že dolgo ni zgodilo. :)
Uporabniški avatar
 muc
Cowboy napisal/-a:
muc napisal/-a:tole si pa dobr poslikal :wink: ....si bom kr sprintal, za vsak slučaj če spet zalutam :lol: ...kr dolga potka je, a ne?

lp

ja, sm iz avijona poslikal tole :lol:

BO se špara :idea: za cicelj je pa res zmer primerno vreme.

jst bom šel pa pomoje na velko pl. če le ne bo padalo.

za vikend bo bolj sranje z vremenom...skoz dež :( ...kdaj pa imaš namen it na velko :?:
Uporabniški avatar
 Cowboy
res je bolj kislo napovedano... ampak skoz tud ne bo padalo... če mal rosi me pa tud ne moti.
najrajš bi šel v soboto al pa nedeljo dopoldan. štart tam okrog 9ih...da sem do kosila nazaj.
se tud prilagajam. sam vseeno pa ne bom štartal ob 6.30 :lol:
Uporabniški avatar
 muc
Cowboy napisal/-a:res je bolj kislo napovedano... ampak skoz tud ne bo padalo... če mal rosi me pa tud ne moti.
najrajš bi šel v soboto al pa nedeljo dopoldan. štart tam okrog 9ih...da sem do kosila nazaj.
se tud prilagajam. sam vseeno pa ne bom štartal ob 6.30 :lol:

škoda :( jest bi pa štartal ob 4 zjutraj :lol: ...

no če bo pametno vreme bom šel pa jest mogoče tud na velko....se bomo tle gor zmenil ok :wink:
 Forest
Casi okoli jezera
Se mi zdi da je najboljsi rezultat za 3 kroge 41,30min,in za en krog 13.21min,nisem pa cist sigurn!
Uporabniški avatar
 Cowboy
forest, a greš zdej v milano?
polovičko al tapravga?
Uporabniški avatar
 S625X
Danes ob 10h bodo gorski tekaci KGT PAPEZ,SMARNOGORSKA NAVEZA in AK DOMZALE preplavili Gradisko jezero-trening vzdrzljivosti.
 AinE
Okoli 10. se je manj kot 10 tekačev drenjalo okoli jezera. Kakšne poplave res ni bilo zaznati :wink: .

Meni se je današnje vreme zdelo primernejše za osvojitev LG. Mislim, da so se od Negastrna proti LG pojavile nove rumene oznake :shock: .

Murovica pride na vrsto naslednjič :D .

Lp E.
Uporabniški avatar
 Cowboy
bom šel jst tele oznake mal prestavit :twisted:

jst grem dons al pa jutr spet mal k jezeru...

za vikend 2x na velki pl.
Uporabniški avatar
 100jan
Cowboy, a so krave še na paši, da tolk na Velko pl. hodiš. Jest sem bil včeri popoldne na Kredarici. V razmerah za prave moške (dež, sneg, megla, veter) sem srečal le 2 ženski pa še to mađarki.
Uporabniški avatar
 BlackOrange
Ampak res Cowboy, tolk hribov tm okol ti pa skoz na istga rineš. ccc :lol:
Greva naslednji teden skupi, sam ne na Velko.
Uporabniški avatar
 Cowboy
v soboto sem muca pelu mal krave pogledat...
včer v dežju pa tud nisem hotu nikamor drugam.

BO, velja za drug teden!! če ne boš zidu :D

100jan, za dež, veter, meglo ti pa res nism fovš. sam za dve mađarki :lol:
  • 1
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 113

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA