prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 vlado7
pozdravljeni, našel sem nekaj podobnih tem na temu forumu, vendar nikjer ni bilo tega kar me zadeva. odločam se med tema dvema urama, predvsem me zanima foot pod. ali je bistvena razlika med s1 in s3? mi lahko prosim pojasni to kdo, ki ima izkušnje z obema, kajti sem resnično v dilemi glede nakupa.

zanima me še, če so ostali featurji, ki jih nudi rs 800sd koristni. običajno tečem14km 3x teden po asfaltirani površini.

zahvaljujem se za odogovore.
Uporabniški avatar
 bigk
Kolikor sem jaz zasledil je bistvena razlika med urama samo v tem, da ima 800 še višinomer.
Uporabniški avatar
 Tasko
mislim, da razlika med s1 in s3, je ta, da je s3 manjši, lažji pa tud baterija malo dlje zdrži se mi zdi (malo poglej po forumu), (pa tudi lepši je :lol: ).

lp, Blaž
 ŽULJ
Razlik med urama je kar nekaj. Poglavitna je verjetno ta, da na rs 800 lahko priklopiš tudi GPS senzor g3, na rs 400 pa ne.

Vse razlike pa si lahko ogledaš v direktni primerjavi funkcij na polarjevi strani.

Najboljše je, da si brez podatkov o urah zapišeš kaj bi od ure sploh rad imel, potem pa iščeš tisto, ki ti ponuja kar si želiš.

Pulz, čas, pace, razdaljo, kcal....
 Pi
Jaz sem tudi kolebal med obema. Za RS800 sem se odločil, ker je senzor s3 precej manjši, lepši in predvsem precej lažji. Nekaj pod 30 g, medtem ko je s1 nekajkrat težji (oba z baterijo). Pa tudi višinomer prav pride.
LP
Uporabniški avatar
 Krangus
Mislim, da so že sogovorniki povedali bistvo. Kar se tiče foot pod-a (S3) bi dodal samo še to, da ga RS800 vklaplja in izklaplja samodejno. Kolikor vem je pri S1 potrebno za to poskrbeti ročno.
 PROSPORT
Glavna razlika je v tem, da RS400 ne kaže kadence in dolžine koraka.
Oboje se mi zdi zelo uporabno, med samim tekom predvsem kadenca.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA