prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...

copate katere znamke uporabljate?

Adidas
103
12%
Asics
164
19%
Mizuno
218
25%
New Balance
30
4%
Nike
216
25%
Reebok
32
4%
drugo
92
11%
Uporabniški avatar
 Andraz
Offroad: adidas responce trail - full ok, sam res švoh kvaliteta
on road: asics 2120 - (pre)trde
 ŽULJ
Andraz napisal/-a:full ok, sam res švoh kvaliteta
:?: :shock:
Uporabniški avatar
 EVicA
Trenutno sem v iskanju oz. menjanju tipov superg. Do nedavno imela Mizuno Wave Rider, ki so mi bile super z vidika teže in prileganja noge. Vendar izkazale so se kot popolnoma neprimerne za mojo močno pronacijo (za katero takrat ob nakupu nisem vedela). Ker moje številke Asics GT 2120 niso imeli več na zalogi, sem trenutno pristala pri zimskem modelu Adidas Supernova, za katerega še nimam čisto oblikovanega mnenja. Spomladi pa lov za Asics. Moj izbor je precej omejen, zato bom v prihodnje lahko vesela, če bom dobila ustrezen copat, neglede na znamko.
Uporabniški avatar
 gostincar
kayano xiii
new balance 1060
menjam po občutku, vonju in blatnosti.

robert
Uporabniški avatar
 RoKo
- tekme za vse terene Asics 1110
- treningi Asics Mohawk in par dni pred tekmo trening z tekmovalnimi.

Drugih trenutno ne premorem :oops: ,sem pa v slabih dveh letih uničil Adidas neznanega tipa, Mizuno Atlantis in Genesis.

So pa v planu novi, morda preizkusim kako novo znamko.
Uporabniški avatar
 javaman
Asics Nimbus 8 za zunaj
New Balance 901 za na tekalno stezo
Uporabniški avatar
 MojcaZ
Jaz uporabljam ASICS GEL 1110W in ASICS GEL 2120 za normalne teke. Pozimi pa uporabljam NIKE AIR ZOOM STEENS.

Ker sem vedno uporabljala PUMA, ki pa jih na žalost več ne prodajajo v :Fslo uporabljam Asics, ki so zelo podobne. Z Nik-icami pa nisem tok zadovoljna, ker so kr široke in so namenjene za tiste, ki imajo širše podplate. Ampak bom že preživela (sej bo kmal konc zime :lol: ).

Kupila pa sem si tudi ADIDAS (une, ko so imeli 28 dni testa) vendar mi niso ustrezale in sem jih vrnila nazaj.

LP, Mojca :wink:
Uporabniški avatar
 zlopi
zlopi napisal/-a:... pa še moji najljubši:

Tako dobro kot se noga počuti v zadnjih Mizuno wave riderjih se že dolgo ni v nobenih. Prej sem imel 7 in 8.

Slika

Lp, zlopi
Nazadnje spremenil zlopi, dne 23 Nov 2007, 21:46, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
 Laufer
:twisted: Imaš pa veliko nogo glede na velikost slike.

Sorry, si že popravil :lol:
Nazadnje spremenil Laufer, dne 23 Nov 2007, 21:52, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 ROSI64
Jaz pa že nekaj let tečem na NIKE copatih :) , zadnje tri sezone pa na modelih SKYLON :clap:
Uporabniški avatar
 zlopi
Laufer napisal/-a::twisted: Imaš pa veliko nogo glede na velikost slike.

Sorry, si že popravil :lol:

... ma sej so se meni tudi zdele ogromne pa sem dal daljnogled dol in so prišle na realno velikost :wink:

Lp, zlopi
Uporabniški avatar
 Tasko
Jaz uporabljam Asics Gel SpeedStar..trenutno za vse, sej vem, da so namenjeni bolj za tekmovanja, ampak so mi ful vredu bli ko sm kupoval. :wink:

lp, Blaž
 TomažP
Tudi jaz sem pred kratkim zamenjal model. Prej sem uporaljal model NIKE Pegasus, vendar sem ob nakupu naredil napako in kupil premajhne. Zaradi tega sem dobil konkrektne bolečine v kolenu. Skoraj cel LJ maraton sem pretekel z bolečimi koleni. Po maratonu so geli malo pomagali, bolečina pa je ostajala.
Kakorkoli kolega, ki se ukvarja s tekom, mi je priporočil NIKE Skylon in to je tudi trenutno moj tekaški copat. Odlično blaženje, zelo lahki in hitri.
Edina slabost tega modela je, da so bolečine v kolenu izginile in sedaj tečem vsak dan, za vikend zjutraj in zvečer, tak da bojo zgleda spet kake poškodbe. :D
Uporabniški avatar
 dejc
Načeloma nimam problemov pri tekaških copatih, kar koli sem do sedaj imel je bilo o.k.
Glas na anketi sem dal za Mizuno, ker sem trenutno z modelom Precision zelo zadovoljen, kot da nebi imel nič na nogi. Uporabljam ga izključno za teke po asfaltu.
Nike Pegasus climafit imam za mokre razmere in po gozdnih poteh. Copat ima zelo dobro blaženje, je pa za razliko od zgoraj omenjenega, ki je tudi zadovoljivo blažen, za zgornji del stopala zelo neudoben, "špartanski".
Potem imam še starejše Adidasove copate model RaTS Racer, ki pa jih obujem v nedeljo.
 PROSPORT
Mizuno Wave Rider že tretje zapored. Bo pa treba kupiti 2/3 večje, ker me zdaj ko podaljšujem razdalje bolijo prsti.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 39

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA