Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 Laufer
Očitno me je nekdo prehitel.
Climber-z ni aktualiziral stanja, saj sem videl, da zgoraj en manjka in jih je samo 7. Sem mislil pomagati, da bi se zapolnila ekipa. Verjetno bom še en dan preživel v postelji in se tako po mojih najboljših močeh pripravljal za naslednji Fotrov tek :lol: .
Uporabniški avatar
 MojcaZ
Zdej te pa čist nič več ne razumem! :roll: Sej, če je še plac te z veseljem vzamemo, a ne climber-z? :) Neki bova pa že pogruntala, a ne?

LP, Mojca :wink:
Uporabniški avatar
 climber-z
Eno mesto je še frej Laufer, torej ven iz postelje bo treba že naslednji vikend :D

Še enkrat, predlagam da se dobimo v torek na Krožniku in se razporedimo v dve ekipi.

Torej nas je 8!!
1 Climber-z
2 miciM
3 Pajk
4 Vencelj
5 Vencelj 2
6 MojcaZ
7 Mija
8 Laufer
Uporabniški avatar
 bobr
O super dve dodatni Krožnik ekipi :wink:
Škoda ker me ne bo ta torek, sem spet na službeni poti (beograd pres). Fajn odlaufite in se zmenite.
Vidimo se na štafetah...
Uporabniški avatar
 MojcaZ
Tudi mene na žalost ne bo v torek. Laufer, potegni se zame in me daj v ekipo, kjer boš ti. :)

Uporabniški avatar
 Laufer
Bom poizkusil priti, vendar še nisem 100%.
:roll: Ne vem zakaj Bobr tako forsira K-Rožnik. Mislim, da bi lahko eno ekipo poimenovali Goladarji, saj nas je kar nekaj. (climber-z, MojcaZ, Laufer - brez "Z").
Važno je, da se bomo imeli lepo in da premagamo K-Rožnik#1 :rol: .
Uporabniški avatar
 climber-z
Laufer napisal/-a: Ne vem zakaj Bobr tako forsira K-Rožnik.

Sej Bobr ne forsira nič, samo idejo je dal. Drugače pa že v prvem postu sem napisal, da se bomo pač poimenoval drugače če ne bomo krožnikarji.

(climber-z, MojcaZ, Laufer - brez "Z").

Recimo ZZZZ :D

Glede sestave ekipe, pošljite mi vaše čase (min/km, ali s kakšnega teka ??km = ??sek, min, ur, dni ), vaše :beer: sposobnosti in bom jaz sestavil ekipi.

Al pa konc demokracije tkole bo :twisted: :

Golada Ce:
1 Climber-z
2 Pajk
3 Laufer
4 MojcaZ

????
1 miciM
2 Vencelj
3 Andrej
4 Mija
Uporabniški avatar
 bobr
Itak da ne forsiram, imenujte se kakor želite. Sploh druga ekipa ima lepo ime "????" ha ha.

Aja še to laufer, nimate šans da premagate Slika :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 Laufer
bobr napisal/-a:Aja še to laufer, nimate šans da premagate Slika :lol: :lol:

Konkurenca je zdrava :argue: :--

climber-z napisal/-a:Al pa konc demokracije tkole bo :

Se strinjam s tvojim predlogom, dajmo v ime še :TF) - Golada, da se ve iz kje smo :D .
Hm gleda časa, v septembru bi se upal napovedati okoli 15 min, sedaj pa recimo minuto več :oops:, lahko pa presenetim tudi samega sebe .
Upam tudi, da se najde dobra duša, ki bo zagotovila prevoz zame :cast: .
Uporabniški avatar
 MojcaZ
climber-z napisal/-a:Golada Ce:
1 Climber-z
2 Pajk
3 Laufer
4 MojcaZ

Se popolnoma strinjam s sestavo ekipe. Moški boste "šponal", da boste dosegli najboljši rezultat jaz bom pa šla malo bolj na easy :oops: :lol:.

Uporabniški avatar
 Pajk
MojcaZ napisal/-a:
climber-z napisal/-a:Golada Ce:
1 Climber-z
2 Pajk
3 Laufer
4 MojcaZ

Se popolnoma strinjam s sestavo ekipe. Moški boste "šponal", da boste dosegli najboljši rezultat jaz bom pa šla malo bolj na easy :oops: :lol:.

Tale "šponali" in tista napoved od Lauferja (cca 16 min) me že k'r mal skrbi, da niste vi tole malo preresno vzeli, potem bom pa glavni krivec, ker bom najpočasnejši.
:? :oops:
Kot sem že obljubil, se bom pa potrudil :D
OK, bom pa dal za :beer: če bom najpočasnejši.

LP Pajk
Uporabniški avatar
 Laufer
MojcaZ napisal/-a: Se popolnoma strinjam s sestavo ekipe. Moški boste "šponal", da boste dosegli najboljši rezultat jaz bom pa šla malo bolj na easy .

A tko ko v Palmanovi :wink:
Pajk napisal/-a: Tale "šponali" in tista napoved od Lauferja (cca 16 min) me že k'r mal skrbi, da niste vi tole malo preresno vzeli, potem bom pa glavni krivec, ker bom najpočasnejši.
LP Pajk

Bi bil zelo zadovoljen, če mi bo uspelo to doseči napovedan čas :lol: . Pomanjkanje treninga naredi svoje :( . Po moje bi moral dati za pijačo najhitrejši, ker je najboljši :twisted:
 tamt
MojcaZ napisal/-a:Moški boste "šponal", da boste dosegli najboljši rezultat jaz bom pa šla malo bolj na easy :oops: :lol:.

MojcaZ, me veseli da podobno razmišljava :D :wink:
Se vidimo v Velenju, tokrat sicer v nasprotnih ekipah, pa vseeno :D
Uporabniški avatar
 MojcaZ
Pajk napisal/-a:
Tale "šponali" in tista napoved od Lauferja (cca 16 min) me že k'r mal skrbi, da niste vi tole malo preresno vzeli, potem bom pa glavni krivec, ker bom najpočasnejši.

LP Pajk

Pajk, ne skrbi. Tečeš po svojih zmožnostih. Ne vzami vsega resno. :lol: Tečeš koker ti paše. Če naju pa ne bojo marali v ekipi si bova pa svojo ustvarla. Se strinjaš? :lol: (TF počasnejši :lol: ).

tamt napisal/-a:
MojcaZ napisal/-a:Moški boste "šponal", da boste dosegli najboljši rezultat jaz bom pa šla malo bolj na easy :oops: :lol:.

MojcaZ, me veseli da podobno razmišljava :D :wink:
Se vidimo v Velenju, tokrat sicer v nasprotnih ekipah, pa vseeno :D

Me veseli, da pridete v "moje bodoče mesto". Se že veselim srečanja z vami. Tamt, ti pa boš na žalost moja konkurenca ampak nič hudega. sem videla, da nimam šans proti tebi. Ampak sej ni važno. Važno je sodelovati in ne zmagovati (čeprav se nebi branila zmage :oops: :lol: ).

Laufer napisal/-a:A tko ko v Palmanovi :wink:

Laufer, v Palmi mi je pa slučajno ratal, ne vem od kje je to prišlo. Aja kok sm :bum:, eden :Fita z dobro postavco (še posebno ritko :oops: ) je bil ves čas pred mano pa je bil fajni pogled. :lol:

LP, Mojca :wink: :oops:
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA