Traili za mlado in staro od 1 - 100km: MINI GM4O 1 -3km, GT 12 km, GM4O 42km in UPT 100km. Tretji vikend v juniju je Podbrdo center gorskih tekov. Vse od dogajanju tudi v tem forumu.

Moderatorji: Jožko, Tedi, klavdija

marjeta
Končno mi je uspelo priti na forum : :laola :lKer je moj mož bolj redko beseden˙(na forumu) bom jaz nekaj napisala:
Prehrana-vsejed;na poti:gel, čokolada(milka z lešniki 1kg) juha;rozine;sir
Pijača:čaj; isostar; kava; bamdidos-ice
Pričetek:2.05 prvi krog: 5.31;ker je hodil očitno prehitro je zavil še do Pohočarja. drugi krog: 5.27;po normalni poti
tretji krog: 6.26;počitek pri Rudkotu med krogi 28 min.
O vremenu je bilo že dovolj napisanega!
Zahvala Venclju Joškotu Ireni in Rudiju
Končno sem tudi jaz imela toliko poguma, da sem šla sama v temi na Porezn
:laola
Se vidimo v soboto!

Lp Marjeta

Pozdravljeni!
No srečanje je pred vrati in jaz se ga že veselim. Kot izgleda nam ga vreme hoče malo pokvariti :( pa mislim, da takim kerlcom, kot so člani GM4O to ni ovira. :D
Pohod, ki ga imamo v planu poteka po lepi široki gozdni cesti :lol: tako, da gremo lahko tudi z dežniki in nam ne bo nič hudega. :lauf: Videti vse te objekte stare meje in o njih tudi kaj slišati pa vreme ne vpliva kaj bistveno dosti. Še le nasprotno pusto sivo vreme pričara prav tisti pravi čas, ki se ga naši predniki nič radi ne spominjajo in jim je nekako ušel iz spomina.
Za to nič obupavat, kar veselo naprej v gasilskem domu pa bo lepo toplo, za vse ostalo pa poskrbimo sami. :D
Uporabniški avatar
 Z*
Jožko, če se srečanja slučajno udeleži kdo od Štajercev, bi te prosila, da njemu prepustiš mojo čelno svetilko. :idea: Če bo seveda pripravljen na tako uslugo. Potem se bom pa z njim dogovorila za prevzem - mi bo bliže. Hm? Prooosim. :roll: :oops: Hvala ti lepa ...
 Jožko
Mislim, da se bo srečanja udeležil kateri od Štajercev, prijavljeni so trije. Bomo uredili.
Za vse pa, ki jutri pridejo na srečanje pa še to obvestilo.
:arrow: Za udeležence pohoda, ne pozabi Lučke(bunkerji)
:arrow: Za vse ostale ob 18,00 v gasilskem domu v Podbrdu, ne
moreš zgrešiti, ko prideš iz smeri Petrovega brda na desni velika stavba z stolpom. Parkirate lahko tudi pred vrata gas. doma(seveda ker bomo tam)
:arrow: Iz smeri Tolmina pa na koncu vasi na levi strani.
Tudi vreme se je že kar dobro popravilo in se že kažejo naše gore, upajmo da bo tudi jutri tako.
Veselimo se srečanja z vami.
 Jožko
Pozdravljeni!
Še zadnja informacija iz Baške grape, vreme je "vedro" in se zboljšuje, tako da kar veselo na pot. :D
 janezu
jožko,glej,da se kaj ne sfiži :D ,tut pod storžičem je še suho, (preverjeno)vendar pa se do rudkota ne vidi.zato pa pridemo ob dveh k njemu .LP ju
Uporabniški avatar
 vencelj
Pravkar sva se z Romano vrnila iz Podbrda, z drugega srečanja članov kluba GM4o in lahko rečem, da se je Jožko ponovno izkazal s svojimi organizacijskimi sposobnostmi.
Ob 14 uri se nas je za pohod po stari meji zbralo 18, zadovoljivo število glede na malo slabše vreme, imeli pa smo srečo, da je bilo vedro. Kolikorkrat sem že hodil po teh poteh, nisem nikoli opazil vseh tistih bunkerjev, nemih prič zgodovine...za tako pot moraš imeti dobrega vodiča in Jožko je prav to. Lahko bi mi bilo žal, če se pohoda ne bi udeležil (čeprav potem niti ne bi vedel, kaj sem zamudil). 2 uri in pol res lepe hoje v naravi, del tega pa tudi pod zemljo, v rovih...
Nadaljevali smo (bolj številčno) v Podbrdu, najprej z uradnim delom podelitve potrdil o članstvu v klubu s spremljajočim kulturnim programom, nato pa bolj sproščeno, za zabavo in veliko smeha je poskrbel harmonikaš Damjan... Večer v res prijetni družbi, ob snovanju novih (norih) načrtov je prehitro minil...
Lep pozdrav, vencelj
Uporabniški avatar
 BONI
Ja res se je Jožko izkazal in to zelo dobro.Zelo podrobno nam je opisal to rapalsko pot,tako da mislim da ne bo prenehal laufat in se prekvalificiral v turističnega vodnika

žurka pa je bila tudi ok
lp dare
 Jožko
Pozdravljeni!
Se trudim, da bi prilepil nekaj lepih fotk pa mi za enkrat še ne uspe.
Ja srečanje je bilo res, kar prijetno. Po razpoloženju vseh prisotnih bi se to že dalo sklepati. Tudi vreme se nas je kar dobro usmilillo bi lahko rekli kakor vedno do sedaj v povezavi z GM4O.
Lepo se imejte in še naprej lep deževen dan.
http://www.moj-album.com/uredi/maraton/10213180/
Vse objavljene slike so last Karle Kofol- Tolminski muzej
 marjan
Prav prijetno sva se s Simono počutila v vašem koncu. Tale grapa in kerlci so res nekaj posebnega. :D

Zdaj pa je že čas, da postanem član kluba :oops: , ne samo udeleženec tekem.
Ko gledam fotke, vidim, da se je Romana kar pošteno name spravila s tistimi krokodilčki. :wink:

Jožko hvala za vse in drži se,
Simona in Marjan
 Jožko
Pozdravljeni!
Ja Marjan res bi že bil čas, da se nam uradno pridružiš v klubu! Lohk se pa enkrat zgodi da te Simona ne bo hotla povabit, da jo spremljaš na srečanje pol bo pa jok in stok.(mal se hecam, mal je pa tut za res)
No pa šalo na stran, še informacija za vse ostale člane, ki se srečanja niso udeležili. Potrdila o članstvu v GM4O bi bilo verjetno najbolje za Gorenjski konc pustiti, kar pri Rudiju in jih boste vzeli kadar vas zanese v naš konc. Seveda pa so tu tudi spominske kape, zanje pa je potrebno prispevati pet € mislim, da jih bom tudi teh nekaj pustil gor za tiste , ki jih boste hoteli.
Povejte svoje mnenje in lep večer še naprej. Jožko
PS Sicer jih ima pa Boni za pol Gorenjske, mislim da jih je dons cel dan talov.
Uporabniški avatar
 Vlajko
Krasno preživet sobotni dan. :D

Najprej čudovit popoldanski sprehod skozi zgodovino pod Jožkovim strokovnim vodstvom, ki je pripomoglo k temu, da je bil izlet še veliko bolj zanimiv kot, če bi ga opravili sami brez razlage. 8) Pa še napovedan dež se nas je usmilil, saj je pričelo deževati šele tik pred povratkom v Rutkov ogret hram. Skratka, odločitev, da tudi sprehoda ne smem zamuditi, je bila res dobra. 8)

Slovesen zaključek v Podbrdu, ki se je nadaljeval v nekajurno družabno srečanje pa je zagotovo zgodba zase, ker je Jožko s svojimi pomočniki resnično poskrbel, da je lahko vsak med nami navdušen ter poln lepih vtisov zapuščal Podbrdo. ... In to vsak od nas bogatejši za prelepo zimsko kapo, da ličnih diplom sploh ne omenim. :D
Jožko & Co. :arrow: resnično ste carji. :cast1:

Tudi jaz sem dobil svoje priznanje in sicer unikatno, saj si zaradi prekoračitve časovnega limita letos še nisem zagotovil polnopravnega članstva v Klubu ljubiteljev GM4O ter večne slave, ampak sem vstopil zgolj v čakalnico z enoletno veljavo kot pripravnik. :P No, pa imam novo obveznost ter dolžnost v prihajajočem letu, če želim tudi drugo leto uživati v taki fejst družbi. :wink:

Ja, pa to zame ne bo ravno enostavna naloga, bo treba v "ta projekt" vložiti kar precej truda in dela in to kar od danes dalje. :lauf: No, ob taki spodbudi kot sem je bil deležen v soboto, mi bo to mogoče tudi uspelo. Pa družbo, da ne bom zopet sam kolovratil po prelepih kotičkih Baške grape, ste mi tudi obljubili (Jožko, Stane, ...). :D :wink:
Uporabniški avatar
 bojanu
Vlajko je sicer še pripravnik, ampak piše pa že zdaj dobro. Kako šele bo, ko bo potrdil članstvo :wink:
Jožko se je predstavil najprej kot velik poznavalec zgodovine, potem pa še kot odličen gostitelj (kar že itak vemo) :cast: Že zaradi tega se splača sprehoditi po progi maratona :wink:

Nekaj dogajanja v slikcah
  • 1
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 52

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA