Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 tae
zz topka, že prej sem si ogledal ta razpis, predno si ga tu objavila, pa nikjer nisem zasledil nič o konfiguraciji proge. Torej ? (gor, dol, levo, desno,...???, na dan z besedo)

THANKS.
Uporabniški avatar
 zz topka
Joj, Tae, zdej si me pa dubu!! Kje pa mam cejt jast tekat okoli ? Jas sam keš pobiram in malo v cilju navivam, in kej pojem in kej popijem....
Najbolje bo, če pišeš mail našemu presidentotu Daretu na info našega društva, pa ti bo zihr odgovoril bolj točno, kot jaz. Ali pa če se javi kak tekač, ki je lani tekel...
V glavnem, začne se na asfaltu, teče po ravnem do potoka Močilnik, in priteče nazaj mimo štarta, kjer se kmalu začne en vzpon do vasi Goče. Ki pa ni prav nedolžen... No, v vasi se zadeva zravna, malo po vasi in če se gre gor, je treba tudi dol. Sledi torej daljši spust mimo Ložkega gradu, še malo po polju in vračanje nazaj k nam v cilj, kjer te z navijanjem že nestrpno pričakujemo....
Če bo to kaj opravičilo moje neznanje, moram povedati, da za ta tek sestankujemo šele naslednji teden, kjer se bomo prav do pikce vse naučili. Ta vikend smo namreč okupirani z zadnjim tekom mladine za pokal Primorskih novic, ki bo jutri v Gaberjah. Tako, da zdaj vse vemo o tem teku.
Uporabniški avatar
 tae
Tudi s tem si mi dosti pomagala. :D
Uporabniški avatar
 TANJAO
Hojla!
Ta tek je eden bolj težkih, ker vsebuje en luškan dooolg vzpon v vas Goče na 276 nm . Vasica je krasna, cerkev sv.Andreja, pa ljudje prijazni in navijajo, tam je tudi okrepčilo- čaj, voda .Vendar nas ta klanec , kak km in pol ,ne odvrne od teka v Slapah, Ložah ...kjer koli že potegnejo traso mi iz Šiške radi pridemo, odgaramo, pol si pa v prijazni kleti za koncu še duše prvežemo.
Zaradi ljudi, pa takih ZZ topk , pa tudi Danilota P radi prihajamo v ta konec Slovenije.
Prvič smo bili pa kar šokirani, da na primorskem taki klanci za lauf obstojajo, na kolesih smo jih bili bolj vajeni...
Se vidimo in tečemo v Ložah,
Tanja O :twisted:
Uporabniški avatar
 RoKo
zz topka napisal/-a:No, zdej pa se približuje naš tek.
Saj ste si že rezervirali čas zanj v nedeljo, ne?

Kaku je kej z vremenom tam doli pr vas?

Če pridem bom menda moker od zuni in znotri :lol:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA