Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 nana
klopotec napisal/-a:Jaz sicer nisem nič napovedoval, sem pa si želel teči svoj najboljši rezultat. Resda je še skromen, ampak napredujem vztrajno. 1:55:45.
Še bolj kot to pa je pomembno da sva z ženo preživela super dan med krasnimi ljudmi. Škoda da je vse skupaj tako hitro minilo.

Jaz se pridružujem temu mnenju - zame velja enako. :)
Upam, da sta brez problemov potovala proti domu. Od vseh nas sta verjetno še najbolj "nasankala" :wink:
 klopotec
Ah ni bilo prehudo. sicer je moja kopilotka takoj, ko se je avto segrel, sladko zakinkala, meni pa se začuda sploh ni pretirano dremalo.
Ja res je bil posrečen dan.
Uporabniški avatar
 RoKo
EčO napisal/-a:Bravo RoKo! :clap:

Hvala
 PROSPORT
Prejšnji mesec prvič v življenju odtekel polovičko. Malo sem se šparal, ker nisem vedel, kaj me čaka po 15km, kar je bil moj najdaljši dotedanji tek in rezultat je bil 1:54:41.
Tri tedne kasneje v Palmanovi sem štartal na 5min/km, kar se mi je zdelo realno dosegljivo in končni rezultate bil celo še malo boljši 1:43:03.
Rezerve pa ni ostalo kaj dosti-bo treba več trenirati.. :D
Uporabniški avatar
 bosti72
PROSPORT napisal/-a:Prejšnji mesec prvič v življenju odtekel polovičko. Malo sem se šparal, ker nisem vedel, kaj me čaka po 15km, kar je bil moj najdaljši dotedanji tek in rezultat je bil 1:54:41.
Tri tedne kasneje v Palmanovi sem štartal na 5min/km, kar se mi je zdelo realno dosegljivo in končni rezultate bil celo še malo boljši 1:43:03.
Rezerve pa ni ostalo kaj dosti-bo treba več trenirati.. :D

Ko sva se med divjanjem po ulicah Palmanove slučajno srečala in se celo utegnila malo pogovoriti :D si omenjal čas tam okoli 1:45:00 pa vidim da si ga presegel...čestitke :clap:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA