Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

nana
21, kot Smolar poje... zlooo počasss... :oops:
Sem ugotovila, da je pred Grožnjanom en hud klanec :cry: No, če bom šla, ga bom gotovo preskočila :D
Uporabniški avatar
 tini
predrag napisal/-a::laola ... za zdaj je že > 20 prijavljenih, zato vas lepo prosimo za pravočasne in kompletne oz. uradne prijave.
Vse informacije in tudi profil steze si lahko ogledate na web-u; kot tudi:
Lanjsko zlato knjigo oz. "DREAM TEAM listo UPM ...Istra": http://www.maratonumag.hr/Zlatna%20knji ... -Istra.htm
Lanjsko UPM ... Istra fotogalerijo: http://www.maratonumag.hr/foto%20galery ... /index.htm
Za sada toliko, uživajte, ...

No, jaz sem pa mislil, da smo DREAM TEAM-ovci ze po defaultu prijavljeni. :)

Ni blema, se ze prijavljam po uradni poti. :wink:
 tati
mi zna kdo povedat kašna je kombinacija teka pa kolesa na te prireditvi ima kdo izkušnje , bi šel najdaljšo

hvala za info. se vnaprej zahvaljujem in vas pozdravljam
 tati
mi zna kdo povedat kašna je kombinacija teka pa kolesa na te prireditvi ima kdo izkušnje , bi šel najdaljšo

hvala za info. se vnaprej zahvaljujem in vas pozdravljam
 AinE
Tati, nimam izkušenj, ampak mislim, da je prav tako, kot je predvideno na maraton Parenzana.

Predrag je napisal:
- kombinacija MTB-TEK čez celo stezo poteka v SKUPNEM duetu, s taktiko že naprej dogovorjeno, npr. menjave vsakih 5.0, 10.0 km, ili 1/2 ure, ... ni določeno ni vremenski ni daljinski ... določeno je SKUPAJ kot DUET (en teče, drugi kolesari in obratno, en za drugega z pogojem SKUPNO) od štarta do cilja.

Lp E.
Uporabniški avatar
 miro
Nana, lansko leto je bila ena na "tadolgi", Slavica pa je tekla malo krajšo" z nami v metli", tako, da se ne bat, tudi punce zmorete in to nekatere hitreje od moških.
Več nas bo , bolj bo lušno!
Lp
Miro
Uporabniški avatar
 RADKO
Zdravo;

glede na izkušnje "Parancana duatlon"...... grem !!! Še sotrpina najdem in če bo vreme se vidimo na štartu.

Verjamem, da bo Predrag odlično izpeljal to druženje.

LP Radko
 nana
miro napisal/-a:... tudi punce zmorete in to nekatere hitreje od moških.

Tega ne bom komentirala... :wink:

miro napisal/-a:Več nas bo , bolj bo lušno!

Saj, družba je tista zaradi katere bi šla :D
Uporabniški avatar
 Sebi
Nana: jaz pa še vedno preračunavam, kalkuliram, razmišljam, in ne vem kaj vse, na katero razdaljo bi šla... Sicer planiram 29 km ampak če ne bo šlo bom pač hodila. Ker bi rada prišla do konca in ne bi rada končala nekje na sredini... Če me boste morali čakati... jah... boste pač čakali...
Družba bo pa itak super! :D
Uporabniški avatar
 predrag
:clap: ...Ma to se traži ... odločba pravilna ... bomo že nekak ... vse skupaj poriktali ... ostane še samo prijava?!
Uporabniški avatar
 Sebi
Po tehtnem premisleku sem se pravkar prijavila in sicer na 21,8 km. Pa da vidimo kako bo to šlo... 8)
Nana: še oklevaš?
 nana
Čakam na 16. december, ko je zadnji rok za prijavo :D
Ma ne, saj sem se že odločila da grem. Samo prijavit se še moram. Bo že kako :wink:
Se pravi, da bova skupaj počakali na štart? Da mi vsaj na začetku ne bo dolgčas 8)
Uporabniški avatar
 Damijan
Ravnokar sem se tudi jaz prijavil na Ultro in tako dovoljujem Istri vstopiti v :heart ...

Pa da vidimo!
Uporabniški avatar
 tae
Zanima me nekaj tehničnih malenkosti: (oziroma vas prosim, da me popravite, če si napačno razlagam)

- 9:00 zbiranje in prijave udeležencev :arrow: v Savudriji, tu tudi plačamo
- 10:00 od tam štarta folk na 53,8, 32 in 24 km
- 12:00 se tem istim tekačem pridružijo v Bujah tisti, ki gredo na 29,8 km
- 12:45 se naj bi vsem skupaj pridružili tisti, ki naj bi šli na 21,8 km (sam spadam v to skupino, če se bom odločil)

Se pravi se moram od Savudrije, kjer je začetni zbor, do Grožnjana, kjer je naš cilj pripeljati z avtom, kjer ga tudi pustim. Potem pa me organizator pelje nazaj od Novigrada do Grožnjana.

:?: :?: :?:
Uporabniški avatar
 Sebi
Jaz sem razumela kot, da nas bo organizator do Grožnjana spravil... In po koncu tekme nazaj v Savudrijo...
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA