Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 tae
MojcaZ, morda ne spada ravno v to temo, pa vseeno, če že ti omenjaš razne italjanske lepotčke, ali tvoj fant nič ne bere tega foruma ? :lol:
Uporabniški avatar
 climber-z
Glede prijave bom jutri poklical dotične in prijavil dve ekipi.

Naše ime TF-Golada

Druga ekipa naj si ime čim prej izmisli, da ne bodo ostali ????

Jaz imam v avtu miciM, Tamt, Laufer, če bo sila je plac še za enega.
Uporabniški avatar
 MojcaZ
tae napisal/-a:MojcaZ, morda ne spada ravno v to temo, pa vseeno, če že ti omenjaš razne italjanske lepotčke, ali tvoj fant nič ne bere tega foruma ? :lol:

Tae, jaz s tem nimam nobenega problema. 8) Tudi on prebira svoj forum (bi bil zelo vesel,če bi lahko naredila malo reklame za njegov lastni forum ampak ne vem,če smem :oops:) in mu zaradi tega nič ne težim (lahko počneva kar hočeva, vsak ve do kje lahko gre).

Dokler se gleda je še vse OK, a ne? :oops: :lol:

LP, Mojca :wink:

p.s.: ne bom več smetila z nepotrebnimi detajli v tej temi. Se opravičujem, če sem koga zmotila z mojim pisanjem.
Uporabniški avatar
 tae
Gledamo vsi, drugače bi se zaleteli :shock: :lol: .

Sorry, mal sem se hecal, tudi jaz ne bom več smetil v tej temi.
Uporabniški avatar
 miciM
Živ...

No gledo na to, da me je climber-z izloču iz svoje ekipe (malo je tudi opravičeno) predlagam, da se naša ekipa imenuje: HITRI POLŽI.
Ideja je padla glede na to,da sva v ekipi dve punci, razen če so fantje
exxxxtremno hitri, jaz zase vem, da nisem.
Zdaj pa še vi svoje ideje naplan!

LP miciM
Uporabniški avatar
 Mija
tudi jaz se strinjam z imenom ekipe in z vsem, kar boste še določili. :lol:
samo da sem zraven...... :wink:

lp, m
Uporabniški avatar
 miciM
No lepo, da smo glede imena tako složni, to je verjetno tudi dobra popotnica za nadaljno dogajanje :) .

Torej climber-z zdaj lahko prijaviš tudi drugo ekipo, saj nismo vec vprašajčki ampak HITRI POLŽI
Uporabniški avatar
 climber-z
Ne bom črnogled bi pa pozval Danae, ki se je že javila za rezervo, da je v polni pripravljenosti.

V soboto sem si zgleda nategnil stegenjsko mišico, tako da trenutno nebi mogel tečt, še vedno pa verjamem da bom do nedelje uredu, ampak za vsak slučaj, Danae ali kdo drug???

Peljal bom tudi če ne bom tekel :D
Uporabniški avatar
 Laufer
climber-z napisal/-a: V soboto sem si zgleda nategnil stegenjsko mišico, ....

Očitno poškodba nikoli ne počiva. :( Sicer pa če bo boljše, v soboto lagano sportski okoli jezera. Bom imel še jaz objektiven razlog zakaj bom tekel bolj počasi, zato pa z večjim užitkom.

Če mi ne uspe priti na K-Rožnik, pridem ob 7.15 v Kresničko, da se dogovorimo vse za nedeljo.
 nana
climber-z napisal/-a: Danae ali kdo drug???

Imam kolegico, ki bi tekla, pa nima ekipe, ker je njena zbolela, odpovedala ali karkoli že.

Če bo kateri ekipi kdo manjkal povejte, pa pride tečt.
Uporabniški avatar
 dannae
Evo se je že ena javila. Bom kar čakala naprej kot rezerva v nujnih primerih :wink: .

@climber-z čimprej se pozdravi. Do nedelje je še cel teden. Tudi jaz nisem nič migala 1 teden pred Palmanovo in se je vse uredilo.
Tako, da se lepo maži s kakšno zdravilno kremco in čuvaj nogo. Srečno!

@nana, ti pa kar kolegico aktiviraj... :wink:

pozdravček
d
Uporabniški avatar
 daks
:mrgreen:

Na kake case pa kaj racunate? Da vem a je sploh smiselno priti?
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA