prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

luzr
Okoli 13 ure je v okolici Rožnika snežilo. :D
Danes jetija ne bo, ker grem drugam, pa še celo obril se bom malo...
Uporabniški avatar
 Wega
Sem jaz toliko bolj kosmat
Uporabniški avatar
 izyemna
hoj,
vse kaze, da mi bo pa tokrat res ratalo :D - pridem tudi jaz.
lp,
:D
 nana
Meni pa očitno, na žalost, ne bo uspelo.
Nahod je prehud :cry: Upam, da bo vsaj do nedelje bolje :wink:
Uporabniški avatar
 milkec
tamt napisal/-a:prav maš, pustimo se presenetit :D

torej...
 tamt
torej poročam :arrow: danes je blo zanimivo več ljudi na analizi kot na k-Rožniku :o (ne vem od kod so se vzeli, ampak če bo šlo tak naprej.. :nono: ) :wink:
na teku pa se nam je pridružu spremljevalec na kolesu in osvetljeval pot s svojo mega lučko :) ..na žalost ni dolgo trajalo, je šel svetit še ostalim in naenkrat se nama je z asterixom zdelo da na Rožniku še nikoli ni blo tak temno :roll:. seveda sva pogumno odtekla do konca :D .
Uporabniški avatar
 climber-z
tamt napisal/-a:na žalost ni dolgo trajalo, je šel svetit še ostalim in naenkrat se nama je z asterixom zdelo da na Rožniku še nikoli ni blo tak temno :roll:. seveda sva pogumno odtekla do konca :D .

Ne morem pomagat, vajin tempo je bil pač prehiter in nisem mogel sledit, sploh čez tivolske ovire :wink:
Nazadnje spremenil climber-z, dne 28 Nov 2007, 08:06, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 Wega
Slika
Nazadnje spremenil Wega, dne 28 Nov 2007, 10:11, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 Asterix
Ja, tamt je diktirala odličen tempo. Smo pa res nevarna druščina! Zadnjič so nas preganjali policaji po Mostecu, včeraj pa so postavili celo barikade pri Tivoliju. No, kasneje se je izkazalo, da to ni bilo namenjeno nam, ampak navijačem hokejske tekme. Vseeno, naklučij je preveč :roll: .

lp
Uporabniški avatar
 miciM
oj!
Jaz sem se včeraj prvič udeležila tega teka in sem bila potem zelo dobre
volje,zaradi družbe, tudi tempo mi je odgovarjal.Do sedaj še nikoli nisem teklaveč kot 7km, tako, da sem tudi glede tega dosegla nov dosežek, pa začuda danes nisem zmatrana.
Analiza pa je vsekakor prijetna po takem naporu.
Uporabniški avatar
 izyemna
hoj,

vceraj je bilo pa zelo mraz. Se dobro, da je pri Cadu tak klanc, da sem se mal ogrela :wink: .
Ful fajn druzba, profi suport (climber-z, hvala za reflektorsko razsvetljavo :wink: ), tortica je pa tudi pasala.

K-roznikarji, super ste se spomnili tele proge!

Se vidimo,
lp :D
Uporabniški avatar
 Laufer
Hja prav fajn smo se imel na analizi :D .
Sem bil tako izmučen od čakanja na tekače, da sem takoj eno Grmado in topel čajček vase vrgu. :twisted:
Wega je rekel, da si bom moral drugič zaslužit dobrote (beri odteči K-Rožnik). Saj bi, pa ni časa.
Uporabniški avatar
 pegaz
Ja, lepo je blo. Ne morem verjet, da je tale KRožnik še bolj taf kot Golada!
Wega, na slikcah se skor vid, kdo je bil na teku, to bo treba mal popravit! ;)

Lepo vas je bilo videt. Moj drugi KRožnik je uspel.
Kmalu spet,
Pegaz :)
Uporabniški avatar
 Wega
No sem malo popravil v Gimpu. Žal se v temi ne da narediti več, morda bi morali stopiti malo bližje... Ali pa bi moral vžgati tisto luč ;)

Slika
Uporabniški avatar
 Vreme
Glede na to kako se svetite vas lahko vsaj preštejemo :)
  • 1
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA