Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 luzr
Hmmm, Snežinka je več doživela, kot nam hoče povedati...

:wink: Lihi tek bosta odtekla raje v sami. Tokrat se izjemoma ne bi štulil v žensko družbo. :) Tako ne morem prej kot po šesti uri...
Uporabniški avatar
 raziskovalec
Snezinka napisal/-a:V svojem planu sem imela sicer tudi enotedensko uživanje na plaži na jugu... in sem nekako trapa hotela plan izpolniti. Po dveh dneh na plaži sem spakirala in odšla. Nekako nisem mogla…vse kar sem doživela je bilo preveč živo v moji glavi, da bi lahko ležala in srkala kokos. .......
......Po parih urah umetnega niča zavitega v zlat papir, sem ugotovila da ne rabim prav ničesar in da ne strpim več niti minute. Tako sem prestavila še en let in se vrnila dober teden pred planom. Dva tedna sta bila vse, kar sem lahko zdržala.

Snežinka dobrodošla v lepi Sloveniji. Očitno šele iz tujine vidimo kako lepo nam je. Šele ko smo daleč ugotovimo kaj imamo in tudi (dele) sebe očitno lahko najdemo, ampak da najdeš svoj zgubljeni del, pomeni da si ga nekoč že imel-a.
Sedaj pa tečt. Med drugim veš tudi kje in kdaj je Golada.
Uporabniški avatar
 Snezinka
raziskovalec napisal/-a:Snežinka dobrodošla v lepi Sloveniji. .....
Sedaj pa tečt. Med drugim veš tudi kje in kdaj je Golada.

Hvala za dobrodošljico Razy...ja, kar si napisal drži kot pribito!

Tečem pa že in tudi podatek, kaj se pripravlja 20.12. sem ujela 8) ....in se odločila, da si bom tisti četrtek definitivno prestavila druge obveznosti (enkrat se mi pa res lahko pogleda skozi prste) in se udeležila Golade :!:

lp
Snezinka
Uporabniški avatar
 zlopi
Snezinka napisal/-a:Ja, res je. Sem že nazaj.
Se vidimo!

... hvala za čudovite utrinke tvojega doživljanja, zdaj pa samo da se še najdeta vidva in si vaju bodo lahko potem izbrali tisti trije otroci za starša.

Lp, zlopi
 AinE
Snežinka, zelo lepo si opisala svoja doživetja. Tvoje pisanje se me je dotaknilo. Velikakrat res nimamo pravega razloga za jamranje, slabo voljo... in predvsem bodimo sonce.

Lp E.
Uporabniški avatar
 izyemna
Snezinka, tole si pa lepo napisala.

Tocno vem, o cem govoris, saj sem jaz podobno obcutila pri svojem povratku iz Malezije, se bolj pa, ko sem prisla iz Jemna pred dvema letoma. Kljub temu, da smo v teh dezelah samo turisti in le kratkotrajni obiskovalci, nam potovanja pustijo sledove ...
In bila sem zelo vesela, da imam to sreco, da zivim v Sloveniji.
Naenkrat so se mi zazdeli moji problemi, vprasanja, nesporazumi trivijalni in popolnoma odvec. Vrednote prevrednostis in pogledi se spremenijo.
Po povratku iz Jemna je sodelavec pripomnil, da ne razume, kako mi je lahko bilo vsec v tako pusti, umazani in neurejeni dezeli. Jaz pa ga ne bi zamenjala za tisoc Sejselov, Mavricijev, Maldivov ...

Dobrodosla nazaj :D ,
IzJemna :wink:
Uporabniški avatar
 Miha65
Snezinka napisal/-a:
Nataša napisal/-a::clap:

navijam pa še za tiste tri tvoje otroke :wink:

Jst tudi 8) 8) 8) .

lp
Snezinka

Za tole ti pa drzim cist ta prave gorenske fige....s tazadnjo pisko, ki ima glih 2 meseca jih imam toliko, kot si jih je zelel imeti tvoj taksist....super filing :-)
Uporabniški avatar
 Snezinka
Miha65 napisal/-a:Za tole ti pa drzim cist ta prave gorenske fige....s tazadnjo pisko, ki ima glih 2 meseca jih imam toliko, kot si jih je zelel imeti tvoj taksist....super filing :-)

:roll: moj taksist jih je imel 6 8) 8) 8) ...in je govoril iz svojih izkušenj :wink:

Drugače pa hvala za gorenjske fige :lol:

lp
Snezinka
Uporabniški avatar
 Miha65
Miha65 napisal/-a:....imam toliko, kot si jih je zelelimeti tvoj taksist....

Zelel imeti 8) :wink:
Uporabniški avatar
 Snezinka
Ups, jemljem nazaj :oops: . Sem prehitro brala...imaš prav.

lp
Snezinka
 Nataša
izyemna napisal/-a:Jaz pa ga ne bi zamenjala za tisoc Sejselov, Mavricijev, Maldivov ...

dobr, jest se kakega Fidžija vseeno ne bi branla :oops:
Uporabniški avatar
 Staša
Hoj, Snežinka!
Bravo. Tudi jaz sem že doživela popoldan v sirotišnici v Indoneziji. Si mislim, kako te "zadane", čeprav je bilo pri meni to srečanje bolj od "zunaj".
Bravo za lepo dejanje, da si postala botrica.
Upam, da nam ob priliki še bolje predstaviš vse skupaj!
Staša
Uporabniški avatar
 Snezinka
Staša napisal/-a:Upam, da nam ob priliki še bolje predstaviš vse skupaj!
Staša

Iz tega potovanja nekih blaznih fotk nimam, ker se mi ni zdelo primerno slikati. Se pa najde kljub vsemu nekaj zanimivih, primernih za kakšen piknik 8) .

Anuši pa želim vse najboljše za rojstni dan! Prava mala damica je že!

lp
Snezinka
Uporabniški avatar
 pegaz
Snezinka, ful lepo. :heart:
Se priporocam za podrobnost, ko tale alarmni zvonec odzvoni :)
Carica, itak.

Pegaz :)
Uporabniški avatar
 Snezinka
Ne morem verjeti :shock: , ravno sem dobila mail od mojega "osebnega voznika" :wink: .... saj veste, tistega s šestimi otroci....

Že ko sva se prevažala tam okoli je lobiral, naj ga priporočim, če bo slučajno kdo šel v Siem Reap (to je izhodišče za Angor Wat). No, sedaj izpolnjujem obljubo in javno objavljam njegovo telefonsko ....

Eto, kaj mi sporoča:

:arrow:

"Hello Darja!
How are you? and where are you doing right now? I miss Darja so much, do you remember me i'm Vebol your driver in siem reap during you came to visit cambodia. I hope Darja will remember me. Right now in Siem Reap Cambodia so very happy . I hope Darja will recommend me to your friend and any body that they want to visit cambodia. If you want to contact me you can contact to me by: (855) 12539348 and website: www.vitualtourist.com/travel/asia/cambodia"
8) 8) 8)

Res je prijazen in ga komot priporočim, če boste hodili kaj po tistem koncu sveta 8) .

lp
Snezinka
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA