- 07 Jun 2007, 14:30
Zivjo, vidim, da ste ze veliko pisali o problemih s podi. Ravno zato razmisljam, da bi vzel uro brez poda in niham med tema dvema modeloma od polarja. Stari polar mi je zdrzal 6 let in razlog zakaj ne zelim kupit garmina je, da ne bi metal +$200 za dve leti. Sploh pa v glavnem tecem po istih progah in km/je poznam. Vedno se pa najde tudi dobra dusa, ki rada pretece progo s svojim garminom in je probelm trase resen
Torej prvo vprasanje, ki me daje, problem s podi pri rs modelih, je ce se motim najvecji pri neenakomerni hitrosti in pri intervalskih treningih? Ce to drzi potem zame res odpade.
Drugo vprasanje, a drzi, da pri rs400 lahko baterije menjas sam, tako na pasu kot na uri? Kakse baterije so noter?
Kakse so razlike v dodatnih funkcijah med rs200 in rs400 modelom v uporabnosti?
Vse ostale izkusnje, hvale in graje obeh modelov so dobrodosle. Kupil bi rad do 1 julija, ker grem tect in kolesarit v Avstraljo takrat.
Hvala za pomoc. Mare

Torej prvo vprasanje, ki me daje, problem s podi pri rs modelih, je ce se motim najvecji pri neenakomerni hitrosti in pri intervalskih treningih? Ce to drzi potem zame res odpade.
Drugo vprasanje, a drzi, da pri rs400 lahko baterije menjas sam, tako na pasu kot na uri? Kakse baterije so noter?
Kakse so razlike v dodatnih funkcijah med rs200 in rs400 modelom v uporabnosti?
Vse ostale izkusnje, hvale in graje obeh modelov so dobrodosle. Kupil bi rad do 1 julija, ker grem tect in kolesarit v Avstraljo takrat.
Hvala za pomoc. Mare