prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 Bajsi
Helou!
Ah, kur'c, spet cel kup objektov za sproščanje očesnih mišic, NM Bajsi pa doma pedena smrkarijo.
 Nataša
Bajsi napisal/-a:Helou!
Ah, kur'c, spet cel kup objektov za sproščanje očesnih mišic, NM Bajsi pa doma pedena smrkarijo.

Taki stari fotri mate doma za bit!
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!

8) Torej, dragi moji Goladarji, ni še konec sezone. :) Tudi na dan republike se bo teklo. :) Klasično ali pa levo. :) Zbor ob 1800 na koncu GD. ;) Nikogar se ne čaka. :)

lp, oranzni slon

p.s.: @bajsi, nič se najavljat, ti samo pridi.
@dannae, prejšnji teden je Jusuf slona zelo spretno vodil mimo srebrnih zaprek. Ne rečem, da ni bila opcija tudi rešitev z ZALETOM, ampak Jusuf ni imel srca za taka dejanja (Ne moreš bit tak PRESS). Je pa res, da je slon pravzaprav sila okreten kadar situacija to zahteva od njega. :)
Uporabniški avatar
 Bajsi
Nataša napisal/-a:Taki stari fotri mate doma za bit!

Helou!
Na ta ukaz se javljam, da bom doma.
Uporabniški avatar
 dannae
oranzni_slon napisal/-a: Ne rečem, da ni bila opcija tudi rešitev z ZALETOM, ampak Jusuf ni imel srca za taka dejanja (Ne moreš bit tak PRESS).

še dobro, mislim, da bi bila ena dolgoletna goladarka, ki je pripeljala na ogled novo srebrno puščico zelo žalostna. z ZALETOM pa raje danes v klanec.. :wink:
Uporabniški avatar
 bobr
Evo i mene ljudi, stižem u 18:00 :wink:
Uporabniški avatar
 simi
Mene pa danes žal ne bo, fajn laufajte!
Uporabniški avatar
 Laufer
Kaj ste pridni :lol:
Mene pa bo :cry:
Uživajte in še kak meter zame.
Uporabniški avatar
 dannae
Evo tokrat brez slikce, ker ni nobena ratala. Tud fotko zebe :oops: .Lahko pa povem, da nas je začelo 5, končalo pa 6. Bajsi nas je ujel proti Roški. Smo imeli očitno vsi preveč točne ure (ZebloNasJeKotMačke press). Bobr je navijal, da gremo rajši na čaj, pa smo se na koncu dogovorili, da ga naslednjič v termoski prinese :D . Ko smo začeli je bilo -1, končali smo pri -2. Pa nas na koncu ni nič več zeblo. Tudi v rite ne več :wink: Pridružil se nam je pa celo en Goladarski novinec 8) Slon je pa kolesaril. V nasprotno smer :roll:
Družbica hvala in upam, da se vidimo naslednji teden. (TemperaturaJeSamoInformacijaKolikoOblečtRazyPress)

Pozdravček
d
Uporabniški avatar
 pegaz
Dragi moji,

Leto je skoraj naokoli, Goladarji pa moramo kot hitro tekaško ljudstvo prehiteti novoletno žurko in pripraviti strateške plane za naprej. Zato vas vabim na

Tradicionalno prednovoletno srečanje
Goladarjev in simpatizerjev Golade

ki bo

20.12.2007 ob 20.00
na Ljubljanskem gradu,

Na njem bomo obudili lanska bajanja o ciljih, se pogovorili, si čestitali in se sploh fino imeli!

Datum - no, mogoče ga lahko tud mal prilagodimo.
Geslo:
Če ni TF pred novim letom, naj bo vsaj Golada.

Vabljeni!

Vaš Nadvojvoda J. Pegaz :)
Uporabniški avatar
 raziskovalec
Bravo Pegaz :wink: :lol: :juhuhu:
Ravno tega se je Goladno ljudstvo želelo.
Pridemo :arrow: :lol:
Uporabniški avatar
 Laufer
Ne glede na zasedenost si bom vzel čas in pridem :lol: .da si na hrbet naložim pobožne želje, kaj vse naj bi :roll: dosegel drugo leto.
Za letos pa sem cilje 100% izpolnil in jih še presegel. :cast1:
Uporabniški avatar
 izyemna
Suuuuper, Pegaz! Pridem.
A to druzenje vkljucuje tudi predhodno svicanje po Golovcu?

lp :D
  • 1
  • 120
  • 121
  • 122
  • 123
  • 124
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA