Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

[img=right]http://www.dusanmravlje.si/img/upload/1192731869_big.jpg[/img]hoj,

vljudno vabljeni na predstavitev, pogovor, ogled fotk, ... z letošnjega Spartathlona. v okviru predstavitev na sejmu Gibanje in šport 2007 bosta v četrtek, 29.11.2007 od 18. do 20. ure gosta na velikem odru Neža in Dušan Mravlje :)

pridite na sejem in predstavitev, dobro voljo in vprašanja pa prinesite s seboj :)

za Dušana se ne bojim, da ne bi prišel do besede. gotovo pa nas bo zanimalo, kako vse skupaj doživlja spremljevalna ekipa, kaj se dogaja, ko tvoj tekač neumorno drgne kilometre do cilja... torej, pripravite vprašanja tudi za Nežo ;)

še par povezav:

Dušan Mravlje - domača stran :arrow:

Spartathlon - domača stran :arrow:

sejem Gibanje in šport 2007 - program :arrow:
Nazadnje spremenil ero, dne 28 Nov 2007, 19:09, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 ero
hoj,

danes smo popoldne na sejmišču pripravljali našo stojnico. prav fejst je videti ...

bom jutri malo pofotkal, če bo čas, in objavil kako sliko.

ne pozabite - ob 18h Neža in Dušan Mravlje s Spartathlonom 2007

malce prej - ob 14h, če ima kdo čas - vaš urednik s predstavitvijo Tekaškega foruma

oboje na odru dvorane A - stopite v dvorano in greste naravnost do bifeja, tam pa zavijete desno in se zaletite v stole pred odrom.

ja, tudi iz bifeja se da spremljati predstavitve :)
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
ero napisal/-a: ... ja, tudi iz bifeja se da spremljati predstavitve :)

Hej. a gre kdo iz Štajerske na to zadevo. Mene res zanima. Javite, če me kdo vzame zraven :wink:
 luzr
Ero, žal ni časa. Kratke :) replike tukaj ne štejejo... Še za tek zmankuje priložnosti. Tekel niseml od Sežanske prireditve. Kolesarim samo po mestu :( .
Če bi mogel bi šel na Golado, pa verjetno ne bom :-(( .
Ali bomo kaznovani, če ne bomo reklamirali TF tako goreče kot prodajalci sesalcev :? ?

(Rain check :wink: )
 AinE
Danes med 14. in 16. uro nas je bilo na Erotovi in Predragovi predstavitvi zelo zelo malo, kar me presenča, saj se kaj tekega ne zgodi vsak teden. Čeprav je bila ura neugodna, sem vseeno pričakovala številčnejšo udeležbo vsaj članov TF iz Ljubljane in okolice.

Predavatelja sta se maksimalno potrudila. Predrag je med drugim predstavil tudi zanimiv projekt, ki ga pripravljajo - tek ob Piranskem zalivu: od Portoroža do Kanegre, ki bo 25. 6. 2008. Na isti dan pripravljajo tudi plavalni maraton čez Piranski zaliv (različne razdalje: od 1,5 km dalje). Načrtujejo, da bo povratek tekačev in plavalcev z ladjo :D .

Lp E.
Uporabniški avatar
 Uroš Sobočan
Sam sem imel željo prit poslušat Ero-ta ter seveda Mravlje-ta sam nisem mogel se mi je fax zavlekel :roll:
Sem pa bil prej in nisem bil ravno zadovoljen zakaj raje ne poimenujejo stvar smučarski sejem ne pa sejem gibanje in šport če pa je 90% smučarske ponudbe??? :roll:
 ZigaS
No, meni je uspelo. Sicer sem Dušanovo zgodbo prebiral že na spletu, vendar je zadeva "v živo" veliko bolj zanimiva. Sicer je bilo predavanje kratko, kljub še nekaj zastavljenim vprašanjem poslušalcev in seveda odgovorom, pa vseeno izjemno zanimivo. Res pa je da sem pričakoval ogromen prostor, večje število obiskovalcev, vendar pa me ni nič odvrnilo od poslušanja predavanja.(zelo blizu je namreč stal bife s pivom :D )
Zadeva kot je Spartatlon se mi zdi fascinantna, ker gre za športni dogodek, ki nekako povezuje delček zgodovine, (ko je Filipides tekel od Aten do Sparte) in športni dogodek (vzdržljivost današnjih ultramaratoncev, tistih izredno dobro pripravljenih).
Mravlje me navdušuje s svojo preprostostjo, glede hrane in pijače, brez posebnih prehranskih dodatkov in močno voljo ter vrhunsko pripravljenostjo zmore preteči zavidljive razdalje. Na drugi strani imamo stroge nasvete glede prehrane, nujnih dodatkov. Ne želim zagovarjati ne ene ne druge, kajti vsi imajo prav po eni strani. Takšne razlike med tekači pa dokazujejo kar pravi Mravlje, da gre večinsko za poznavanje telesa, če veš kako se le-to odziva, potem lahko brez problema zaužiješ nekaj, kar morda večini povzroči težave med dolgimi teki, na druge pa vpliva povsem ugodno.

P.S. Po predavanju sem na hitro zaokrožil mimo nekaterih stojnic in odkril hidracijsko opremo znamke Nathan. Gospod, ki je tam svetoval, mi je na moje začudenje, da ta znamka obstaja tudi pri nas, povedal, da je to noviteta, s katero je sam pričel pred kratkim. To znamko sem namreč gledal na internetnih trgovinah po ZDA in se mi je zdela zanimiva in kvalitetna. Rekel mi je da je zaenkrat edina trgovina, ki jo drži, Koala na Bledu, sicer pa da pošilja tudi po povzetju, če zadeve naročiš preko interneta.
Ima morda kdo izkušnje z Nathan-om, zdi se mi namreč da gre za kvalitetne stvari?

Lp, ZigaS :D :D :D
 klopotec
kaj pa nudi nathan in po čem sodiš, da je kvaliteten?
Uporabniški avatar
 Sebi
Nathan je v redu. Sama sem nabavila Speed 4 pas in ga uporabljala dokler nisem "preveč" shujšala :twisted: . Nabavila sem namerč M velikost, sedaj bi rabila S. In tako pas stoji v omari (ga prodam za 3/4 cene).
Fino je, če izmenično piješ iz različnih flašk in ne iz ene dokler je ne sprazniš. Ker ti drugače začne pas vlečti v eno smer (vsaka flaška ima 3dcl). Drugače je za zadeva dobra!
Uporabniški avatar
 zlopi
Sebi napisal/-a:Nathan je v redu. Sama sem nabavila Speed 4 pas in ga uporabljala dokler nisem "preveč" shujšala :twisted: . Nabavila sem namerč M velikost, sedaj bi rabila S.

... tudi jaz sem kupil pas s flaškami, sicer ne od te znamke, pa sem tudi nekaj shujšal 8)
Ker je bil potem pas prekratek sem našil še malo ježka in sedaj mi je spet prav.

Drugače pa mi je žal, da se nisem uspel zorganizirati tako, da bi srečal Mravljeta, tudi mene navdušujejo njegovi dosežki.

Lp, zlopi
Uporabniški avatar
 MihaPR
Nathan pas sem nabavil, celo iz ZDA, ker se ga ni dalo dobiti pri nas. Je pa super, smao pohvale, načrtujem še nekaj kosov pri njih :)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA