prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 Hojca
Mene pa zanima, če kdo pozna kakšno luštno tekaško variano po makadamu (lahko v kombinaciji z mal asfalta) v bližini Novih Jarš. Tiste od Žal do BS3 in po potkah okrog in pa po PSTu do Fužin sem ze že krepko naveličala. Tečem okrog 10km.
Ali bi bilo kaj primernega ob Savi?
Uporabniški avatar
 MihaPR
Obstaja potka ob celotni dolžini Save na desni strani, delno se recimo po njej teče na jesenski prireditvi Tek ob Savi.
Bom prilimal link mojih bivših tras okoli Save.
Uporabniški avatar
 Hojca
Miha hvala!
Za link bi ti bla res hvaležna :cast1: . Kr mal mi je žal, da nisem šla na tek ob Savi, sem zlo razmišljala, ampak 13km mi je blo mal preveč.

Pozdrav,
Mojca
Uporabniški avatar
 MihaPR
Takole:
http://www.mapmyrun.com/run/slovenia/lj ... /881506037

To je ena možnost. Pri 3 kilometru lahko namesto prečkanja save nadaljuješ po desnem bregu desno ob toku navzdol vse do sotočja. Lahko greš levo in prideš do hipodroma oz. hlevov za konje in naprej gor proti Šmarni gori. Lahko pri prečkanju čez Savo nadaljuješ naravnost ob cesti med rondojem in Črnučami in nazaj.
Drugače je to v tej smeri. Možno je tečt ob ljubljanski obvoznici proti BTC in se tam priključiti na PST ali pa tam odcepiti proti Šentjakobu in nazaj proti Savskemu naselju oz. Žalam.

Analize: bolj švoh, ene par lokalčkov za "jutranji alkohol", ostalo pa bolj kot ne slabo.
Uporabniški avatar
 COFY
Miha PR , eno neumestno vprašanje, če morda veš al pa kdo drug zakaj ne morem do mapmyrun, pravzaprav do načrta, sej do strani pridem pol mi začne nalagat po 2 - 3 sekundah pa javi napaka na strani, ZAKAAAJ :?: :evil: :roll:
hvala vsem za odgovor :wink:
Uporabniški avatar
 Hojca
Hvala za hiter in izčrpen odgovor. Zdaj pa čim prej probat, najbrž bom šla jutri mal raziskat s kolesom.
Uporabniški avatar
 COFY
MihaPR napisal/-a:odvisno kakša napaka :)

Če bi vedu ne bi spraševal :wink:
Uporabniški avatar
 MihaPR
Kakšna napaka na strani, javi neko napako? Drugače meni normalno delo, poskusi z drugim browzerjem ali pa so nastavitve za varnost naštimane previsoko.
 luzr
Predvidoma bom jutri zaradi ostalih zadolžitev mogel teči med Črnučami in Tomačevem, Stožicami. Izhodišče in trasa sta stvar dogovora.
Če se kdo želi pridružiti po 20. uri naj se oglasi.
Uporabniški avatar
 Hojca
A bi mogoče lahko ob sedmih al pa saj ob polosmih :?: Kasneje (zaradi ostalih zadolžitev) ne morem. Al pa mogoče kakšen lihi dan :?:

p.s. Iz Jarš do Stožic in čez Tomačevo sem tekla v nedeljo, blo je super, ampak tja zvečer sama grem neeeee :evil: :!:
Uporabniški avatar
 PUHKO
Tud sam imam pozimi mal problmov z trasami. Tečem pa lih v kontra smer ko ti Mojculja. Štartam iz BS3-ja pa mimo Jarš do Letališke ali pa še dlje pa nazaj, če ujamem svetlo. Zvečer pa udarm špuro kr po mestu, kjer so široki pločniki in dost svetlo.
 luzr
mojculja napisal/-a:A bi mogoče lahko ob sedmih al pa saj ob polosmih :?: Kasneje (zaradi ostalih zadolžitev) ne morem. Al pa mogoče kakšen lihi dan :?:
p.s. Iz Jarš do Stožic in čez Tomačevo sem tekla v nedeljo, blo je super, ampak tja zvečer sama grem neeeee :evil: :!:

Pa kdaj drugič, lahko je tudi lihi dan; do predvidoma do 2000 imam predstavitev, zato prej ne morem. Če bo prej zaključena, pa ne vem če bi spreminjali uro teka :? .
Sama ne boš, TF dobri duh bedi nad nami :) .

Če bom sam, me bo strah :lol: in bom zelo hiter na bregovih Save...
Uporabniški avatar
 Hojca
Hvala, TF dobri duh 8) , ampak bom šla dons vseeno raj na badminton :oops: (super rekreacija, vsaj zame):!:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA