hoja v hribe in po hribih, pohodi, planinarjenje, uživanje v gozdovih in nad njimi, ...

Moderator: Vlajko

Uporabniški avatar
 športnik
Skrajno neodgovorno se mi zdi, da mi po približno mesecu dni, še vedno niste aktivirali prijave oz. gesla.

Ali morebiti obstaja kakšna dobra razlaga za omenjeno zadevo???

Toliko!
Uporabniški avatar
 jcerni
športnik napisal/-a:Ali morebiti obstaja kakšna dobra razlaga za omenjeno zadevo???

Kot administrator sem aktiviral vaš račun. Opravičujem se vam, ker sem vas spregledal. Vsak dan dobim veliko postov spamarjev, da bi jim odobril račun, a že po imenu vem, kam pes taco moli. Vas z normalnim imenom sem očitno spregledal.

Želim vam, da bi našli kaj zanimivega na tem forumu. Vsekakor vas vabim tudi v virtualni svet Second life, kjer imamo lepo urejeno hišo pohodništva. S prijateljem sva se šalila, da je to tempelj pohodništva, ker ima hiša podobne stopnice kot bi šel v inkovski tempelj.
Slika
Slika
Slika
p.s. Saj se nekomu zdi smešno in nenavadno, ko smo v virtualnem svetu, kjer smo tudi mi navidezni kot avatarji. A na to se bo potrebno navaditi na vseh področjih življenja prej ali slej. V računalniških novicah sem prebral, kaj se pripravlja v prihodnosti v zdravstvu. Veliko vlogo pri tem ima IBM, ki se intenzivno ukvarja tudi z virtualnimi svetovi.

Zdravniki bodo dobili "super čutila"
Zdravniki bodo dobili "super čutila", da bodo lažje postavili diagnozo in vas zdravili. V naslednjih petih letih bodo zdravniki dobili popolnoma nove načine za pregled medicinskih podatkov in zgodovine bolezni in simptomov. Avatar, vaš 3D dvojnik, bo zdravniku omogočal nov vpogled na vaše medicinske podatke in iskanje po podatkih glede na določen del telesa. Računalniki bodo samodejno primerjali avdio-vizualne podatke o vašem zdravju s številnimi zapisi drugih pacientov in tako omogočili boljšo diagnosticiranje in zdravljenje.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA