Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 TANJAO
Tudi Šiškarce smo že takoj v začetku novembra pričele z resnimi pripravami na tek v Dolskem.Zakaj bi menjale zmagovalnega konja za kljuse? zato smo obdržale taktiko, ki nam je obrodila sadove že na LM.
Za klanec in potem spust v Dolsko je potrebno imeti perutnice, pa čeprav pohane..
Ker je to zadnji letošnji tek, se spodobi da smo tam, pa še toliko lepih spominov nas veže nanj ( ženitna posredovalnica press).
Me pridemo, do takrat pa pridno nabirajmo kondicijo ,kilometre in bodite v dobri družbi, vsaj taki kot smo me.
Pozdrav, Tanja

http://www.tekaskiforum.net/galerija2/a ... oard-2.jpg
Uporabniški avatar
 bosti72
vencelj napisal/-a:Bosti 72;
Dolsko se zadnje čase kar širi, smo že večkrat opremljali nova stanovanja, tudi takim, ki so prišli iz drugih krajev, in ni vrag, da ne bi bilo med njimi tudi nekaj tekačev. Se še vidimo :juhuhu: :TF)
LP, vencelj

Jppppp...se vidimo :juhuhu: ....Pridružila pa se bo najbrž takratkemu teku tudi moja boljša polovica 8)....
 šibica
Se zahvaljujem Jerneju za načrt, pridem če bom le dovolj pridna :oops: in bom že lahko tekla tako razdaljo.
Šibica

Najprej so sanje, šele nato sledi dejanje.
Uporabniški avatar
 pajo
Ha mogoče se še kdo iz Kosez oglasi na teku, da bo bolj gužvo delal na začelju. Razen če ne bo res kakšen hud minus saj prav v minusu res nisem navajen teči. Je pa bili v Sežani malce mrzlo in vetrovno tako, da če po vsaj podobno se vidimo.
Uporabniški avatar
 rebolj
Za vse naše občane, ki spremljate forum: po tradicji priredimo tudi tekmovanje vaških ekip.

Štejeta najboljša iz vsake vasi. Da jih lahko tekmuje čim več, npr. rezultate z 10.5 km proge modificiramo - pomnožimo s količnikom (le ti so znani pred samim tekmovanjem).

Zadnji dve leti kraljuje Kamnica, ker pa opažam, da v naši občini teče vse več ljudi, se kaj lahko zgodi, da pokal letos roma v kako drugo vas :D
Uporabniški avatar
 pajo
Kje točno je to v Dolskem? Ni mi nič poznano vsaj malo informacij, da ne bom preveč lutal tam okoli.
Hvala
 Pirat
Na rondoju v Dolskem zaviješ desno, voziš se približno 200 metrov in na križišču zaviješ levo. Po dobrih 100 metrih je na desni strani Vegov hram.
Uporabniški avatar
 rebolj
Pajo!

Poglej prvo stran te teme, kjer sem pripopal karte proge (če sprašuješ o progi), če pa sprašuješ kje v Dolskem je štart, se bom pa potrudil pa še kaj nalimal :wink:
Uporabniški avatar
 pajo
Štart me zanima. Kje zavijem dol z ceste in kam potem? Hvala.
 ton
Rebolj, Matej me je povsem prestrašil, da tamle na oni strani ceste proti Podgori neukega tekača čakajo nekake previsne strmine. Je to res?
Uporabniški avatar
 rebolj
Proti Podgori previsne strmine? :D
Mal se res spustiš pod Zasavko, ni pa to kaka huda strmina?

Prilagam profil:
Slika

"Alpski del" se nahaja približno na polovici dolge proge.
Vsekakor pa ni nič hujšega, se vse lepo počasi vzpenja in če naklonu primerno zmanjšaš dolžino koraka, na najvišji točki ni preglavic.

Te pa tale "kucl" lahko ornk zabije, če nameravaš tam dati vetra sotekačem :evil:
Nazadnje spremenil rebolj, dne 11 Dec 2007, 13:08, skupaj popravljeno 1 krat.
 ton
Aha, šele zdaj sem našel oni "alpski" del proge. 150? Hmnjhm.
Uporabniški avatar
 bosti72
Sem ga v soboto za trening malo pretekel in ni hudo....res je blagi klancek...bo pa seveda vse odvisno od zunanje temperature zraka :? ..Drugace pa super progica! 8)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA