Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 iverson
Jaz sem bil. Morem pohvalit organizacijo, ki je bila zelo dobra. Za 7€ si dobil veliko stvari, na cilju pa vse kar ti srce poželi.
Proga poteka nekaj časa po asfaltu, nato pa zavije na makadamsko pot v gozd. Na koncu sledi šele največji vzpon, ki pa je bil zaradi dežja ki je padal prej, bil prava drsalnica na nekaterih mestih.
Bilo je 72 udeležence, veliko jih je bilo iz KTG Papež. Med njimi tudi Zarniki, ki je osvojil absolutno 1. mesto.
Uporabniški avatar
 S625X
Ja lepa tekma,na stopnickah nam je druzbo delal parkelj.
Tomo se je potrudil in skrbel da je vse teklo hitro,brez nepotrebnega cakanja.Bravo Tomo in vsi,ki ste pomagali.
Uporabniški avatar
 BO-JAN
Zdravo

Končno sem se prebil do računalnika, moram pa biti hiter in jedrnat! 8)
Super zadeva, pa še na našmu koncu, pohvale vsem za odlično prireditev upajmo da ne bo vsakih šest (6) let :wink:

Lp Bojan

PS tako kot sem napovedal rekord ni padel :D , Miklavž pa je nosu :lol: , če bi pršli še VI pa bi mogoče tud vam :wink:
Uporabniški avatar
 Darja
Kronometer je nekaj prav posebnega :shock: , toplo priporočam, tudi zaradi odlične organizacije, praktičnih nagrad, ki smo jih bili deležni prav vsi tekmovalci in obilo dobrot, ki so nas čakale v cilju. Kljub vročemu čaju in ostalim tekočim dodatkom za ogrevanje :beer: , je bil verjetno na koncu edini parkelj :twisted: tisti, ki ga ni zeblo.
Prav tako kot Bo-jan upam, da ne bodo do naslednje tekme zopet minila leta.
 glumac
Prav fajn tale kronometer,taprav gorski in super organizacija.
Nas je res na začetku mal zeblo,pa se je dal kr fajn pogret, predvsem tekoče
Uporabniški avatar
 Darja
Glumac, kam si pa medaljo obesil? :wink:
Uporabniški avatar
 tae
Darja, če sem prav videl, si tudi ti dobila medaljo. Čestitam.
Uporabniški avatar
 Darja
Hvala. Pomaga, če si ženskega spola :wink: . Konkurenca pa to, da ne bo nesporazumov.
 glumac
Darja napisal/-a:Glumac, kam si pa medaljo obesil? :wink:

Ja, saj iz Kamnika se je težko vrnit čist OK. domov :toast:
Tko da, zapiv sm jo.
Uporabniški avatar
 olson
Hojla :lol:
Tudi z moje strani vse čestitke organizatorju(tomi).Na to tekmo bi morali priti tudi tisti organizatorji,ki zaračunavajo prav nasramno velike štartnine,da bi videli,kako se da z majhno štartnino organizirat prav super tek z veliko nagradami(za vse)in z obilico domače hrane in pijače.
Sicer sem pa sezono zaključil z zame najbol možen način (stopničke)prav vesel pa sem da so dobili medalje nekateri moji najbolši prijatelji in prijatelica ČESTITAM.
lp OLSON :piti:
Uporabniški avatar
 olson
Tomi a boš kakšne slike gor dav saj sem opazil kar nekaj fotografov ob progi.
lp OLSON :hack:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA