Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 Mija
verjetno bi bilo potem prijetneje laufat s šprintarcami. imajo že serijsko "vgrajene" vijake :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 marsn
mislim da so šprinterce le bolj ugodna rešitev, kot pa da na tekmo hodit z aku vrtalnikom in šraufi, pa še šprinterce so trše v predelu kjer se vstavijo vijaki, in špice se da nabavit v različnih dolžinah, najdaljše sem mel okoli 2,5 cm za blatne krose.
Uporabniški avatar
 incic
meni pa je to kar zanimiva tema....
mi je dala kar misliti.

Na tekme grem itaq vedno z šprintarcami... tak da v to smer sploh nisem razmišlal.

Je pa zanimivo delat kakšne treninge pozimi z čim takšnim. V šprintarcah se naj nebi teniralo, pa tudi malo težko si je predstavlat kakšno kilometražo v šprintarcah.

Tak da je ideja kar dobra.
je pa malo problem za tiste ki imajo copate z blaženjem air.... nike air... :)
 Simona T
Te variante še nisem poskusila, sem pa že pisala o podobni zadevi pod eno drugo temo.
Odlična rešitev so športni copati proizvajalca Icebug. Najlažji ženski model izgleda takole:
Slika
Na podplatu imajo 16 jeklenih špičk, ki se nahajajo takole:
Izgled žebljičkov

Jaz z njimi sicer ne tečem po cesti, ker zaenkrat še ne tečem po ledu. :wink: Jih pa redno že tretjo sezono uporabljam za hribe, ko je teren shojen, spolzek, predvsem pa, ko je leden. :D
Pred tem sem dvakrat ali trikrat poskusila s šprintaricami, ampak tukaj je peta popolnoma neojačana, da pa tečem ali hodim 1- 2 uri po prstih, je pa za mene prehuda. :shock:

LP
Simona

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA