- 02 Dec 2007, 20:26
Pozdrav vsem še z TF-Krožnik ekipe. Zastavljeni cilj "manj kot eno uro" smo presegli in pristali na 12 mestu z časom 56 minut
. Če bi bil jaz v bolj trezni formi
bi sigurno bili še boljši. Baje se je za mano valil oblak vinskih mušic
. No ja bomo naslednje leto popravili vtis..
Pohvale tamt za super čas, si nas kar malo prestrašila v cilju z rezultatom
saj veš moški ego ne dovoli da smo slabši ha ha. Veter v laseh & Bosti72 sta odlično opravila nalogo, hvala obema. Bosti je klasicno "zakuhal" z pulzom nad 190, še v cilju nekaj časa po zaključku je imel +130
Drugače organizacija in proga super. Še to, srečo smo imeli z vremenom da ni padal dež kot povsod drugod po državi. Mraz je na čase res prav rezal po grlu in vsi smo še nekaj ur pokašljevali kot kaki starčki. Drugič se moramo bolj ogret.
Tae in ostali v TF1 skupini: za nas ste absolutni TF zmagovalci!!! Ko je zajc dobesedno uletel v cilj se je kar kadilo za njim
Prav presenečen sem bil nad vašim rezultatom glede na ostale mladiče in atlete z zmagovalnega podija. Bravo naši in tako naprej
Analiza je organizacijsko čisto zvodenela. Naslednjič bomo moral prej bolj dorečt stvari in ne računat na kak kompromis v cilju. Nekateri smo se znajdli in prijetno posladkali na trojanah, njami
P.s.: Resno sem mislil z predlogom o kakšni TF kratki disciplini - tekmovalni tek samo za forumovce. Kaj pravite o predlogu?

Pohvale tamt za super čas, si nas kar malo prestrašila v cilju z rezultatom

Drugače organizacija in proga super. Še to, srečo smo imeli z vremenom da ni padal dež kot povsod drugod po državi. Mraz je na čase res prav rezal po grlu in vsi smo še nekaj ur pokašljevali kot kaki starčki. Drugič se moramo bolj ogret.
Tae in ostali v TF1 skupini: za nas ste absolutni TF zmagovalci!!! Ko je zajc dobesedno uletel v cilj se je kar kadilo za njim

Analiza je organizacijsko čisto zvodenela. Naslednjič bomo moral prej bolj dorečt stvari in ne računat na kak kompromis v cilju. Nekateri smo se znajdli in prijetno posladkali na trojanah, njami

P.s.: Resno sem mislil z predlogom o kakšni TF kratki disciplini - tekmovalni tek samo za forumovce. Kaj pravite o predlogu?