Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 bobr
Pozdrav vsem še z TF-Krožnik ekipe. Zastavljeni cilj "manj kot eno uro" smo presegli in pristali na 12 mestu z časom 56 minut 8). Če bi bil jaz v bolj trezni formi :cenz: bi sigurno bili še boljši. Baje se je za mano valil oblak vinskih mušic :lol:. No ja bomo naslednje leto popravili vtis..
Pohvale tamt za super čas, si nas kar malo prestrašila v cilju z rezultatom :P saj veš moški ego ne dovoli da smo slabši ha ha. Veter v laseh & Bosti72 sta odlično opravila nalogo, hvala obema. Bosti je klasicno "zakuhal" z pulzom nad 190, še v cilju nekaj časa po zaključku je imel +130 :shock:
Drugače organizacija in proga super. Še to, srečo smo imeli z vremenom da ni padal dež kot povsod drugod po državi. Mraz je na čase res prav rezal po grlu in vsi smo še nekaj ur pokašljevali kot kaki starčki. Drugič se moramo bolj ogret.
Tae in ostali v TF1 skupini: za nas ste absolutni TF zmagovalci!!! Ko je zajc dobesedno uletel v cilj se je kar kadilo za njim :twisted: Prav presenečen sem bil nad vašim rezultatom glede na ostale mladiče in atlete z zmagovalnega podija. Bravo naši in tako naprej :!:

Analiza je organizacijsko čisto zvodenela. Naslednjič bomo moral prej bolj dorečt stvari in ne računat na kak kompromis v cilju. Nekateri smo se znajdli in prijetno posladkali na trojanah, njami :wink:

P.s.: Resno sem mislil z predlogom o kakšni TF kratki disciplini - tekmovalni tek samo za forumovce. Kaj pravite o predlogu?
 Rungirl
Ja bilo je lepo,
sploh, ker sem spoznala Tae-ta (dobro si naročil vreme, hvala za info in telefonsko, da sem imela res prevoz), Obivankenobija (za koristne informacije in izveden prevoz) in dolenjko Damayanto (za družbo).

Proga lepa, zrak je bil res oster.
Tekla sem s Škofjeločani in smo se imeli dobro..tako, da tudi vam hvala, da ste me vzeli v ekipo. Drugo leto pa spet, ne?

Potem smo se ustavili v Trojanah in srečali družbo ter spili čaj in šli proti domu.
Pohvale organizatorju in sodelujočim.

Rungirl
 nana
To lahko izvedete tudi na stadionu. Pridem navijat! :)
Uporabniški avatar
 bobr
Ne stadion, to je dolgčas 8). Mogoče kaka do 5km trasa z nekaj malo vzpona da ne bodo dominirali sami tahitri navajeni ravnine ha ha.
Bom preveril kako bi to organizacijsko šlo in če je sploh v interesu višjih sil.
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Analiza je vsekakor bila, predvsem za tiste, ki smo ostali tako dolgo, da so čistilke začele cesto pometat :D
Najlepše punce so itak ostale z nami :shock:

Prireditev je odlično uspela
Ocena organizacije - odlično (hitri na prijavah, jasno ozvočeno, vroč čaj, hitri pri hrani in brez nepotrebnih bonov, medalja s podobico Sv. Barbare, majica - vse za borih 2,5 € na osebo :cast:

Naša ekipa se je odlično odrezala. Petnajsto mesto je super. Inot je raztural, vsi pa smo se potrudili.

:laola

Slika
Nazadnje spremenil ZdravkoC, dne 02 Dec 2007, 23:42, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 Obivankenobi
Ja, zanimive tele štafete v Velenju, čeprav je bilo zjutraj v Lj bolj kislo vreme, sem vsekakor preživel pester dan na zanimivi tekmi ter seveda odlični družbi TF- jevcev :TF) :clap:
Čeprav je bilo kar mrzlo, pa me je za tek dovolj ogrel sonce, ki je prišlo kot naročeno, da sem zopet po dolgem času odtekel en hiter tek, sicer na precej kratki razdalji, ki so jo popestrili takšni in drugačni klanci, ki mi pa niso povzročali preveč preglavic... :lol:, bolj me zanima kako je nastala enominutna razlika v merjenju časa med mojim polarjem ter organizatorjevo štoparico :?: :idea: :arrow:no, kokrkoli že dosegli smo odličen rezultat, tako, da bi čestital vsem ostalim v naši ekipi ter seveda tudi vsem ostalim TF ekipam za dosežene rezultate... :laola
Kot so že stali omenili, analiza je potekala v 2 obrokih, kar pa seveda ne moti velikih duhov... :piti:
Čestitke tudi organizatorjem za praktično brezhibno tekmo, tako, da drugo leto se zopet vidimo... :lol:
Rungirl, hvala za koledar ter sladkarije :cast:, res si me prijetno presenetila!

Lp!

p.s.:TF tekmo na kratki razdalji tudi jaz podpiram :clap:
Nazadnje spremenil Obivankenobi, dne 02 Dec 2007, 21:23, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 tae
bobr napisal/-a:
Tae in ostali v TF1 skupini: za nas ste absolutni TF zmagovalci!!! Ko je zajc dobesedno uletel v cilj se je kar kadilo za njim :twisted: Prav presenečen sem bil nad vašim rezultatom glede na ostale mladiče in atlete z zmagovalnega podija. Bravo naši in tako naprej :!:

Hvala bobr. Presenečen nad našim rezultatom pozitivno ali negativno ?

bobr napisal/-a: P.s.: Resno sem mislil z predlogom o kakšni TF kratki disciplini - tekmovalni tek samo za forumovce. Kaj pravite o predlogu?

Jaz sem takoj zraven.
Uporabniški avatar
 damajanty
Tekla sem 1,5 min prepočasi, da bi se lahko naša ekipa kitila s tavelko bronasto medaljo (ne morm pomagat :cry:), saj zlata spominska je tut lepa :) .

Imela pa sm odličnega voznika in sovoznika ter sosedo v nartabulšem avtu, jes jes! Da ne bi bili prehitro doma, smo se odločili za postanek ob trojanskih dobrotah. Kar pa, kot že omenjeno, ni bila ravno izvirna ideja - tfjevci so pred nami točno isto pomislili in so nam rezervirali del mize (hvala 8)).
Uporabniški avatar
 tae
damajanty napisal/-a:Tekla sem 1,5 min prepočasi, da bi se lahko naša ekipa kitila s tavelko bronasto medaljo (ne morm pomagat :cry:),

Damjanca, damjanca, ne moreš kar vse krivde nase prevzet. Saj veš, da smo vsi tekli po svojih najboljših močeh, nihče nikogar ne krivi, enostavno še nismo dozoreli za stopničke. Čas dela za nas (a ne obivankenobi ?) Drugače pa še enkrat, bila si hitra in super. :lol:
Uporabniški avatar
 bobr
tae napisal/-a:
bobr napisal/-a:

Hvala bobr. Presenečen nad našim rezultatom pozitivno ali negativno ?

Glede na mladiče in atlete z zmagovalnega podija ste denitivno pozitivno presenetili in sem bil prav vesel ko sem videl obija in zajca priti v cilj tok zgodaj (midva sva se križala zaradi samega teka :wink:). Mi je bolj v veselje navijat za znane rekreativce kot mlade rakete in dolgoletne športnike.
Nazadnje spremenil bobr, dne 02 Dec 2007, 21:35, skupaj popravljeno 1 krat.
 novinec
Ja, tudi meni je bil tek fenomenalen; dobra družba, število nastopajočih se nevzdržno povečuje...še ene par elt in bo ziher več kot 100 ekip, to bo luštno.
Proga...hmmm...v redu, sam tisti, ki jo podcenjujejo (naprimer jaz lansko leto :oops: se ti še kako maščuje).
Letos smo prišli s kar 3 ekipami (lani z dvema) tako da izredno podpiramo podobne tekaške akcije. Tudi z gospodom vremenom smo se dogovoril, da nam je šel na roke; pika na i so redbulli (...tudi zaradi promotork :wink: ) in seveda spominske kolajne, ki so nam najbolj pri srcu (se zdaj okol hvalimo, da smo pobrali kar 12 zlatih kolajn...četudi so spominske - kolajnam se pač ne gleda v zobe :lol: )

In seveda nam v močan spomin ostanejo tudi fotografije, ki jih najdete (sicer sem že napisal, pa vseeno) na spletni strani: www.dic.si/galerija
Vseh nisem mogel fotkat, ker sem nekaj časa - 13.53 (več kot minuto počasnejši od lanskega leta) tekel in v tem času je šlo kar nekaj ljudi mimo.

p.s. Škoda ker ni več takih podobnih štafetnih tekov!
 luzr
bobr napisal/-a:Ne stadion, to je dolgčas 8). Mogoče kaka do 5km trasa z nekaj malo vzpona da ne bodo dominirali sami tahitri navajeni ravnine ha ha.
Bom preveril kako bi to organizacijsko šlo in če je sploh v interesu višjih sil.

TF tek v Tivoliju je bil organiziran z "domačimi" in uspešen(? v maju?).
Vprašaj Era.

Štafete na 5 km bi bile zanimive, ker bi vsi prišli na vrsto. :wink:
Najprej pri predpripravah, pri teku in izvedbi prireditve bi se menjavali :P .
Kar odpri novo temo.

Tekmovalna Rolada...:?:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA