Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Štanjel je bil in bo.
:laola Če bi bil BoF ali kdor koli ki zna napisati tako, da še tisti, ki bere misli da je bil tam, bi to napisal. Pa mi tak dobro ne gre.

Spikerki tudi vse prav pride. :lol:

Škoda le da sem obljubil sonce, pa je nekje obstalo zaradi nekih birokratskih reči. Pa drugič.
 giorgio
Lepo pozdravljeni vsi ki prebirate tale forum.Vse čestitke organizatorki za lepo izpeljan tek in vse okoli njega.Vreme odlično za tek,udeležba presenetljivo velika,proga lepo razgibana-pa ne preveč.Pogostitev pa kot je že v navadi v Štanjelu-vrečka z malico.Res lep tek in lepo poskrbljeno za nas tekače.Vidimo se prihodnje leto!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 matec
Ja res lep tek. Jaz sem tekel že lani, lani je bila malo večja udeležba ker je bilo malo lepše vreme a tudi na 8. Štanjelskem teku ni bilo slabo vreme. Vreme je bilo ravno pravo za tek, mogoče malo prehladno.
Z letošnjim rezultatom sem zadovoljen, lanskega sem podrl brez problema. Drugače organizacija v redu malica dobra, podelitev potekala dokaj hitro, no vse super.

Se vidimo tudi drugo leto :D
Uporabniški avatar
 S625X
Rezultati!Vsaj kdo je zmagal,pri zenskah in moskih.Hvala
 giorgio
Pri moških MITJA KOSOVELJ, pri ženskah MATEJA KOSOVELJ
Uporabniški avatar
 semjul
Vse čestitke organizatorjem,
Štanjelski tek je moj prvi uradni tek, čeprav imam že precej let na pukli, vendar pravjo, da je prvič vedno najlepše in res je bilo.Zato bom še odhajal na tekme in tudi v (pod) Štanjel se še vrnem - z veseljem.

vse je privid, sanje so resničnost, resničnost je upanje, upanje je privid

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA