prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 vencelj
Aleš, a maš kšno pametno idejo, kva b lohk šli stavit za paleto?
LP, vencelj

(mam 82 kg, pa jih brez stave ne morm spravt pod 80...največ sem pretekel 42,4 km, pa brez stave ne upam niti metra več...do sedaj sem naredil naenkrat "samo" en krog GM4o, pa brez stave ni šans, da bi naredil vsaj dva v enem "cugu"...)...
LP
Uporabniški avatar
 ales
Naslednjič, k bova šla s tinijem na logaški konec te vzameva zraven. Slabih 30 km med spečimi medvedi, pol pa še savna. Ni hudič, da ne prideš do željenega cilja. Pa še tehtnica v savni je ona stara, z vzmetmi.

.ps boš videl o čem vse se bomo na TFju pogovarjali čez kak mesec...
Uporabniški avatar
 lojzeP
ales napisal/-a:

aha, pa smejali tudi :wink: čevapa puna usta .....
Uporabniški avatar
 vencelj
ales napisal/-a:Naslednjič, k bova šla s tinijem na logaški konec te vzameva zraven. Slabih 30 km med spečimi medvedi, pol pa še savna. Ni hudič, da ne prideš do željenega cilja. Pa še tehtnica v savni je ona stara, z vzmetmi.

A je tole men namenen- če je, sem za!
LP,vencelj
 janezu
kaj,ko bi se gorenjski TF pred novim letom zbrali nekje(jošt,čepulje...)kakšno rekli-spili :D mislim,da je vlajko pravi naslov zato.lahko bi zaokrožili ali mohor,špičaka,križno.. kaj mislite LP ju
Uporabniški avatar
 žine
kaj,ko bi se gorenjski TF pred novim letom zbrali nekje(jošt,čepulje...)kakšno rekli-spili mislim.....

a tukej bi se lahko z roba morosta tud kdo zraven priskledil :oops: ? če bi se mal polaufalo prej pa še tolk bolš.
lpŽ
Uporabniški avatar
 matej712
dobra ideja janez!
menda imajo pr Brčnk na Planici dobro hrano (preverjeno)
Uporabniški avatar
 Vlajko
Janez, super ideja. :clap:
Kar se lokacije tiče, je meni všeč tako Na Sedlu (Čepulje) kot tudi Pr' Brčn'k (Planica). OK, moj glas gre Planici. :wink:

Do tja bi jaz predlagal, da gremo peš, recimo s štartom v Stražišču ali pa v Žabnici. :idea:

Na zalogi imam še eno (nekoliko odštekano) idejo, kar trije kolegi prakticiramo že nekaj let v decembru. Nekakšno večerno do nočno vandranje z obveznimi postanki povsod, kjer diši ven iz hiše. :arrow: Zgodaj popoldan z busom v Škofjo Loko, nato pa peš čez Križno goro (Lovska, Boštjan), nato Planica (Brčn'k). Tu je najdaljša postaja in pošteno se že zmrači. :) Po kakšni uri nadaljujemo v Čepulje (Na Sedlu), Jošt (Koča) ali pa Javornik (kar dva kmečka turizma na izbiro), pol pa dolgo nič do Stražišča (tukaj je kar nekaj lokacij za odžejat). No, mi običajno nadaljujemo peš mimo Piramide do Kranja ter naredimo "veliki finale" v Irishu. Ni treba poudarjati, da je ura zdaj že polnoč ali malo čez. :wink:

Zdaj pa datum? Kako bi vam ustrezala sobota, 22. decembra? :roll:
Šlo bi tudi v petek, 21. decembra, popoldan, med tednom pa meni ne ustreza noben dan, žal.
:oops:

Najprej pa je treba pogledati, koliko je sploh kandidatov. Dodajte še kakšno idejo ter datum, ki vam (ne) ustreza.

Konec naslednjega tedna pa gremo, upoštevajoč vaše dodatne ideje, v organiziranje konkretne akcije, lahko kar jaz kam pokličem, če ste za to:

Trenutno:

1. Janezu,
2. Žine,
3. Vencelj,
4. Matej712 (če ne bo 22.12.),
5. Vlajko,
6. Bor,
7. Aleš (če ne bo 22.12.),
...
Nazadnje spremenil Vlajko, dne 04 Dec 2007, 13:35, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
 ales
Ideja je prava, zatakne se le pri datumih.. Meni ne ustrezata vikenda 22-23.12 (Istra) in 29-30.12(selitev).

Poznam gostilno Na sedlu, kjer je tudi enostavno organizirat tekaške aktivnosti, sem se pa pripravljen podučit še o kaki primerni lokaciji.
Uporabniški avatar
 matej712
22. december NO WAY zame, 23. grem v Istro. Od 27.12. do 1.1. ne vem če bom doma.
Sicer pa načeloma lahko skoraj vsak dan razen ob torkih.
Verjetno je potrebno za datum prej preveriti pri ponudnikih (hrane), če imajo prosto. Veseli december je huda reč.

Lahko naredimo en pohod iz Stražišča prek Jošta in Šp.hriba na Čepulje (postojanka za odžejanje) in naprej na Planico (hrana).
Uporabniški avatar
 Bor
če že laufat ne grem , na žur bi pa šel....na čepuljah sem pa že tudi 13.12...
torej.....evo mene
Uporabniški avatar
 Mija
Bor napisal/-a:če že laufat ne grem , na žur bi pa šel....na čepuljah sem pa že tudi 13.12...
torej.....evo mene

ne vem....ne vem.....
al vzameš "paket" skupaj z laufom, ali pa žal..... :cry:
v življenju ne moreš samo uživat :!:
Uporabniški avatar
 Bor
Mija napisal/-a:
Bor napisal/-a:če že laufat ne grem , na žur bi pa šel....na čepuljah sem pa že tudi 13.12...
torej.....evo mene

ne vem....ne vem.....
al vzameš "paket" skupaj z laufom, ali pa žal..... :cry:
v življenju ne moreš samo uživat :!:
:(
Uporabniški avatar
 Mija
ja a zdaj bi se mi pa rad zasmilil ali kako? :roll:
  • 1
  • 94
  • 95
  • 96