Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 klopotec
bobr napisal/-a:Nana, tae in ostali ki me poznate to je vse res.
Nekaj referenčnih slik s spletne strani trenerja Boštjana (nekateri ga tukaj poznate kot bosti72 8)): http://www.teamkrek.si/ic/testimonials_4v.jpg
No tudi Boštjan je letos "prešaltal" na tek in seveda postal zasvojen ha ha.

Bof nimam kej dodat, dober si da zdržiš vse to :wink: :!:

Bobr čestitke. To pa je nazoren dokaz, kaj se da narediti. In vzpodbuda ostalim. Me pa zanima kako si posegel v količino in kvaliteto prehrane, ker predvidevam da si?
Uporabniški avatar
 dannae
Classix, dobrodošel. Želim ti veliko volje, da te obdržimo v klubu :laola . Včasih se ti bo verjetno zazdelo, zakaj se vendar mučiš. A, ko spet ornk zajameš sapo, je to vse pozabljeno.
Palmanova 2009? Če boš šel po Weginih stopinjah bo to lahko že 2008 :lol: , je tko Wega? Pa aleševa zgodba - ironmanec in stavaš... :rol:
Skratka, pridi na kakšno torkovo krožniško analizo v Kresničko, bomo z veseljem poklepetali in te zasuli z nasveti, zakaj ne nehat, ko bo kriza... :wink:
pozdravček
d
Uporabniški avatar
 5rca
le pogumno, Classix, držimo pesti zate :laola
Uporabniški avatar
 semjul
Čestitam, ogromen napredek si dosegel, odločne cilje si si zastavil.
Nič ni nemogoče,
za novoleto 2006/07 sem tehtal 106kg, danes po enem letu 90, s povabilom članice TF sem pred tednom dni odtekel prvo tekmo na sedem km, sedaj grizem naprej.
Sem nekaj let starejši od tebe, vendar je vredno, vredno je zaživeti.
Ko ti bo najtežje, si reci:" Danes še ne popustim, mogoče jutri!"
Pojdi in zmagaj!!! :wink:

vse je privid, sanje so resničnost, resničnost je upanje, upanje je privid
Uporabniški avatar
 Wega
Ha! Tole mi pa pomeni več kot vsi miklavži in dedki mrati v nakupovalnih centrih skupaj. Če pomislim, da sem pisal zase (in odtot iskrenost) ter šele malo kasneje podobo na ogled prestavil... Ampak namen je bil v resnici ravno ta: samega sebe spodbujati z branjem in sledenjem napredka. Vreme me je spodnbudil, da začnem objavljati v blogu. Kasneje sem bil tudi sam presenečen, da se dvomi, strahovi, utrujenost, naveličanost, uspehi, euforija, kolaps, trma, bolečine, obup, zmagoslavje in podobno ne dogaja samo meni.

Končna opora pa me je vedno čakala prav tu na TF ( hvala! :cast: )

Sicer pa.Clasixx: ja, dosegljiv je tudi 21 km LM 2008, samo ne pa ravno z nekim mega rezultatom. Kolikor vidim si zastavil še bolj previdno (beri: pametno!) kot jaz, tako da ni dvomao uspehu. Komaj čakam tvojih poročil tule! Pa pazi kolena! ;)

Mejduš. Ravno v torek sem kar nekaj šprical tek. Komaj čakam današnjega večera!
Uporabniški avatar
 dannae
Wega napisal/-a: Komaj čakam današnjega večera!
a prideš na golado?
pozdravček
d
Uporabniški avatar
 bobr
klopotec napisal/-a:Bobr čestitke. To pa je nazoren dokaz, kaj se da narediti. In vzpodbuda ostalim. Me pa zanima kako si posegel v količino in kvaliteto prehrane, ker predvidevam da si?

Hvala :oops:. Količina vnosa hrane se je presenetljivo mnogo dvignila, a vse je razporejeno na 5 obrokov dnevno. Kvaliteta? Bolj sem se navadil pazit kaj jem in v podzavest mi je prišlo kaj ni dobro jest. O tem se lahko kdaj offtopic ali v živo pogovoriva 8).

dannae napisal/-a:
Wega napisal/-a: Komaj čakam današnjega večera!
a prideš na golado?
pozdravček
d

Eni pridemo ja :wink:. Dana samo da ne zahinaviš tako kot v torek :!:
Uporabniški avatar
 zajc
nana napisal/-a:
bobr napisal/-a:Bilo je davnega 2005 ko sem tehtal blizu 100kg :?

Tega pa jaz skoraj ne morem verjet :wink:

:cast1:

Tudi jaz ne morem verjeti. Bravo :)
Uporabniški avatar
 Wega
Clasixx, bilo bi fino, ko bi pri meni vsake toliko pokomentiral svoj tek kar na istih točkah treninga - torej tam kjer sva imela podobne težave. Mogoče bo še kakšen začetnik vesel novih podatkov.
Uporabniški avatar
 Classix
Vsem skupaj velika hvala za vse besede vzpodbude na začetku moje tekaške poti, prav tako hvala za vsa dobronamerna opozorila in dane smernice. Pri moji teži se jih bo potrebno dobro držati. Ko sem sinoči odtekel ''ta lažjo'' 1-2 z 9 ponovitvami, se ohladil, raztegnil in stuširal sem stopil na vago. Moje gibanje (sprehodi...) se je začelo 14.11. pri, kot sem omenil 120 kg. No...sinoči se je skala na vagi ustavila pri 118 kg. Ali je sploh potrebno poudarjati, da sem naslednjih 10 minut hodil po stanovanju kot petelin po gnoju...dve kilci sta že zgodovina. Če pomislim kakšen kos mesa dobim pri mesarju, ko grem iskati kilo govedine za juho...juhej. Ob tem naj napišem, da sem v zadnjih dneh storil nekaj tudi na svojih prehranjevalnih navadah. Pa v mojem primeru ne gre za neki radikalni rez, kateri se v veliko primerih izkažejo kot neprimerni, pač pa sem le zmanjšal vnos ''težke'' hrane, le to pa zamenjal z enotami sadja in zelenjave, poleg tega pa je moj stalni spremljevalec polliterska plastenka ''savskega biserja''. Ko sem že pri teži...''docent'' sem bil nazadnje dalnjega leta 1989 ko sem zaključil služenje vojaščine. Jap, skoraj 20 let že naokoli prenašam ohoho preveč teže. Mislim (mnenja kot vedno dobrodošla), da bo izguba cca. 3 kg na mesec kar pametno zastavljena zadeva, ob tem, da ne bom ravno pikolovski za vsak dkg. gor ali dol.
Tekaško razpoloženje...odlično ! Kljub temu, da prvi teden programa oddelujem tretjič (in ga bom tudi četrtič) se počutim fenomenalno. Danes je dan počitka, sledi vikend, ko bo v soboto na vrsti tek, v nedeljo pa ''špancir'' po Golovcu...pravijo da bo deževalo. Prepričan sem, da tega sploh ne bom opazil.

@ Wega...hvala za povabilo. Z veseljem bom tu in tam dodal kakšen komentar.

Prijeten in uspešen dan vam želim !

LP
Matjaž
Uporabniški avatar
 semjul
Nekaj mojih izkušenj.
Želel bi te opozoriti, da si pri sadju pozoren na primeren čas vnosa.
Sadje ti namreč dvigne raven sladkorja v krvi, (visok glikemični indeks),
posledica pa je volčja lakota.Podobno je s koščkom čokolade, enim keksom...
Zatorej, če želiš nadomestiti obroke s sadjem, se tega izogibaj predvsem zvečer, podobno je s sadnimi jogurti. Uživaj jih pred obroki in pa za dopoldanske malice, kadar je manj možnosti, da boš segel po dodatni hrani.
Če nisi vegetarijanec na začetku vključuj meso v vsakdanje obroke, meso zmanjšuje potrebo po hrani.

vse je pivid, sanje so resničnost, resničnost je upanje, upanje je privid
Uporabniški avatar
 pementos
zajc napisal/-a:
nana napisal/-a:
bobr napisal/-a:Bilo je davnega 2005 ko sem tehtal blizu 100kg :?

Tega pa jaz skoraj ne morem verjet :wink:

:cast1:

Tudi jaz ne morem verjeti. Bravo :)

A res gre za istega cloveka? :) Cestitam bobr.
Uporabniški avatar
 Classix
Tako...pa mi je le uspelo prvič brez prekinitev oddelati prvi teden programa. Kot je že zapisano sledi še ena ponovitev in ''kumi čakam torek''. Splošno počutje je...neverjetno. Od energije me skoraj razganja, misli so se zbistrile, skoraj je ni stvari, katera bi mi bila odveč. Pred kakšno uro sem odhodil tudi rekreacijski del programa po Golovcu, v rahli meglici in ob družbi mp 3-ja. Prav vsakemu, katerega sem srečal sem namenil moj pogled in prijazen ''dober dan''. In prav vsi so se na to gesto odzvali. Lepo...
Po novem mi družbo dela tudi Sigma PC-15. Miklavž prinesel...Po vnosu podatkov so moje mejne vrednosti sledeče: max. utrip 182 bpm, HZ (health zone) od 100 do 126 bpm, FZ (fitnes zone) od 127 do 146 bpm in PZ (power zone) od 147 do 182 bpm. Mislim, da ni potrebno poudarjati, da me skoraj ob vsakem teku ''vrže'' v PZ, kar pa po tukaj prebranem, vsaj v začetku (upoštevajoč moje propozicije) naj ne bi smelo biti hudo narobe...vsaj dokler se ob in po vadbi počutim dobro. Ob vsem naštetem sem (žal...) tudi kadilec. Tudi tukaj sem si postavil določene limite, toda o tem kdaj drugič.
Teža...116 kg...od začetka gibanja sem se torej znebil 4 kg. balasta in prekleto ponosen sem na to. Ob tem še zahvala @ semjul za opozorilo v zvezi z prehrano. Vzeto na znanje.

Moje počutje je odlično, vam pa želim...

...prijeten in uspešen dan !

LP
Matjaž
Uporabniški avatar
 Vreme
Super, nadaljuj kar po začrtani poti in siguren sem,da ti bo uspelo. Se srečamo v Radencih :D
 nana
Classix napisal/-a:in ''kumi čakam torek''.

Tole mi zveni nekam znano... :D

Kar tako naprej! Ko bi šla tudi meni teža dol... no, jaz imam vsak mesec kilo več :roll: Da znoriš!
Bobr, na pomoč!!! :D
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 23

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA