prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 bobr
Mene je danes zjutraj šiba pričakala :( ampak so bili gor obešeni bacio bonboni :lol:.

Se vidimo ob 18ih.
Uporabniški avatar
 milkec
eggy napisal/-a:Ja, tko......ta najbl pridni smo ga že najdl, no :D

ta najbl pridni == ta najbl hitri :?: :?:
 eggy
Ojla!

Včeraj se nas je zbralo 6. Bilo je hladno, a spet ne tako, da bi nas premamil Bobrov čaj :)

Šli smo počasi, začeli v megli, kritizirali zrak, a na vrhu Golovca so nas pričakale zvezdice.

Na cliju.....Simi in Slon.....s čokolado, da ne bo pomote. Hvala, dobra je bila.

In še pogovori o tem...kako čez en teden, pa čez dva.......pa o tem, da se medna že pije kuhano :)

Aja......pa še to: medveda na srečo nismo srečali, nas je pa srečala prestrašena srna.

lp,eggy

PS: Milkec.......a si še ujel Miklavža?
Uporabniški avatar
 dannae
Ja, res je bilo lepo. Na Golovcu mir in tišina. Ene par jih je sicer nasproti priteklo z lučkami. En brez lučke je komentiral "sej je tko svetlo kot podnevi"... Na vrhu smo se počakali.
Eggy, na začetku nas je bilo res 6, pa se nam je še kovit mal po štartu pridružil in nas ganjal po hribu...
Bila sem poohvaljena, da nisem spet čist crknla u hrib... :oops:
Dol grede sva z Eggy srečali srno, ki je bila čist zaslepljena od najinih lučk in naju je kar par sekund gledala, dokler se ni počasi odmaknila. Tako blizu ji v naravi nisem bila še nikdar. Morda 4-5 metrov.
Tja, ta Golovec ima res svoj čar. Čeprav je temno, hladno in prazno...
Padel je tudi en osebni goladarski PB, če bo hotla bo pa že sama povedala. Jaz ji pa tule čestitam. Očitno mraz dobro deluje na hitrost, al si se kakšen del oddrsala..??
Simi hvala za presenečenje na koncu in se vidimo naslednji četrtek... Wega, tebi se je pa verjetno kolcalo, ker sva oba z bobrom ugibala, kje si... :wink:
Tele nočne fotke so pa tko tko...
Uporabniški avatar
 Wega
Sem bil še v službi :(

Pa tudi...: KLIK
Uporabniški avatar
 bobr
Kratko poročilo: meni se včeraj ni dalo drvet kot Kovitu in pravzaprav sem užival v družbi žensk :wink:. Kovit je kar divjal po golovcu, sem imel občutek da je naredil 12km po 9,6km progi ha ha.
Dana aja zato sta se z egy ustavile po cesti navzdol? Mi zadaj smo mislili da te spet xPod tehnika zeza :lol:. In pozabli ste omenit 2:1 razmerje :cenz: :twisted:

Wega raje okrevaj še en teden kot da rizkiraš še hujše poškodbe. Ne skrbi nič ne boš dosti zamudil in ne boš padel ven s forme. Namesto teka malo več hodi kot ponavadi, recimo pojdi v trgovino peš namesto z avtom in bo :). Aja in v torek pridi PEŠ na analizo, ker čene bo tamt doživela prehudo pomanjkanje piva ha ha :twisted:.

Wega še ene par offtopic vprašanj. Kaj ima Ether z obveznostmi in težavami? :o
46 je verjetno teden, od kdaj jih ti šteješ?
Edit: poštudiral sem tedne. Od znamenitega dneva 0 kajne :wink:
Uporabniški avatar
 Wega
:) Ether je skupina organskih spojin, med katerimi je najbolj znan dietileter. Tako kot etanolu na splošno rečemo alkohol tudi dietiletru na splošno rečemo kar eter. Je lahkohlapno organsko topilo, včasih so ga uporabljali tudi za narkozo, še prej pa so menili, da je "nič" v zraku neka posebna snov po kateri se širi zvok, in tej so rekli eter - odtod še vedno ime radijskemu etru.

No, jaz sem imel namen pisati o tem, kako mi odločnost in dobri trdni nameni izhlapevajo iz minute v minuto prav kot eter ampak kot že mnogokrat doslej je ideja do konca prispevka izvodenela, naslov pa je ostal.

Tedni pa so bili pomembni le prvih 13. tednov, ko sem vadil po programu. Sedaj pa so tu samo za to, da bomo recimo jedli kremšnite za stoti teden, pa za eno leto teka (že konec prihodnjega meseca) pa še kakšen uržah se bo našel. ;)
Uporabniški avatar
 bobr
Ma dobro znam tudi sam pogooglat wikipedijo in vem kaj je ether :lol:. Ni mi bila jasna povezava in zdaj si me razsvetlil :wink:.

Uuu a spet bomo jedli in pili ha ha.
Uporabniški avatar
 izyemna
hoj,
vceraj res ni bilo tako mraz kot zadnjic. Jaz sem pa ene par slojev prevec navlekla nase – in jih potem sorazmerno z narascanjem klanca tudi slacila :wink: .

Ja, na zacetku je res kazalo, da bo moral Bobr braniti dobro ime moskega spola (ocitno smo zenske bolj temperaturno vzdrzljiva bitja – ceprav kdaj pa kdaj ne dajemo takega vtisa :wink: ) in se seveda ze veselil s haremom (1:4) – madonca, kot bi bili kje na vzhodu :shock: ). No, in na njegovo zalost mu je nacrte prekrizal Maj in menda bi res dosegla vsak svoj PB (1:2 al kako?!), ce se ne bi v zadnjem hipu prikljucil se Kovit.
Potem smo odpujsali ... po 2, po 3 po 4 ... + srna (ceprav jaz nic ne vem o tem – mi zadaj smo videli samo medvede :wink: ).

Zgodbico z zapleti in razpleti pa nadaljujte sami po svoji domisljijski bujnosti :wink:

Bilo je fino,
lp
Ps: Dannae, upam, da ti moj »krcni« krik ni pustil kakih trajnih posledic. :wink:
 kovit
Še jest kej povedu...bilo je luštn, lepo da ste me vzel s sabo, traso sem na zacetku mal modificiru po moje...sem mislu da se bom tam nažru kej manj izpusnih plinov pa nama ni blo nc bols...
Ja mal sem se razdivjal po golovcu...za kar pa gre zahvala bobru ki mi je nesebično posodu svojo lampo in s tem ubil dve muhi na en mah...jest sem ves zadovolen pajsnu naprej u klanc on pa je moral tako sam ostat v družbi zensk ki sta mu osvetljevali golovške zvezde...
Ja punce morm pohvalt da so kar zagrebene...to bojo se rezultati.
Ob priliki se vam z veselem spet pridruzm.
 Minime
Zdravo,

vam lahko drugo leto pride delat družbo še ena počasnela? Lp Neža
Uporabniški avatar
 še1PR
Ja na Goladi je super! Hvala za spodbudo in pohvale, počasi se tudi jaz približujem magični meji ene ure... (Dannae, bi rekla, "tolk sem šla jaz ta prvič, ko sem hodila..." :wink: :) ) Gotovo bo to eden od ciljev, ki jih bomo zapisali 20. decembra na gradu za naslednje leto! :wink:

Minime napisal/-a:Zdravo,
vam lahko drugo leto pride delat družbo še ena počasnela? Lp Neža

Zakaj pa šele drugo leto? ;-)
Uporabniški avatar
 pegaz
Dragi moji,

vsled visoke, višje in najvišje sile vas sprašujem, če bi lahko naredili tradicionalno Goladno srečanje kak drug dan. Al pa vsaj ob 18h.

Ob 19h ta dan so mi namalali novoletno večerjo laboratorija, ki jo tehnično pravzaprav vodim jaz. Tako da ne morem po eni uri zgasniti in me potem ne biti več sploh.

idealno bi bilo kateri koli drug dan.

dajte mi malo feedbacka, lahko pa udarimo tud anketo.

men je žal ko bobru (mali b)... :( :(

bajbaj iz daljne bushlandije,
Pegaz :)
 Minime
še1PR napisal/-a:Zakaj pa šele drugo leto? ;-)

Zaenkrat zmorem samo peš na Golovec (pomojem kdo od vas kolne moje tri setre, ki sicer ne rinejo v ljudi, umaknejo se jim pa tudi ne). In imam namen do novega leta hojo počasi menjati za tek :).

Lp Neža
 luzr
Zaenkrat zmorem samo peš na Golovec (pomojem kdo od vas kolne moje tri setre, ki sicer ne rinejo v ljudi, umaknejo se jim pa tudi ne). In imam namen do novega leta hojo počasi menjati za tek Smile.

Če setri niso preveč "žleht", kot znajo biti :wink: , se veselim srečanja! :D .
Ako me ne lisičjebarvne zverine ne bodo raztrgale. Ponavadi se psom ne umikam :P .

@pegaz: :cry: :roll: Pa ravno 20.XII. lahko pridem na Golado in na krajšo veselico. Tekel bi vsekakor rad na ta dan, ko imam "izlazak"... Ob 2100 bi rad že poskušal salsati...
:wink: A prestavimo še Goladno podaljšano analizo? Na 27.prosinca. :?:
To bi mogla biti prijetna rekreacija po Dolskem.
  • 1
  • 122
  • 123
  • 124
  • 125
  • 126
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA