Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 zz top
Moja malenkost bi prišla na tak specialen vegetarijanski tek, ampak me ženovič ne pusti.( Kot ni pustila žena ZdravkaC na Rab treking)!
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
zz top napisal/-a:Moja malenkost bi prišla na tak specialen vegetarijanski tek, ampak me ženovič ne pusti. (Kot ni pustila žena ZdravkaC na Rab treking)!

Ja, mi je ZZ-topka povedala (Kras-Sežana) kakšne ji špičiš. Vidim da med Čuferji in Čufarji ni velike razlike :lol:
Uporabniški avatar
 zz top
moja malenkost premišljuje o posledicah če pride na tek. Malo me tudi mika,da bi prišel s kolesom glede na to,da bo jutri specijalno vreme.Bomo videli kam bo tehtnica prevegnila.
Uporabniški avatar
 zz top
ogo...sem se odločil.
Uporabniški avatar
 zlopi
zlopi napisal/-a:Hoj,

če se bomo uspeli časovno uskladiti pridemo zagotovo tudi mi trije z ženo in hčerko.
Naju z ženo vežejo na te kraje okoli Malega Golaka čisto posebni spomini :heart .

... žal je ta teden ženi umrla mama, tako da se vidimo naslednjič.

Lp, zlopi

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA

Ta stran uporablja piškotke!

Spletni portal www.tekaskiforum.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja brezplačne spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi in forum ne bi deloval. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.
Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate tudi v svojem spletnem brskalniku.
Se strinjam
Se ne strinjam
Preberi več
Free cookie consent by cookie-script.com