prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 nana
Jaz imam Adidas Wanaka II GTX. Na prvem teku me je en čevelj zelo fletno ožulil. Sem bila prav užaljena, glede na to, koliko sem dala za njih (moje najdražje superge do sedaj). :cry: A sem vztrajala in je sedaj v redu. Včeraj sem npr. z njimi tekla 90 min in nisem imela nobenih problemov. Niso pretrdi, so dovolj udobni in kar lahki (v primerjavi z nekaterimi drugimi modeli, ki sem jih probala).
Jaz sem zadovoljna. :)
Uporabniški avatar
 bidi
Salomon je men super čevelj zna pa drčat na asfaltu, da o kakem kovinskem pokrovu ne govorim. edino kar me je motilo je da se mi je podplat dokaj hitro obrabil, verjetno zarad asfalta. podplat je drugače dovolj trd da ne čutiš vsakega kamna in tudi zvija se ne preveč.
ko sem pred kakim mesecem kupoval nove, sem obul adidas vanaka in sem takoj dobil občutek da se mi zadaj sezuva oziroma nima dobrega oprijema v petnem delu, zato sem ga izločil.
vzel sem merrell overdrive ki mi deluje zlo podoben kot salomon. takoj sem dobil občutek ( na ravnem) da je spredaj podplat zelo nazaj ukrivljen in da me bo kr na glavo prevrnilo, ampak se hitro navadiš... nepremočljivost!? :) no malo bolj zamakajo ko salomon, ampak res če se ne oziraš tudi na največje luže...oprijem je tudi malenkost boljši na asfaltu. edina stavar, ki me zaenkrat malce moti je da kljub temu da mam vezalke normalno zategnjene, občutim rahlo tiščanje pod jezikom, spodaj pri prstih.

lp
 Rok_E
Prodam čisto nove nikoli nošene, še zapakirane Salomon XA PRO 3D XCR št. 43 1/3 po decemberski ceni 100Eur.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA