Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

hojla,

vabim vas, da sestavite ekipo(e) in se udeležite (vsaj za nas) neobičajnega teka - štafete 24x1 ura na stadionu Grezar v Trstu. to pomeni, da mora ekipa imeti 24 tekačev / tekačic. vsak teče eno uro, štejejo pa se pretečeni metri.

najavo teka najdete na domačih straneh organizatorja G.S. Amici del tram iz Opčin (klikni na calendario delle gare in poišči september). podrobnega razpisa še ni a kar poglejte lanske strani, rezultate, fotke, ...

lani smo imeli na prireditvi dve slovenski ekipi - zelo močno ekipo iz Senožeč, ki je osvojila drugo mesto, in združeno ekipo Novice Extreme-Polet. osvojili smo peto mesto, kar je bilo za nekatere kar malo presenetljivo. no, vsi smo se zelo fajn imeli, bodrili drug drugega, tekli zase in za ekipo in uživali ne glede na dež in luže ali nočne ure.

lanski povezavi:

najava
poročilo
Nazadnje spremenil ero, dne 29 Avg 2004, 12:54, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 gregorb
Ero a je nujno, da jih je 24, lahko bi jih bilo tudi samo npr. 6 ali kakšno drugo poljubno število, pa bi vsak tekel večkrat po eno uro?
Je nujno, da jih mora bit ravno 24? :shock:
Uporabniški avatar
 Staša
Alora, la donna numero 1 e qui!
Uporabniški avatar
 ero
gregorb napisal/-a:Ero a je nujno, da jih je 24, lahko bi jih bilo tudi samo npr. 6 ali kakšno drugo poljubno število, pa bi vsak tekel večkrat po eno uro?
Je nujno, da jih mora bit ravno 24? :shock:

v bistvu je dobro, da je kak več, za rezervo.

ja, nujno je! en tekač ne sme teči dvakrat. edina izjema je, da eno rundo lahko spustiš. torej, rezultat ekipe šteje tudi, če je odtečenih 23 ur.
Uporabniški avatar
 ales
Oh semle bi pa tudi jaz ful rad šel, a kaj ko je isti dan tudi Logarska. Torej pridem le, če slučajno ne bom pripravljen na 75km uživancije. Škoda.
Uporabniški avatar
 vanja
Jaz sem bila ze lani za in sem se vedno za!!!

Torej: la donna numero 2
 mojA
Evo, ALLWAYS ZDRAVEN ! :P Še mene napište: 4

Pa še eno vprašanjce!

Nina - letnik 1991 bi grozno rada tudi tekla, pred dvemi leti je slišala, da mora biti stara vsaj 13. Sedaj je. 13 + 3 mesece, septembra bo 13,5. 10 km preteče brez problemov v 1 h, tudi več bi šlo, samo jo malo bremzamo. Lepo počasi lahko podaljšuje.

Kaj pravite, je lahko numero 5 ali vsaj rezerva ? Do septembra je še kar nekaj časa.

Seveda bo rabila majčko TF :wink: !
Uporabniški avatar
 Staša
Jaz sem absolutno ZA!

PS: Joj se že veselim. A se da kampirat kot v Grosupljem?
Uporabniški avatar
 lojzeP
Včeraj smo na Kokoški zopet odprki to temo.

Ker se omenjeni dan zelo bliža, bo potrebno počasi ( ali pa malce hitreje ) doreči, kako glede omenjenega teka.

Bila je želja oz. predlog, da se sestavi ženska ekipa.
Moški do sedaj še niso ( jaz sem definitivno za ) pokazali večjega zanimanja - vsaj oglasili se niso, kar pomeni, da bi v najslabšem primeru ( slabšega, da ne gremo raje ne bi omenjal ) sestavimo mešano ekipo - tako kot lani, razen, če ženske ne sestavijo "istospolne" ekipe, in ( ali ) moški tudi.

V izogib ( morebitni ) slabi volji, bi ob prijavi začeli pobirati prijavnino, oz. nek denarni prisrevek, ki bi nekako argumentiral, da se prijavljeni ( definitivno ) obveže, da se teka sigurno udeleži. Morda se komu takšen način zdi malce nesimpatičen, vendar lahko povem, da so bile tudi lani prvotno velike besede nekaterih ( nesojenih ) udeležencev precej velike, pa na koncu od njih ni ostalo veliko.

Predlagam, da čimbolj pohitimo !

2x LP

P.S. v primeru, da nihče ne bo hotel prevzeti "frontmensko" vlogo, lahko za to poskrbim tudi sam
 daša
Po informacijah nekaterih članov lanske Poletove ekipe je bilo lani v Trstu super, torej se javljam za žensko ekipo:

5. Daša

LP, Daša

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA