Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 tae
"Organiziran je prevoz garderobe in tekmovalcev po potrebi ter posebej prevoz tekmovalcev po maratonu do starta (Savudrije, Buja, Grožnjana) ali cilja v Novigradu"

Če pa drži tvoja varianta Sebi je pa sploh super.

Malo še počakajmo, vse se bo izvedelo pravočasno. Časa je še več, kot dovolj.
Uporabniški avatar
 INOT
Po Predragovem zagotovilu bo za prevoz na startne lokacije in kasneje od cilja do Savudrije ustrezno poskrbljeno.
Uporabniški avatar
 tae
Hvala INOT za info in Predragu, da bo poskrbel za vse.
 nana
Sebi napisal/-a:
Nana: še oklevaš?

No, jaz sem se prijavila. :D Upam, da se bom do takrat pozdravila :evil: :wink:

Škoda, da se ne da videti, koliko je prijavljenih in koliko od tega je žensk. Predrag?

Pa gotovo bom imela še kakšno vprašanje... če bo trapasto, mi ne zamerit :oops:
Uporabniški avatar
 predrag
:TF) ... da naš UPM "Istra v vašem srcu!" popularno klican "BOŽIČKO" 23.12.2007. pri savudrijskem svetilniku se bliža in nama v org. je to jutri ... za zdaj: > 30 prijavljenih v ULTRA kat., ... preporočamo tudi bolj kratke variante 21.8 km Grožnjan - Novigrad ili varianto RUN/MTB v celoti (v temi že pojašnjeno kot DUET), ... lahko turistična varianta kot staff.

... še enkrat vas lepo prosimo za pravočasne prijave zaradi lajših org. zadev, pers. nagrad, priznanj, prevoza, ...
Informacije glede prevoza - bomo objavili pravočasno, teden dni pred prireditvijo.

http://www.maratonumag.hr/prijevodi_slo ... 0Istra.HTM
http://www.maratonumag.hr/foto%20galery ... /index.htm (fotogalerija 01 UPM-a)
http://www.plovput-exhibition.com/galerija.htm (fotogalerija jadranskih svetilnikov)
Uporabniški avatar
 predrag
:hello:... DREAM TEAM mašina "UPM Istra u vašem srcu!" je u punom pogonu ... > 60 srčanih i odlučnih - prijavljenih.
Prema tome razmislite i odlučite sa srcem.
Uporabniški avatar
 zajc
Tudi jaz sem prijavljen (sem se ravnokar prijavil) na "tanajdaljšo" progo. Kar bo, pa bo :D Boljšega "darila" za novo leto si ne bi mogel želeti :mrgreen:

Zanima me ali obstaja kakšen zemljevid proge, da bi ga imel s sabo za vsak slučaj :oops: No, sej če bodo okrepčevalnice res na vsakih 3 kilometre, potem ne bo tako hudo :wink:
Uporabniški avatar
 MARIOLINO
Zajc, jaz sem ti lahko zemljevid do prvega ovinka :lol: :lol: ........
Uporabniški avatar
 zlopi
... pa sem se še jaz prijavil na šesturno tekanje po Istri.
Zgleda da organizatorji nikoli ne spijo 8) , Predrag mi je že sredi noči potrdil sprejem prijavnice :laola

Lp, zlopi
Uporabniški avatar
 Damijan
nana napisal/-a:Škoda, da se ne da videti, koliko je prijavljenih in koliko od tega je žensk. Predrag?

Hojla,
zdaj pa že tudi mene pošteno zanima, kdo se je vse prijavil za predbožični tek? Se bomo sami tule prešteli ali pa nam bo morda Predrag pomagal?
Uporabniški avatar
 klatez
zlopi napisal/-a:... pa sem se še jaz prijavil na šesturno tekanje po Istri.
Zgleda da organizatorji nikoli ne spijo 8) , Predrag mi je že sredi noči potrdil sprejem prijavnice :laola

Lp, zlopi

No jaz pa sem se prijavil v ponedeljek, pa še ni duha ali sluha o kakšni potrditvi prijavnice :?:

Sicer pa, če bo tale vremenska napoved točna, pa bodo organizatorji verjetno takoj dali za pijačo: :wink:

Slika
Uporabniški avatar
 zajc
klatez napisal/-a:No jaz pa sem se prijavil v ponedeljek, pa še ni duha ali sluha o kakšni potrditvi prijavnice :?:

Jaz sem čakal "samo" 10 minut, da sem dobil potrdilo o prijavi. Bil sem presenečen nad hitrim odzivom, na drugih tekih po Sloveniji je običajno prav težko izvedeti, če si bil "uspešno" prijavljen.

Bravo :laola
Uporabniški avatar
 klatez
Mogoče pa organizator misli, da je tole malo preveč zame :?:

Kdo ve, mogoče pa ima prav :!:
Uporabniški avatar
 zlopi
klatez napisal/-a:Mogoče pa organizator misli, da je tole malo preveč zame :?:

Kdo ve, mogoče pa ima prav :!:

... mogoče pa si izžreban da ti ne bo treba plačati štartnine, pa boš dobil potrditev svečano, po pošti :lol:
Lp, zlopi
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA