prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

multivitamin
Najprej bi vse lepo pozdravil.Sem novi na forumu.Pred cca 2 mesecema sem kupil tekalno stezo,z namenom,da bi shujšal.S tem sem tudi kar zadovoljen. Zdej mi je pa to zlo priraslo k srcu.Začel sem z intervalno hojo in sicer 30 minut.Sedaj pa stopnujem hitrost in čas treninga.Ko pade sneg,pride na vrsto še tek na smučeh.Zanima me vaše mnenje o treningih na tekalni stezi.Hvala

LP :lauf: :lauf:
 guc
tekaška steza ma svoje prednosti predvsem kar se tice nadzora nad treningom in poskodbami (ceprav ni nenevarna)...
osebno imam rajsi tek v naravi... gre predvsem za kvaliteto treninga ki je v naravi, seveda v cistem okolju (to pomeni ne v ljubljani ali kaksni podobni svinariji), bistveno visja... meni osebno se posebej ugaja tek po snegu (ce ni snega prevec :) ) , ki mi zelo razbremeni kolena, ostale sklepe in noge nasploh in je nasploh uzivancija... gibanje v naravi oziroma po vseh vremenskih razmerah (torej tudi sedaj ko je bolj hladno) ima bistveno prednost v tem, da je telo vsaj za 50% bolj utrjeno kot pa tisto telo ki trenira po večini samo indoor...
sploh se mi fajn zdi dejstvo, da ko je 99% ljudi v klubu kjer treniram (povečini indoor športniki) bolani, meni ponavadi ni nič :twisted:
tako da le na smuči in opravi kak tek tudi zunaj (vendar pazi na dihala, ce nisi navajen!)
Uporabniški avatar
 javaman
Pri tekalni stezi mi je všeč to, da vem točno, kakšna je hitrost, pa tudi klanci niso odvisni od naravnega profila proge, ampak so lahko točno takšni, kakršne hočem in koliko dolgo jih hočem ;)
 multivitamin
Ali ima kdo mogoče plan treningov za tekalno stezo? Vsekakor bom tekel na smučeh,skejting smučke sm si že nabavil.Pa če bi dovolj natreniral,bi se udeležil kakšne rekreativne tekme.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA