Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 Tasko
ari napisal/-a:Premišljeval sem in premišljeval :roll:
Nato pa :idea:
Kaj pa če vseeno tečemo iz Tivolija v center Ljubljane s kapicami in lučkami na glavah :?: :!: Saj, če ne bomo ovirali prometa in ogrožali pešcev, nam najbrž nihče ne bo hotel nič hudega. Tudi možje (in žene) v modrem najbrž ne. Kaj menite?

Lp - najbrž se vseeno vidimo :D

mislim da tole ni izvedljivo. Če nas bi bilo 5 al pa 6 ja...če je pa to masa ljudi pa mislim, da ni izvedljivo, pa tudi ni varno.

lp, Blaž
Uporabniški avatar
 pajo
corny napisal/-a:
ari napisal/-a:
Kaj pa če vseeno tečemo iz Tivolija v center Ljubljane s kapicami in lučkami na glavah :?: :!: Saj, če ne bomo ovirali prometa in ogrožali pešcev, nam najbrž nihče ne bo hotel nič hudega. Tudi možje (in žene) v modrem najbrž ne. Kaj menite?
:D

Jaz sem ZA.

Niti varno še manj zaželjeno z strani mož v modrem. Brez pred hodnega dogovora z strani Zokija raje ne!
 luzr
Ta ideja z neorganiziranim tekom skozi mesto mi je všeč. Včasih si jo privoščimo v manjšem številu, mar ne?!
Je tudi dobra reklama za tek in utegne koga pritegniti.

Nihče ne more prepovedati kontroliranega gibanja (tek s primerno hitrostjo in pazljivostjo :wink: po javni površini namenjeni za pešce (pločnik, območje zaprto za promet).
Na primer nihče ne more prepovedati teka v dvoredu ali gosjem redu, vendar...
Seveda dokler ne gre za demonstracijo, prireditev ali kaj podobnega organiziranega. Če se pojavi sto tekačev z rdečimi kapicami bo to razumljeno kot neka načrtovana manifestacija... To je prej škodljivo za Tekaški Forum, saj dogovor glede teka v mestnem središču, z županstvom ni uspel.
Zaradi omenjenih okoliščin bi morali tek prijaviti na upravni enoti, vendar papirni mlini meljejo počasi, če hočejo...

Zato letos na 28.XII.2007 ne bi silil tja, kjer nismo zaželeni. Protestirati je možno od pisanja medijem (Bof :wink: ) do izražanja lastne volje na volitvah...

Torej ari, corny in ostali vabljeni v Tivoli :wink: in na ostale TF prireditve.
Uporabniški avatar
 ari
Se opravičujem,
včasih me domišljija, pomešana s spomini kar malo zanese. Večkrat sem se udeležil ljubljanskih maratonov in tisti občutek, ko tečeš - ali kolesariš - med številnimi pisano oblečenimi tekmovalci je nepozaben. In živo sem si lahko predstavljal kako bi bilo, ko bi Božički tekli po centru Ljubljane! Noro! Ne le za nas udeležence. Gotovi bi uživali tudi gledalci in opazovalci vsega tega.
Imate prav, srce je pač prehitelo pamet.
Pa mogoče kdaj drugič. V Tivoli najbrž pridem in če bo šlo, jih še nekaj pripeljem s sabo.
Lep pozdrav, Ari.
Uporabniški avatar
 Cormi
[quote="ari"] In živo sem si lahko predstavljal kako bi bilo, ko bi Božički tekli po centru Ljubljane! Noro! Ne le za nas udeležence. Gotovi bi uživali tudi gledalci in opazovalci vsega tega.
Lep pozdrav, Ari.[/quote]

Nekaj takega sem tudi jaz takoj pomislila.
Seveda, pridem v Tivoli.
Uporabniški avatar
 Tiaša*
ok..eno neumno vprašanje =)
..ali je starostna omejitev? :)
Uporabniški avatar
 Nadj@
ciao

na nobenem ni omejitve.
Uporabniški avatar
 Nadj@
ciao

ta je sploh luškan ko več kot 200 božičkov skupaj teče. pa vsi s kapco pa skoraj vsi z lučko na glavi
Uporabniški avatar
 ero
hoj,

v uvodnem vabilu sem dodal opis prog Božičkovega teka - da se ne bi zgubljali :)

naj ponovim - proge so dolge 2,25 km (pohod), 5,8 km tek brez kroga okoli Šišenskega hriba, tek z dodatnim krogom pa 7,3 km (vsaj tako pravi metoda s prstom po zemljevidu). za vsakogar nekaj :)

prosim vas, da pripravite naglavne lučke. če jih nimate, se držite tekačev, ki bodo svetili še za vas. skupaj je lažje :)

iščemo tudi par prostovoljcev za delo na prijavnici in usmerjanje med tekom. vsi boste lahko tekli, saj je pomoč na prijavnici potrebna le pred startom, usmerjevalci pa boste hkrati tekači. iz izkušenj vemo, da se v klancu proti Šišenskemu hribu kolona kar razvleče in da nekateri spredaj hitreje stopite :wink: zato boste usmerjevalci strateško razporejeni po vsej koloni in tako bomo imeli vse pod nadzorom :)

se kdo javi za vodenje skupine pohodnikov?

vsem v naprej hvala!
Uporabniški avatar
 kustus
LP

Midva sva lahko usmerjevalca bolj na koncu kolone.
Uporabniški avatar
 Finžgar
Evo, božičkov tek mi je od vseh ostal v najlepšem spominu, tko da ni vrag, da grem po daljšem premoru laufat ravno z rdečo kapico.

Se vidimo :D
Uporabniški avatar
 DuleKTKV
Moje zdravstvene težave se letos kar držijo ena druge, tako da bo en takle, bolj na izi tek, kar dobrodošel. Tako ali tako pa bo to prvič in zagotovo bo prijetno :)
Uporabniški avatar
 mazi
Jest bi se pofočkov za prostovoljca za delo pri prijavnici...OK? :wink:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA