Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 Sončka
Hoj,

jest sem za nekaj časa superge vrgla v kot (huh, kolk je blo fajn lenart!!), zdej se mi spet malo po teku toži, tko da je Dolsko v igri. Upam, da čez 5 minut že ne bom drugače čutila... :wink:
Lp, Sončka
Uporabniški avatar
 bobr
Ccc ti ti Sončka lenoba :).
No ja saj tudi jaz bolj malo tečem ta mesec :oops:.
Bosti mogoče vas pridem samo pogledat na Dolsko, tekel sigurno ne bom.
 tamt
bobr napisal/-a:No ja saj tudi jaz bolj malo tečem ta mesec :oops:.
Bosti mogoče vas pridem samo pogledat na Dolsko, tekel sigurno ne bom.

Če ne greš "samo pogledat" in boš tud tekel, boš pa malo več kot "bolj malo" tekel ta mesec :wink:...
Sploh pa si vsega hudega že navajen :lol:
Uporabniški avatar
 bobr
Hvala za spodbudne besede ampak ne bo ti uspelo 8).
Že nekaj osebkov me je poskušalo prepričat v ta tek in žal ne bom tekel pa pika. Če gre kolega "veter v laseh" potem grem zraven za spremljavo. Bomo videli.
Uporabniški avatar
 veter v laseh
bobr napisal/-a:Hvala za spodbudne besede ampak ne bo ti uspelo 8).
Že nekaj osebkov me je poskušalo prepričat v ta tek in žal ne bom tekel pa pika. Če gre kolega "veter v laseh" potem grem zraven za spremljavo. Bomo videli.

Udeležba na teku v Dolskem mi je že takorekoč v mislih od objave. Pomemben je le en detajlček - službe prost dan. Drugače pa sem imel v mislih bolj rekreativni tek - iztek iz leta 2007. Mika me še le 28. 12. 2007 - božičkov tek.

Bobr ti kar pejd (pridi) v Dolsko.
Uporabniški avatar
 bosti72
Že nekaj osebkov me je poskušalo prepričat v ta tek in žal ne bom tekel pa pika.

Glede na tortice, ki jih ješ bi bil tale tek več kot dobrodošel a ne....:twisted:

Vir ogleda teh slikK-Rroznik-Kresnička http://picasaweb.google.com/rado.mikoli ... 9448191682 :evil: :twisted: 8)
Uporabniški avatar
 bobr
bosti72 napisal/-a:
Že nekaj osebkov me je poskušalo prepričat v ta tek in žal ne bom tekel pa pika.

Glede na tortice, ki jih ješ bi bil tale tek več kot dobrodošel a ne....:twisted:

Vir ogleda teh slikK-Rroznik-Kresnička http://picasaweb.google.com/rado.mikoli ... 9448191682 :evil: :twisted: 8)

O mater a si kot nek sovin špijun al kaj :!: :twisted:. Kaj naj če je tok zapasal cuker namesto večerje. Saj bo danes zato miganje na polno :bum:.
In ne ne bo ti ratalo, ne grem tečt na Dolsko :!:
 nana
bobr napisal/-a:In ne ne bo ti ratalo, ne grem tečt na Dolsko :!:

Tale odločnost me je pa kar presenetila. Zadnje čase je bobr poln presenečenj :D
Uporabniški avatar
 veter v laseh
nana napisal/-a:
bobr napisal/-a:In ne ne bo ti ratalo, ne grem tečt na Dolsko :!:

Tale odločnost me je pa kar presenetila. Zadnje čase je bobr poln presenečenj :D

Bomo videli bobr.
Uporabniški avatar
 Radolca
evo, tudi jaz sem bom (po vsej verjetnosti) udeležil tega teka.
pozdrav! :lauf:
Uporabniški avatar
 rebolj
Ola!

Včeraj smo se s člani KUD-a Dolsko dokončno dogovorili o predstavi kot uvod v razglasitev.

Skeč pilijo prav tako zagnano, kot tekači formo do svojega nastopa :D
 AinE
Lani sem bila 1. na vašem teku in zelo pozitivno presenečena nad skečem. Super igralke in igralce imate v Dolskem. Škoda, ker letos ne morem spet priti.

Lp E.
Uporabniški avatar
 paprikar
Pozdravljeni Pozitivci :D

No, morda tema ni temu primerna, pa vseeno, nekje je potrebno začeti.
.. po urah preživetih ob branju vaših prispevkov mi ni ostalo drugega, kot da se oglasim. Najprej vas vse skupaj lepo pozdravljam in se zahvaljujem za vse nasvete, predloge in ostale vzpodbudne besede.

Še vprašanje vezano na to temo: glede na rezultate Dolskega teka (objavljene na njihovi internetni strani), me zanima, če bo časomerilec v 14,7km teku počakal mene in mojih 90min, da dokončam tek, ali se pakirate po 50 minutah:D

Še nekaj .. je kje kakšen tekaški entuzijast v okolici Krškega s katerim bi lahko rekla besedo-dve na temo teka, ali skupaj odtekla kakšen kilometer ali dvajset?

Skratka, fantje in dekleta, upam, da se spoznamo že na Dolskem, če ne pa na kakšnem drugem teku.

lp, Nenad
Uporabniški avatar
 rebolj
Oj!

V Dolskem se počaka do zadnjega!
Sam pol bo treba mal pohitet, da se ne zamudi predstave :)
ker se je treba še prej najest....
Uporabniški avatar
 kustus
lp

midva prideva zopet letos. lani sva špricala.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA