vaše tegobe, vprašanja, nasveti in odgovori - o preventivi in kurativi...

Moderator: Z*

Najprej sem mislila, da se je zgodilo slučajno...
pa se je ponovilo ....in spet....in spet...in če se bo še parkrat, bom ostala brez las :evil: :evil: :evil:

Zdaj imam pa tega dovolj in me zanima, če se dogaja to še kateri :?: :!:

Namreč; ker je hladno, tečem s trakom čez ušesa. Lase imam spete v čop (itak :roll: ). In kje je problem :?:
:arrow:
naredijo se mi vozli na "ta sladkih" laseh, ki presegajo ime vozli...ampak so že pravi mali dread-i. In pomagajo samo škarje :cry: :cry: :cry: .

Poskusila sem že vse...bolj/manj zategnila trak...res ne vem, kaj naj še naredim.

Kakšen nasvet, dolgolaske?

lp
Snezinka
Uporabniški avatar
 Mija
mogoče bi ti pomagalo, če bi si ta sladke pod trakom spela še s špangicami, saj bi jih tako "našpanala" in se ti ne bi mogli zvozlat.
lp, m
Uporabniški avatar
 Snezinka
garač napisal/-a: Hm,kaj pa dolgolasci... :ignore:

Sem vedela :roll: ....noooooo, dolgolasci?

lp
Snezinka
Nazadnje spremenil Snezinka, dne 18 Dec 2007, 12:33, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 Snezinka
Hvala, Mija!
Bom poskusila jutri.
lp
Snezinka
Uporabniški avatar
 garač
Snezinka napisal/-a:
garač napisal/-a: Hm,kaj pa dolgolasci... :ignore:

Sem vedela :roll: ....noooooo, dolgolasci?

lp
Snezinka

Škoda...sm kratkolasec :oops:
Dolgolasci tema je tudi uradno odprta za vas... :wink:
Uporabniški avatar
 dannae
Snežinka pozdravljena,
kot veš imam tudi jaz dolge lase, pa se s takimi težavami še nisem soočila. Lahko ti le povem, da uporabljam trak iz flisa in lase spete v čop. :wink: Trak je bolj ohlapen. Moram pa napisat, da me prav zanima kaj počneš med tekom, da se ti vse zafecla. :?: A imaš mogoče trak z ježkom, al kaj? Poskusi it enkrat z rutko. Tako, kot leteči konj poleti... Pozimi, ga namreč še nisem videla tečt... :lol:
Pozdravček
d
Uporabniški avatar
 Snezinka
dannae napisal/-a:.... Moram pa napisat, da me prav zanima kaj počneš med tekom, da se ti vse zafecla. :?: A imaš mogoče trak z ježkom, al kaj? Poskusi it enkrat z rutko. Tako, kot leteči konj poleti... Pozimi, ga namreč še nisem videla tečt... :lol:
Pozdravček
d

JAAAA! Na ježka kot krivca pa nisem pomislila. Ježa imam na glavi :lol: ... to bo to!
Ko sem imela manj fensi :roll: trak je bil ta problem bistveno manjši :!:

Sicer pa med tekom delam svašta :wink: . Predvsem generalko po glavi :arrow: tako in drugače.

Hm, kaj pa zdaj? Ježa se ne morem znebiti, ker je fino topel :lol: . Leteči konj varianta se mi zdi premrzla :wink: ...ampak po drugi strani si me pa spomnila na njegov buffer, ki me je do sedaj grel okoli vratu...mogoče si ga pa namontiram na glavo 8)

Se vidimo v četrtek!

lp
Snezinka
Uporabniški avatar
 damajanty
hoj!

jaz imam precej dolge lase, pa se mi niso še nobenkrat zafecljali. tudi če jih teden dni zapored ne češem, so še vedno v dobrem stanju. tako da sem ti v slabo pomoč.

na tvojem mestu bi probala s kapo al pa lase spet v figo pa kapo čez. al pa mogoče vosek za lase (sklepam, da bi se mastni lasje manj fecljali). nekak jih moraš pokrit, da so zaščiteni pred vetrom. al si pa puščaj drede, boš moderna spomladi :wink:
Uporabniški avatar
 Snezinka
Mija napisal/-a:mogoče bi ti pomagalo, če bi si ta sladke pod trakom spela še s špangicami, saj bi jih tako "našpanala" in se ti ne bi mogli zvozlat.
lp, m

Včeraj sem poskusila s špangicami in deeeeluuuujeeeee! 8) 8) 8)
Hvala Mija! :cast:

Pozdravček,
Darja
Uporabniški avatar
 mare
Obstaja en sprej za neproblematično razčesavanje zafeclanih las. Občasno pride prav pri moji hčeri.
Uporabniški avatar
 Mija
Snezinka napisal/-a: Včeraj sem poskusila s špangicami in deeeeluuuujeeeee! 8) 8) 8)
Hvala Mija! :cast:

Pozdravček,
Darja

no super, vidiš kako hitro smo s skupnimi močmi rešili tvoje lase :lol:
.....da ne boš plešasta pevka. pardon, tekačica :wink:

lp, m
Uporabniški avatar
 Snezinka
mare napisal/-a:Obstaja en sprej za neproblematično razčesavanje zafeclanih las. Občasno pride prav pri moji hčeri.

Hvala za namig, verjamem, da pride tale sprej prav pri zafecljanih laseh...pri dreadlock-ih :lol: pa razen škarij ni druge pomoči.

Sem pa zadovoljna, da je problem rešen 8) 8) 8) .

HMMMM...sedaj pa ima težave z nartjo... :arrow: upam, da se bo samo od sebe pozdravilo najkrajšem času, da ne bom spet pisarila čudne post-e tukaj gor :roll:

lp
Snezinka
Uporabniški avatar
 pegaz
Snežinka, upam, da je ratalo! Pa tudi, da se je nart pozdravil.

Dannae, tud pozimi se teče, nč bat :)

Sicer pa obstaja na forumu tudi Leteči konj, tako da prosim - če leti kaj na mene, uporabljajte Pegaza! 8)

Kmalu na tekaško svidenje,

Pegaz :)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA