Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 Cveto
HOJ!

Ja jest sem kar za!
Tko je naneslo, da sem ostal brez ekipe.
In bi bilo fajn, če se bi kam "uštulil", mogoče bi blo res dobro, kot je predlagal Marjan!
Če ste seveda ostali za: Vencelj, T1, Dule?

LP: Jure
Uporabniški avatar
 Dule
Meni pa so doma sestavili drugačen urnik zato me tokrat žal ne bo :(
Če bo po sreči pridem v nedeljo na zimsko ligo :roll:

ps na dveh krajih hkrati žal še ne gre.. :idea:
ps1 uživajte, pa previdno pri spustu :!:
ps2 Kaj pa Yogo :?:
Uporabniški avatar
 T1
Hoj,

na ta pohod sem se prijavil že precej na začetku, ko sem videl, da se prijavljajo predvsem dedki :lol: . Rekel sem si, da potem pa verjetno ne more biti zelo težko. Sedaj sem pa ves prestrašen, ko na zimski ligi gledam vse našpičene in mrko gledajoče :twisted: tekmovalce, ki se po poku startne pištole zaženejo v strmino, kot bi jim šlo za življenje.
V glavnem, nisem imel namena tekmovati v ekipi, če pa bi res potrebovali še enega za kompletno ekipo, pa sem lahko zraven v kakšni "TF light" varianti.

LPT1
Uporabniški avatar
 Cveto
Hoj!

No kakšna je sedaj situacija?
Očitno smo samo trije za ekipo: Vencelj,T1 in moja malenkost.
Čas za prijavo pa je samo še jutri!
A nam bo ratal najti še koga?

LP jure
 marjan
UrsaD in Jera (bo mogla Živo vodo zamenjat za TF1 :wink: )sta tudi prijavljeni.

Katera vas bo uslišala :D
 janezu
dedki ne taktizirajo s prijavami :D pa tudi svoje so že oddirkali,tako,da je to bolj prednovoletno srečanje.sicer pa za članstvo v naši ekipi je samo en pogoj in to najlepši- VNUKI :D :D :D se vidmo ob 12,00 lp ju
Uporabniški avatar
 yogo
Žal ja Yogo komaj pozdravil prehlad in ga je ker pobralo. Hvala.

lp Yogo
Uporabniški avatar
 firbec
Pohitite s prijavami - čas se izteka!

Turni smučarji so kompletni (četrti je Mikloša).

Če bi imel cajt, bi se pridružil ekipi Tekaški forum I :wink:

LP marjan
Spisek prijavljenih
Uporabniški avatar
 GORSKI KOZEL
Zivjo. Se vidmo na tekmi.Upam da ne bo ves sneg pobral.
Komi cakam tekmo. :twisted: :shock: :D
Uporabniški avatar
 mirko1
oj
za nas, ki smo bolj od daleč, bi pa prav prišla kakšna vmesna informacija s kališča, kako je kaj s progo, da bomo vedeli katero obutev naj podmažemo :shock: , cokle, sandale, ali celo xcr copate, pa mogoče bi prav prišle še derezice? hvala
lp, mirko
 janezu
na današnjem ogledu proge sem srečal kar nekaj prvoligašev. proga je v celoti bela,spodaj 3cm snega pomešanega z listjem,do druge klopce 15cm shojenega, ni ledeno, od sedla po zimski(tj greben)cca 30cm dobro shojeno-dokaj ozka gaz, na malo kališče(tj levo proti vikendom) široka shojena gaz. včeraj je padlo na zgornjem delu par cm novega snega,tako da ne drsi in ni nikjer ledu.malo tezav zna biti pri srečavanju na delu grebena ker je dokaj ozka gaz(200m).sicer pa znajo glavni akterji koristiti spust zadaj pod žičnico,tam po so izpeljane vse IDEALNE linije :D obutev pa bolje cokle kot dereze. povzetekv sredo 19.12 shojena,mehka.malo pomznjena in brez blata,skratka idealna proga :D :) LP ju

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA