Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 ZdravkoC
AinE napisal/-a:Zakaj pa kar sam ne pokličeš?

Ker do četrtka ne dajejo informacij. Ne vedo, če bo šel mali ali veliki ali sploh avtobus. Zato :wink:

:arrow: Lista SLO ultrašev pa je špica :Fslo
:arrow: ne vem, kaj vam je Predrag obljubil :toast: ali :cmok: hec :rol:
:arrow: eni ga nekaj ser... z vremensko napovedjo. Pa kje si še to videl. Predrag bo vreme zrihtal. Verjemite. Vreme bo.
 AinE
Pa čuj, saj si vse zvedel :!: Jutri pokliči in se pravilno odloči :wink: .

Tudi jaz sem dobila podoben odgovor.

Lp E.
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
AinE napisal/-a:Pa čuj, ... Jutri pokliči in se pravilno odloči :wink: .

:arrow: Ej, danes sem končno dobil prenočišče v Umagu (vse zasedeno) za celo družino in grem že dan prej.

Se vidimo na START/CILJ-u :P
Uporabniški avatar
 matej712
matej712 napisal/-a:Gorenjci - se bomo kaj dogovorili za prevoz?

Ali je kdo iz smeri Gorenjska - Lj zainteresiran, da se dogovorimo za prevoz?
Uporabniški avatar
 predrag
8) ...povratni prevoz BUS za vse variante + MTB (Savudrija, Buje, Grožnjan) iz Novigrada urejen.
Uporabniški avatar
 klatez
Iz razpisa:
Natjecateljima u kategoriji ULTRA pri prijavi dodjeljuju se energetske pločice i gelovi sponzora ENERVIT, a preporuča se i nosač s bočicom, zbog same dužine staze i sigurnosti tj. zdravlja natjecatelja (dehidracije i sl.).
Organizator osigurava dežurstvo liječnika i prometnu regulaciju uz pratnju vozilom, dakle mobilni stalni nadzor sa mogućnošću okrijepe (voće, voda, napitci, šećer u kockicama, jaffa-biskviti, ...), uz staze na svakih 3 km, u ukupnoj duljini.
Osiguran je prijevoz garderobe, kao i natjecatelja po potrebi, te svakako prijevoz natjecatelja nakon maratona do pozicije starta (Savudrije, Buja, Grožnjana) ili cilja u Novigradu.

Če prav razumem:
- bodo okrepčevalnice vsake 3km;
- bo organizator prepeljal opremo na točno določene točke in ne bo na voljo na vsaki okrepčevalnici;
- če kdo "odstopi, bo imel zagotovljen prevoz do cilja.

Zanima me še, kako je s prevozi koles.
Na primer:
- če tečem do Grožnjana in dalje kolesarim, mi organizator prepelje kolo v Grožnjan?
- če kolesarim do Grožnjana in dalje tečem, mi organizator pelje kolo iz Grožnjana do cilja?

Verjetno pa kolesa ne bodo na večih točkah?
(npr. tek do Savudrije, kolo do Buj, tek do Grožnjana, kolo do Novigrad)
Uporabniški avatar
 predrag
Kombinacije RUN/MTB,
MTB pred štartom sami zapeljete z avtom ili v komb. do željene točke Buj ili Grožnjana, tudi tam ih lahko spustite in vzamete potem za nazaj doma.
 AinE
:D [/list]
Nazadnje spremenil AinE, dne 21 Dec 2007, 15:28, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 miro
Mene že cel teden zdeluje viroza- no vročina je že padla, tako , da imam šanse preteči celo dolžino, če pa ne bom še dober, pa se bom odločil za krajšo varianto, če propozicije to dovoljujejeo.
Sem pa še vedno optimist!
Se vidimo!
Lp
Miro
Uporabniški avatar
 predrag
:laola BUS za Savudrijo je načrtovan ob17 uri.

Za sve nadobudne, jer tu i sam spadam, ako nemate ništa protiv nastavka pozvani ste "WILD CARD":

"FEŠTA UPM "Istra u vašem srcu!"
konoba Prelac Momjan (zelo poznat vinorodni kraj pri Bujah) www.prelac.hr (ist. pršut, sir, malo črnega, in dr. ...); CENA 8E/osebi.
Uporabniški avatar
 predrag
:wink: ... Miro samo ti pridi k nam z geslom: jer "Istra u vašem srcu!" sve rane liječi.
Uporabniški avatar
 MARIOLINO
Zdaj pa zares, kdor misli resno :lol: :lol: .
Se vidimo in srečno pot vsem, ki boste prišli od daleč.

lp :wink:
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA