Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Lep dan za zimski kros, saj je že tekmovanje tako (zimski krosi). V okolici Vrtojbe je bolj pihalo kot na progi. Proga lepo speljana, dokaj suha.
Tekmovalcev kar veliko, začuda še vsi v vidoki formi, tako da je moja uvrstitev med zadnjimi kar pričakovana.
Navijači so imel lep pregled na tekmami, kar je zelo dobro za motivacijo tekmovalcev.
Na koncu še podelitev, slikca z Heleno Javornik in pot pod noge. Nadaljujem z decemberskim počitkom (glede na to kako trenirajo ostali čez zimo, resno zarmišlma da bi začel malo prej)
Uporabniški avatar
 miro
Zaključek akcije:Slovenija teče-"podn"!, drugače vse teklo kot dobro namazan stroj.
Lp
Miro
Uporabniški avatar
 EčO
A je sploh bil zaključek akcije SLO teče??

Naša družina je neki časa čakala ampak smo obupali.

Kar se pa tiče krosa pa super! Res lep tek! Vreme idilično za ta čas. Ko sem na Razdrtem točil gorivo sem se hotel kar obrnit in nazaj na primorsko :arrow:
Uporabniški avatar
 miro
Zaključka akcije SLO teče , ni bilo uradno, gospod Magajne je še hotel nekaj , pa je glavni organizator-gospod Vogrič rekel, da bodo vsi tisti ki so oddali zgibanke prejeli priznanje po pošti, nihče niti besede o akciji Slovenija teče, kot , da ni bilo zaključka, tudi predstavnik OK slovenija , je prišel samo pogledati , kako potekajo prijave in mogoče otroški teki, potem pa odšel.
Sem kar malo razočaran, drugo leto verjetno ne bom zbiral žigov, ker imam občutek , da je akcija preživeta.
Lp
Miro
Uporabniški avatar
 RoKo
Vsi, ki smo dobili priznanjen za udeležbo na tekih za pokal PN smo dobili tudi priznanje "Slovenija teče". ne vem po kakšni logiki, ker se moraš udeleževati na večih področjih. malo sem pobrskal in naše tole, ki bi moralo veljati, vsaj lani je.

Tekač, ki se želi potegovati za priznanje »Slovenija teče 2007«, se mora aktivno udeležiti najmanj petih prireditev. Izbirate lahko med desetimi OLIMPIJSKIMI TEKI in 90 drugimi, ki so vključeni v akcijo. Obvezen je vsaj en olimpijski tek in sodelovanje na sklepni prireditvi 16.12.2007 v Vrtojbi.

Tekač, ki se pridruži akciji, mora na vsakem teku zahtevati od organizatorja, da mu ta udeležbo potrdi z žigom na EVIDENČNI STRANI ZGIBANKE. Na zaključni prireditvi je potrebno potrjene in pravilno izpolnjene EVIDENČNE STRANI oddati organizatorju.

Med udeleženci akcije, ki bodo zadostili navedenim pogojem, bomo izžrebali bogat fond uporabnih nagrad.

Še posebno si želimo, da se v akcijo vključi čim več družin. Vabimo vas, da se akcije udeležijo vsaj trije člani vaše družine. Na zaključni prireditvi morajo družine speti svoje pravilno izpolnjene evidenčne strani in jih oddati organizatorju. Družine, ki bodo zadostile kriteriju, prejmejo posebno priznanje akcije »SLOVENIJA TEČE 2007«.

Glede na napisano, zaključek prireditve "Slovenija teče" pod nivojem,

Zame me toliko ne briga, so pa družine z otroci res čakale priznanja in obljubljene nagrade. Kako otroku povedat, da so pozabili nanj? :--(
Se ne grem več. Pa tolko sem se sekiral, kert sem nekajkrat pozabil žigosat, eno zgibanko zgubil ...., Ena skrb manj za drugo leto.

Morda kdo kaj obrazloži.

Pohvalno pa za pokal PN (dres, spominska majica, svinčnik, vinček, vse v nahrbtniku). To pa se grem.
Uporabniški avatar
 miro
Pa le ni bilo vse tako črno, kot sem mislil (obsojal). Danes sem prejel od OK priznanje in malo darilo - torbico za CD in DVD,bolje pozno kot nikoli.
Lp
Miro
Uporabniški avatar
 RoKo
Tudi jaz sem presenečen. Sem se prav s strahom odpravil na pošto da vidim kaj je to.(da ni kaka položnica za radar).
Darilce od OKS in še eno priznanje, isto kot sem ga že dobil. Bolje pozno kot nikoli, bolje dva kot nič. :lol:
Zadovoljen, nekaj kritike vzamem nazaj :oops: , ne pa vse. Nekdo od OKS bi moral pač tisto nedeljo biti tam in se posvetiti tekačem.

PS. Tista pločevinasta škatlica je za kreditne kartice?
Uporabniški avatar
 EčO
Jaz pa še nič dobil. :x :x
Uporabniški avatar
 RoKo
EčO napisal/-a:Jaz pa še nič dobil. :x :x

K teb pride poštar šele mal pred temo. :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 EčO
A danes ste to dobil :?: Aja, potem pa jaz še ne vem, ker sem že od zgodnjega jutra od doma :oops:

Pa tudi kmalu še ne bom doma! Zdaj bom pa nestrpen :?
Uporabniški avatar
 RoKo
RoKo napisal/-a:
EčO napisal/-a:Jaz pa še nič dobil. :x :x

K teb pride poštar šele mal pred temo. :lol: :lol: :lol:

Lahko pa je dostava malo bolj obilna :wink: , paketna dostava je pa itak mal bolj pozna.
Ti pa lahko odstopim eno uro tečaja nordijske hoje. Jo boš lažje izkoristil kot jaz.
Uporabniški avatar
 matej712
Tudi mi smo dobili danes "darila" OKS. Mene je čakalo priznanje in blok (rokovnik).

Od prireditve je bila še najboljša (razgibana) proga - vse ostalo je hudo škripalo.

Na spletni strani so bile informacije o dostopu zelo skope. Ampak nekako smo potem našli v Vrtojbo, kjer nam je redar že malo čez 10. uro povedal, da je parkirišče polno in da naj se pač znajdemo. Da v bližini starta ni parkirišč, čeprav je bil travnik pod startnim mestop označen kot parkirišče (kot smo opazili kasneje).
Tudi prijavno mesto (še) ni bilo označeno in tako smo bili deležni nič kaj prijaznega opozorila gospoda organizatorja, ko smo "lutali" okrog šole.
Na prijavnem mestu o samih zgibankah akcije "Slovenija teče" niso vedeli nič. Niti, da jih morajo žigosati, niti tega ne, kam jih moramo oddati. No, ko se je pojavil g. organizator so vsi vse vedeli! Čeprav podelitve za to akcijo ni bilo na dnevnem redu (ki je bil objavljen na spletni strani in na oglasni deski) sta gospod organizator in njegov oproda večkrat zagotovila, da bo podelitev po podelitvi za teke PN.
Glede na to, da nam je sodelovanje na tej prireditvi vzelo cel dan - starti otroških tekov so bili ob 11h, podelitev za odrasle je bila po 15. uri sem pričakoval od organizatorja kakšen topel obrok (kot je to navada na večini tekov za gorenjski pokal in dolenjski pokal, katerih smo se udeleževali). Tudi logistika med startnim mestom in prijavni mesato nam je vzela kar nekaj energije (imeli smo starte ob 11:00, 11:20, 13:00 in podelitve od 13:00 in 15:20). Na koncu so nas nekaj čez 16. uro brez opravičila odpravili z besedami, da bomo priznanja dobili po pošti (resnici na ljubo - nisem pričakoval NIČ, ampak sem bil pa vsaj glede tega pozitivno presenečen).

Torej če povzamem - organizatorji še zdaleč niso dorasli rangu prireditve. Seveda velik del krivde pri tem nosi tudi OKS - upam, da bo gospoda podala vsaj kako pojasnilo. Sam verjamem samo še to, da bodo mene in mojo družino težko spet privabili v omenjeno akcijo. Žal so zatajili ravno tisti, ki bi morali narediti največ za popularizacijo rekreacije.

PS dobro, da zadnja dva dni nisem imel kaj dosti časa, sicer bi napisal še kaj bolj ostrega!
Uporabniški avatar
 RoKo
matej712 napisal/-a:Torej če povzamem - organizatorji še zdaleč niso dorasli rangu prireditve. Seveda velik del krivde pri tem nosi tudi OKS - upam, da bo gospoda podala vsaj kako pojasnilo. Sam verjamem samo še to, da bodo mene in mojo družino težko spet privabili v omenjeno akcijo. Žal so zatajili ravno tisti, ki bi morali narediti največ za popularizacijo rekreacije.

Organizator "Filipides" je svoje naredil(organizacija zaključka tekov za pokal PN in kros). ostalo je bilo na grbi OKS-vsaj tako se mi zdi. Za krose pa je vse tako kot je pisalo v pravilih, štarti ob urah, organizator priskrbi čaj in vodo-tega ni zmanjkalo. Parkirišče za gostilno Texas ali Saloon :wink: je bilo skoraj prazno., če si sledil puščicam si našel prijavno mesto in štart.
kot sem že napisal, darilo po pošti ne odtehta tega, da bi nekdo iz OKS moral biti tam. Morda pa je bila to Helena Javornik, pa se je pozabila pohvalit. :wink:
Nazadnje spremenil RoKo, dne 22 Dec 2007, 11:52, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 matej712
Organizator je vse do konca trdil, da bo podelitev za "slovenija teče" po podelotvi za teke PN, pa temu ni bilo tako. Tudi, ko smo prišli, še ni bilo označeno, kje so prijave. Prav tako redar ni vedel, kje naj parkiramo (po njegovem naj bi kar na pločniku oz. naj se znajdemo sami).
Uporabniški avatar
 matec
organizator se bo moral drugo leto malo bolj potruditi :!:
drugače je bilo še dobro ker nekateri teki so pa res obupno organizirani
ta je cool :D

:)
lp jure

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA