Moderator: pryks666
NIKITA napisal/-a:Hojla
Tudi jaz sem ljubiteljica teka na smuceh, zato izkoristim vsako priloznost (hvala za tako sluzbo, ki mi to omogoca) ki jo imam ter jo ucvrem na Pokljuko. A ne tecem na motokros progi na Rudnem polju, ampak na planini Javornik, kjer je res idila, saj se med tednom zgodi da smo tam le dva trije navduseni tekaci okoli nas pa neokrnjena narava in cudovite proge.
Jutri in pojutrisnjem bom ponovno uzivala to idilo.
Lahko mi zavidate, ce ne poznate tega
Tecem in uzivam
lunca napisal/-a:kva sta vidva že doma![]()
, pa da mojih dil tudi ne bo mazal,
naj se znajdem kakor vem in znam,
njega pa naj pustim pri miru.
OK, ta kompromis sem sprejela pod pogojem, da me pelje na Pokljuko
(seveda sem morala pred tem njegovo dušo hudo obremenit s krivdo
. Tako sem se najprej vpisala na tečaj, da ne bom na Pokljuki preveč štorasta, ampak problem mazanja smuči je še vedno obstajal. Torej, ker sem iznajdljiva punca, sem začela dihat za ovratnik TF laufarju, ker je nekoč na forumu ponudil pomoč.
, z velikim srcem in vesela sva, da sva ga spoznala. Že uro po najinem prihodu je prišel na Pokljuko (sem imela občutek, da Lučko ni preveč zadovoljen – saj prav to sem hotela
) in spedenal moje smuči, poleg tega pa v dveh potezah spravil Lučkota na dile – halooo,
dva meseca sem se mučila, da bi Lučkotu vzbudila vsaj minimalen interes za tek, laufar pa pride, zamahne s čarobno paličico in naslednje jutro prinese Lučkotu celotno opremo, še dile mu je namazal…, ga postavi na smučke in ga poleg tega še spremlja in poučuje… Kaj takega pa v več kot dvajsetih letih z Lučkotom še nisem doživela.
, zdržala sta pa tud dlje časa kot lani na morju, če se ne motim.
) o teku na smučeh. Moje mnenje pa so na hitro spremenili ambient Pokljuke in njene tekaške proge, ogled otroškega tekmovanja v teku na smučeh, ki se je odvijalo ravno na ta dan, pogled na vešče tekače predvsem pa na tekačice
) predstavil ta šport, mi priskrbel opremo in me naslednje dni že strokovno uvajal v ta težak ampak prečudovit šport.
). Ni pa vsega kriv tek na smučeh, krivi so tudi večkratni obiski na Viševniku, vsakodnevni suhi teki, pa še kaj bi se našlo
En glih tak kaliber ja pa tud Hribovc, sicer mal mlajš ampak športnik erste klase.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA