prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 ts čopova 14
uuu....jaaaaa...nikad u drugi razred !!! moja napaka... 71,992€ .. hvala za popravo !!! ;)

lp
 gd
In cena?

lp gd
Uporabniški avatar
 matec
in kako bi pa naročil tekaške copate Roclite 312 GTX :?: ali kam bi jih prišel pomirit poskusiti in kupiti :?:

:D
Uporabniški avatar
 Tasko
@ero: Tudi mene zanimjo točno tele Inov. Torej je spet možno naročiti? Do kdaj pa imamo čas naročiti?

lp, Blaž
Uporabniški avatar
 žine
ero napisal/-a:hoj,

zares toplo priporočam nove Inov-8 modele. Roclite 312 GTX je zakon!

Danes sem jih obsežno stestiral na gordolgorKališču. Blo je: zmrznjen sneg spodaj, zmrznjena zemlja malo više, blato še malo više, čofta proti vrhu, spust je itaq poglavje zase, sestavljeno iz strmine, listja, snega, vej in skal, in to potem še enkrat v istem vrstnem redu. Inovejtke so držale smer kot traktor! Res bomba! Plus gamašice in noge so bile doma ko sem jih končno sezul še vedno suhe. Torej: res zelo zadovoljen v vseh ozirih!
lpŽ
Uporabniški avatar
 primož,skubic
pozdravljeni, ERO kaj obstaja tudi kaj večja številka ( 45,46 ), kajti moje stopalo je veliko......

LP

Primož
Uporabniški avatar
 matec
pozdravljen, ero jaz se sprašujem kje bi lahko kupil copate Roclite 312 GTX v kateri trgovini :?:
žine ali si ti zadovoljen s copati kje si jih pa kupil
:?:

Uporabniški avatar
 BlackOrange
žine napisal/-a:Torej: res zelo zadovoljen v vseh ozirih!
lpŽ

Iz tega bi jaz sklepal, da je zadovoljen. :lol:
Uporabniški avatar
 žine
matec napisal/-a:pozdravljen, ero jaz se sprašujem kje bi lahko kupil copate Roclite 312 GTX v kateri trgovini :?:
žine ali si ti zadovoljen s copati kje si jih pa kupil
:?:

'jutro,

res zelo zadovoljen :D kupil sem jih z Erotovo pomočjo s TF popustom. Mislim, da je nekaj postov više obljubljal podobno akcijo.
lpŽ
 večno mlad
No tudi jaz sem včeraj sprobal Roclite 312 GTX z gamašami na Kališče. Super sta obe zadevi. Za gor prime idealno, dol po poti po ledu sicer drsi, če pa greš po snegu pa spet idealno. Torej za sneg super zadeva. Zdaj pa še v trening, da tele tekače Na Kališče malo dohitim, ker sem malo spustil kontakt z njimi, so res norci.
Uporabniški avatar
 jpotoc
Janezu je prešni teden nabavil nove http://www.icebug.se/ShowFolder.asp?id=74 z vijaki... je sicer malo obrisan na obutev. Hude so ni kaj reči. Sam imam Salamonke ki ma me žuljijo na dokaj neobičajnem mestu.
 nana
ts čopova 14 napisal/-a::arrow: pri nas se dobi model Adidas TREDIAC.. redna cena je 89,99€ ... seveda je za tfjevce malo bolj ugodna..obstajata pa moški in ženski model...gore tex membrana.. adiprene v peti...dobro narezan podplat.. :D

Zdaj mi je jasno... Vzameš iz police in ni prava številka, potem ti pa podtaknejo dražji model (Wanaka) in se na blagajni čudiš, zakaj je cena s popustom 99 eur. To se je zgodilo meni v TS v City parku!

Še ne doolgo nazaj sem jih hvalila (Adidas Wanaka), v Istri so me že drugič ožulile :evil: Mogoče res zato, ker 14 dni nisem tekla, čeprav mislim, da ne bi smelo biti tako. :roll:

To, da naj sedaj zamenjam superge, je pa slaba tolažba. Verjetno se bom še malo potrudila z njimi. :wink:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA