Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Al sem našel ekipo, za katero lahko navijam

37 Čufer Damijan M Štirje kerlci
38 Čufer Mirko M Štirje kerlci
39 Čufer Stanko M Štirje kerlci
40 Šavs Ivan M Štirje kerlci

Dajmo kerlci :juhuhu:
Uporabniški avatar
 mirko1
zdravko! mi moramo navijat za TF-ekipe
sicer pa je še dve uri časa za prijave. ta glavni se še vpišejo ob polnoči 8)
lp ,mirko
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
mirko1 napisal/-a:zdravko! mi moramo navijat za TF-ekipe
sicer pa je še dve uri časa za prijave. ta glavni se še vpišejo ob polnoči 8)
lp ,mirko

Vedno sem za TF, ko sem pa videl tri Čuferje na kupu in Šavsija, pa itk nimam izbire. Vsi so v redu, vi ste najboljši :D

Sem pa do danes po tihem razmišljal, da bi si tudi letošnje Kališče privočil, kljub "Istri u mom srcu" naslednjega dne. Sem se pa odločil, da grem z družino dan prej v Umag, da ne bodo po forumu brali, kje sem :wink: kot se je to že dogajalo članom TF ekipe :D

Lepo se imejte :arrow:
:arrow: pa seveda tudi TF ekipe - Marjan ne pozabi, da je bil lani pokal :?:
 marjan
ZdravkoC napisal/-a:Marjan ne pozabi, da je bil lani pokal

... za 12 mesto :--

Imamo pa napredek. Letos imamo 2 ekipi, kot jih nima nihče drug. :TF)
Pa še posodili smo forumovce v druge ekipe :wink:

Imejte se, vreme bomo imeli v redu
Marjan
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
marjan napisal/-a: ... za 12 mesto :--

:arrow: dopolnjujem - za odlično 12 mesto :D kar sploh ni nič, če se spomnim, kako smo se po temi "šunjali" v dolino - nepozabno. Vredno ponovitve. Mogoče drugo leto ponovno Kališče :!: :?: :!: Letos me itak nisi vzel v ekipo :roll:
 janezu
tudi na današnjem ogledu je bilo kar dren.lepo,toplo,sončno vreme pobira sneg,tako,da obutev ni problem.nekaj več snega je v gozdu pod žičnico(pravijo,da je nahitrejša FOX varianta v lasti IGY tima,šavsi pa svoje še ni odkidal :D ) firbec pa je poleg poimenskih startnih številk naročil še nekaj brez imen,tako da se lahko prijavi še kakšen zamudnik(ne pa ekipa)v soboto od 12,00 do 13.30 bo JASNO (vse-vsem :D :( )LP ju
Uporabniški avatar
 firbec
Samo še enkrat!!!
Če ste na štartni listi, boste dobili štartno številko!
Jutri na štartu NI PRIJAV! To pa zato, ker mogoče ne bomo mogli vzpostaviti veze med bajto in štartom - poznani problemi s signalom.
Prijavite se lahko samo še danes meni po mailu!!!
LP Marjan
mrekar@gmail.com
Uporabniški avatar
 mirko1
jutri ob tem času, se bo prvih dvajset že sončilo na vrhu kališča :D
lp ,mirko
 grega_
Kakšna je kaj situacija s progo? Tukaj v nižinah nas zebe :( , gor viši pa se sončijo hodijo v kratkih rokavih :D . Občutek mi pravi, da zna biti ponekod malce ledeno in blatno...Pa derezice...hmmm...najbrž ne, najbrž kaj drugega.
Še vprašanje za Žineta? Boš šel jutri z avtom? Bi blo še kj prostora? Če ja, se priporočam.

Lp Grega
Uporabniški avatar
 Cveto
Lep pozdrav!

Vidim da bo jutri razburljiva dirk.
Ekipe so vse v celoti sestavljene, tako da zelim vsem cimbojsi rezultat in poa seveda brez poskodb.

Lp Jure
Uporabniški avatar
 firbec
Hoj!
Iz prve roke sporočam situacijo:
steza je malo ledena, malo snežena, v glavnem pa po malo drsi.
tu gor je ob polnoči plus 1°C, jasno (luna sveti), spodaj se pa valjate v megli, hahahaha
Se vidimo jutri!
LP Marjan
Uporabniški avatar
 firbec
Ura je 8!
Tle je sonce, brez oblaka, O°C, toplo in lepo!
Pot je poledenela - nismo solili!
Srečno vsem skupaj!
Se vidimo!
LP Marjan
 janezu
tako kot pravi firbec je res! od preddvora gor je sonce,ne piha,spremljevalne ekipe,ki se vzpenjajo na kašišče poročajo o idealnih razmerah,ledu pa ne bo ker zna biti odjuga,do+10. zato imejte v rezervi kratko tekaško opremo :D .še 2,5 ure do štarta,temperatura pa narašča tudi spodaj v megli,posebno na pumpi preddvor :D :D :D rezultati sproti v živo(ero@co) LP ju
Uporabniški avatar
 ero
hojla, časomerilna ekipa pokorno javlja, da je ready :)

proga je spolirana, razmere idealne, dirka bo huda, vročina narašča, skoraj za kratke hlačke bo :D

vso srečo vsem dekletom in fantom na današnjem gor-dol-gor-skem teku na Kališče :!:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA