prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Nekateri se že najdete tukaj, drugi že imate po svoje razdeljeno kaj boste počeli in eni še nimamo pojma kako za naslednje leto. Temo sem odprl z namenom delitve mnenj in splošni debati o načih ciljih / željah / planih.

Torej razpišite se narod... :wink:

Primer zasedanja goladarjev:
Pegaz: bi rad z Razijem in Simi v klasični postavi odtekel kratke tokrat hitre trojke (ups! pazi naj se Jusufa! :wink: :twisted: ), postavil PB na 21 km in se udeležil enega triatlona (Bleda zaradi najinega rivalstva v plavanju ni upal omenit! :wink: :lol: )...
Oranžni slon: bo v naslednjem letu na začetku žlajfal Jusufa, nato pa mu želi slediti...
Jusuf: bo doma lobiral za kratke hitre trojke, na 21 km odtekel enkrat pod 1:37 in enkrat spravil simi do PB, dva maratona ima v planu - enega s simi in drugega pod 3:36...
bobr: obdržat težo na 76 kg in tel. maščobo pod 12; teči v naslednjem letu v 6 državah na organiziranih tekih; večkrat preteči celotni PST; na kratkih trojkah osvojiti v mešanih trojkah mesto med prvih 10; na teku na Bledu narediti PB; se udeležiti teka štafet v Velenju; če nabavi kolo, se bo udeležil kakega duatlona; 21 km bo v naslednjem letu odtekel pod 1:30, Cooperja pod 9, Golado pod 45; morda na LM poskusi 42 km, a v tem primeu teče pod 3:50...
climber-z: se bo udeležil SAMa in morda še kakega gorskega teka; želi na daljše potovanje z motorjem, verjetno po Afriki; na 21 bo svoj PB spravil pod 1:32 in se glede na počutje kolega Kolena udeležil maratona...
dannae: dolge trojke; Kropa pod 1 uro; sežanskih 21 pod 1:55 in palmanovskih 21 pod 1:45; triatlon Novigrad; olimpik triatlon na Bledu pod pogojem, da dobi kolo; ljubljanskih 42 km...
eggy: na kratkih trojkah bo izmenjala več kot 7000 besed; uspelo ji bo priti na kRožnik; just for fun se bo udeležila Kranjskogorske desetke; na LM tekla pod 1:50 na 21 km; Golado bo pretekla v 50 min; se udeležila Rokovega teka, kjer bo količina izmenjanih besed zaradi klancev omejena na 3000; udeležila se bo akvatlona na Jesenicah in morda kakega duatlona...
Izyemna: se bo do Goriških sladkih češenj podala s kolesom; v ekipi s Sončko odtekla trojke; 10 km v Kranjski gori, kjer je cilj udeležba; na 21 km bo za 3 min izboljšala sedanji čas; na akvatlonu na Jesenicah izboljšala čas menjave discipline; se udeležila v štafeti ali samostojno triatlona na Bledu...
jakica: bo sledila ciljem svojega moža in na LM odtekla 10 km...
Luzr: :P izvrtali smo, da išče žensko, no morda tudi dve... :roll: :wink: tudi za na kratke trojke, kjer bi bil v sili zadovoljen tudi z moškim(a), le da bi se prišlo na cilj pod uro in pol, se prehitelo čim več predstavnikov "žive vode" in "poleta"; sezono bo začel v Sežani in nato na LM lovil dva rezultata - en bo med 1:55 in 1:57, drugi pa boljši od konkurenk, predvsem "cigaretark"; na triatlon bo šel, če se mu ne bomo smejali :-- z rokavčki; se udeležil kake prireditve v Istri in na Primorskem, morda ga zanese na treking na Rabu... (upam, da je tako, kot si me slišal tam obnoviti... :wink: in da ne bom potem poslušala, da si zameril... :wink: (pogovorinakoncumize.PRESS))
maj: bo na LM odtekel 21 km in se morda udeležil kakega duatlona...
MiciM: do konca leta na eni od tekaških prireditev odteči 21 km...
Razy: -jevi cilji so težki 79 kg. No, toliko kg naj bi imel vsaj enkrat v naslednjem letu. Na 10 km bo tekel pod 45 min, postavil PB na teku okrog Bohinjskega jezera, na enem od polmaratonov bo tekel pod 1:40, olimpik triatlon na Bledu bo končal pod tremi urami, ter odtekel maratona v Ljubljani in Radencih, kjer se bo ura ustavila pred 3:45...
simi: s kom in katere trojke bo tekla, se bodo še pogajali... :wink: , izboljšala bo PB na 21 in odtekla 1 (prvi!) maraton...
Snežinka: bo na 21 km odtekla pod 1:50 in se temu posvetila z vsem svojim :heart :wink: ..
Sončka: v dvojcu z izyemno išče fanta. Tokrat za kratke trojke, ki se jih bo udeležila prvič. Na 21 km bo postavila PB (1:45), se udeležila olimpik :!: triatlona na Bledu (če se že duvamo.PRESS :wink: )
še1PR: bi rada s tistima dvema, ki sta jo sploh pripravili do tega, da teče, ponovno pretekla trojke, na Kranjskogorski desetki prišla do obrata preden pospravijo lavorje s tekočino, Rokov tek opravila brez obiska koruze, če ne prej, pa v Palmanovi izboljšala PB na 21 km, se udeležila še kakega teka v tujini, se udeležila vsaj ene prireditve, ki jo organizira Predrag z ekipo, na akvatlonu na Jesenicah v ženski TF konkurenci osvojiti prvo mesto v plavanju in vsaj en krog odteči THE klanec, se udeležiti triatlona na Bledu v štafeti ali samostojno, začeti sanjati o 42...
tamt: prepričati bobra, da bi trojke odtekla skupaj, v Ljubljani ali Palmanovi spraviti PB na pod 1:35...
 luzr
Načrti za leto 2008.

Čimveč K-rožnikov in Golad, čeprav solo in nočnih.
Lihi teki, če se le najdejo tisti, ki so obljubljali sodelovanje.
Kaj povezanega z biciklom, hribolazenjem.
Sanje o jadranju in borilnih športih čimbolj udejaniti...
Rezultate sproti prilagajati zanikrnim sposobnostim razpadajočega telesa.
Nazadnje spremenil luzr, dne 21 Dec 2007, 17:29, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
 bobr
luzr sfalil si temo prosim pobriši ali popravi svoj post.
 luzr
bobr napisal/-a:luzr sfalil si temo prosim pobriši ali popravi svoj post.

Saj se trudim, profesor... Poleg gledanja meni pod prste; si bobr zasluži lento za najboljšega neuradnega moderatorja leta 2007, saj mu je med drugim uspelo sčarati K-rožnik, ki ima število udeležencev konkurenčno Goladi.

Ko smo že pri slavospevih, je treba omeniti tudi tisto pravljično bitje, ki je organiziralo in izpeljalo zbiranje prijav za Ljubljanski maraton.

To sicer ne sodi sem, bomo pač prestavili, kamor bo zaukazano.
Nazadnje spremenil luzr, dne 21 Dec 2007, 17:39, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 pajo
Nič posebnega - uživati kjer koli na teku po možnosti čim večkrat. Časi bodo prišli sami po sebi in se z njimi ne obremenjujem.
 ton
Ajde, dolgobradi, sem z vrečo: doživeti in preživeti polironman in opaliti prvi Maraton (zaenkrat se slinim na Berlin konec septembra, da potem ob LM samo galantno mašem ob progi...).
Uporabniški avatar
 Bernie
OJ!!!!!

Predvsem še naprej imeti tek za nekaj mojega, uživati v njem.
Zdaj pa še malo bolj oprijemljiva: preteči LM polmaraton, čas absolutno nepomemben, baje se dogaja LM 2 dni, no...

LP Bernie
Uporabniški avatar
 milkec
Malo več teči kot letos, pa iti na kak polmaraton (predvsem v tujino)! Pa seveda brez poškodb in ostalih nevšečnosti!
Uporabniški avatar
 Wega
Bolj želja kot plan: odteči Ljubljanski maraton v približno 4 urah.
Sicer pa: spraviti vse desetke pod uro in 21 ke pod dve uri.
Uporabniški avatar
 tae
O odprtju te teme sem tudi jaz razmišljal, pa ste me prehiteli. Hotel sem čakati do konca leta. No okvirne cilje imam tudi jaz že narejene, torej:

- Letno preteči več km, kot letos (točne številke še ne morem napovedati, ker leta še ni čisto konec, v mislih imam treninge in tekme skupaj)
- 1. v življenju mesečno preteči 200 km, 1. v življenju tedensko preteči 60 km, 1. v življenju dnevno preteči 30 km brez pavze
- V celem letu se udeležiti 24-ih tekem (povprečno 2 na mesec), od tega 2 polmaratona, kjer moram biti časovno na vsakem boljši (mislim, da imam tu še dosti fore)
- Vsaj na treh krajših tekih se želim uvrstiti med prve 3 v kategoriji (to je predvsem odvisno od mojih treningov in konkurence)
- postaviti nov rekord na 5 km
- postaviti nov rekord na 10 km

- končno želim osebno spoznati forumovskega Damijan-a
- upam, da bo prilika, da bova na isti tekmi z INOT-om (osebni izziv)
- Ales-a moram izzvati v kakšni stavi (nisem se še spomnil kaj, vendar pa imava oba rada stave in tekmovalnost)

(morda se bom dodatno še kaj spomnil)

- z obivankenobijem sva itak the best frenda tu na forumu, čeprav sva tudi konkurenta, kar bo ostalo tudi v prihodnje, v kar ne dvomim
Uporabniški avatar
 matec
Moji cilji za 2008 so da bom pretekel saj toliko tekem kot 2007 predvsem se pa bom uvrstil več tekem v tujini :!: to je moj glavni cilj :D
 ŽULJ
Vletu 2008 bi si rad odgovoril na vsa vprašanja, ki jih je zastavil tae. :wink:
Uporabniški avatar
 tae
ŽULJ napisal/-a:Vletu 2008 bi si rad odgovoril na vsa vprašanja, ki jih je zastavil tae. :wink:

Provokacija, a ? :shock: :? :(
Uporabniški avatar
 paprikar
.. sicer mi je tek "sekundarni" hobi in odvisen od drugih aktivnosti, pa vendar so okvirni cilji/želje sledeči:

- brez poškodb
- Sežana, Beograd - polmaraton
- LM 21 - cca 1:50
- SAM 35 - cca 5h

Kje bi odtekel prvi maraton še ne vem. Mogoče ravno v Ljubljani.

Drugače pa se bom poskusil kar se da večkrat udeležit organiziranih tekov, sploh, ker imam po novem letu work-free nedelje :P
Uporabniški avatar
 Vreme
Teči še vedno čisto preprosto iz užitka, teči s sotekači v katerih družbi preprosto tudi uživam, rezultati pa naj bodo postranska stvar - pa saj vem, da ne bo tako, a vendarle.

V nasprotju z Wego se še za maraton nisem odločil, nekaj malih maratonov pa bo drugo leto vsekakor v igri, vse bo odvisno od razpoloženja in trenutne forme!!!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA