prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

luzr
:roll: Pa ne zaradi mene... Upam.
Sem mislil priti samo na ostanke.
Očitno bova sama.
:wink:
Bu!

Na analizi pa softi.
Uporabniški avatar
 softi
Pokorno javljam, da me na analizo ne bo, ker so se nenapovedano napovedali obiski, ki jih ne morem prestavit na kdaj drugič :? .

Prijeten tek, pa sladek after
:D
Uporabniški avatar
 bobr
Še žal vam bo 8)
Kaj zdaj a še kdo pride z zimskega spanja?
 luzr
Softi, mama mi je rekla, danes se ne spodobi hoditi na obisk...
zato pridi raje teč :wink: .

Bobr, šparaj futr za jutri.
Pridem ob 1800!!!!!!!!! Na Z-e-n !

Tistih 27 gostov in en skriti uporabnik bi se lahko tudi primajali na tek.
TF skrivačev sploh ne bi omenjal ;) .
Uporabniški avatar
 bobr
Futr za jutri? Mah kje pa treba to čimprej porabit, ti povem preveč mam vsega tega cukra...
 luzr
Do jutri bo pa že počakalo.
Sicer pač povabita TFovce.... :wink:
Uporabniški avatar
 pajo
Jutri v Dolskem bi šlo za med! :D Sploh po teku.
Uporabniški avatar
 bosti72
pajo napisal/-a:Jutri v Dolskem bi šlo za med! :D Sploh po teku.

Bobr prinesi jutri s sabo se bodo ze našli lačni junaki .... 8) Drugače bi pa lahko nekje ob progi stal pa futru tekače če že ne boš tekel :D :D :D :twisted:

Nasvidenje do jutri...
Uporabniški avatar
 bobr
Evo do zdajle smo čvekali in žrli. Če sem iskren smo dobro polovico pojedli in hvala bogu da je šlo v promet, vsaj meni ne bo treba tok žret še cel teden :lol:
Kar se tiče teka nas je bilo presenetljivo 5 tekačev in vsi skupaj smo odtekli en zenovski krog. Ugotovili smo tudi da ima luzer povišan pritisk in micin je kot iz knjige :wink:.
To če jutri kaj vzamem s sabo je v rokah moje drage jakice, se ona odloči če so sladice dovolj dobre za zunanji svet :P
Drugače se vidimo jutri, z moje strani tokrat v spremljevalni poziciji.
 luzr
...Malo mi je še slabo... Preveč sladkega... Božanski keksi... Komaj sem pripeljal domov s povišanim sladkorjem...In pritiskom...Ker sem se naslajal nad njuno domačijo...Pogovori zabavni, kot ponavadi...Sproščeno...
Slikice, ponazarjajoče jakičine slaščičarske sposobnosti: http://www.moj-album.com/uredi/luzr/10476695/

Ah, tekli smo tudi. http://www.moj-album.com/uredi/luzr/104 ... s=10477000
Po abecedi bobr, hop cefizelj, mazi, micim. Pa luzr se je nekaj motal med nogami ostalih, ker ni bilo psov.
Smehljajev mesta v meglici lučk nisem mogel preveč občudovati, niti dreves. Bobr je kar gnal, kljub letnim podplatom. Moja malenkost se je trudila teči, tako, da bi še kdaj ta teden mogel.
27 + 34 = 61 minut po penzionistični progi.
Ne bi smel šprintati do sakralnega objekta.

Zanimivo kako neučinokvito blažijo nerabljeni copatki na asfaltu in spustu, ko je noga utrujena.

Utripi 153, -- ... Nujno rabim novo igračo ali srce...
Temperatura okoli ničle (med -1 in +3).
Mogoče bom prehlajenčkan, hočem reči, nujno rabim kak kos garderobe z visokim ovratnikom, po možnosti iz dragega "softšela" .
Nazadnje spremenil luzr, dne 27 Dec 2007, 13:08, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 mazi
Ojla,

Res dobri piškotki in celotna postrežba in predstavitev... (še enkrat hvala!) :cast:
Uporabniški avatar
 kustus
LP

to pa je bila pogostitev sem kar fouš da naju ni bilo zraven.
 luzr
V galerijo moram dodati še ostale tri krožnike sladkosti... :D :!: :wink: :roll:
Uporabniški avatar
 dannae
luzr napisal/-a: jakičine slaščičarske sposobnosti: http://www.moj-album.com/uredi/luzr/10476695/

Jakica, fenomenalno si tole še naredila. Nisem si predstavljala, da bo tak umetniški rezultat. Da o okusnosti sploh ne govorim. Sadni kruh--> njami. Velik se morm še naučit... Hvala še enkrat za ponedeljkovo predkrožniško druženje!

Vsem Krožnikarjem in ostalim, ki prebirajo to temo, pa želim lepe teke in vse naj, naj v 2008.

Pozdravček
D
  • 1
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA