Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 Barb
dpop napisal/-a:
Barb napisal/-a:PO TVOJI ZASLUGI BOM ŠE SLAVNA RATALA

Ma to ni nič.... čakej da te objavijo v naslednji številki
POLET-a... (če se ne motim je bil un profi od Slovenskih
Novic)... :wink:

LP Darko

P.S. sam ko boš enkrat "celebrity" pol kar pozab da boš
v miru po Rožniku tekala.... (Papparazzi PRESS) :wink:

A se javiš za prvega body garda na Rožniku
Na Brdu jih že mam
 mala
Hoj!

Tek je bil res carski. Moram priznati, da zeme precej naporen, ampak me je Barb tako uspešno vlekla, da sem se potem na koncu le privlekla do cilja. Barb, še 1x hvala. Zame je to spet nova motivacija za tek, bo treba kar precej delat preden bom tako kilometrino z lahkoto pretekla.

Barb, je pa tista fotka res vrhunska, glej da boš o njej razmišljala kot prava ekonomistka :wink:
Uporabniški avatar
 Barb
Hvala Mala, petkov tek te je naredil Veliko

Upam,da ni hujših posledic
Bova trenirali.....in ana-lizirali :wink:

Glede fotk pa.......... :P
 Nataša
jest pa k vsemu temu dodajam, da:
1. je blo v petek čist prevroče
2. so ble testirane nike zoom elite po nasvetu Matjaža (ko bi drugi! :P ) super!!
3. je bilo res enkratno vzdušje in sem ponosna na vse moje soforumovke in na naše redarje, ki so odlično opravili svoje delo
4. mislim, da je na tem teku marsikomu postalo jasno, da nismo le virtualni prjatli :P , ki veliko pišejo in nič konkretnega ne naredijo
5. me je Simi prav dobro gnala. Ona se je komi zadihala, jest pa komi še dihala :P tok da vem, kje sem in kolk morm še trenirat... :roll:
6. je motorka ostala neuporabljena, ker je bil Darko prav kičasto neškodljiv (če odštejem nagnjenje k paparacarstvu...)
7. je bila analiza kot vedno zabavna in fajn

and that's all I've got to say about thaaaaat (Forrest Gump PRESS).

p.s. : nč ps.
 dpop
Barb napisal/-a:A se javiš za prvega body garda na Rožniku

Uhhh.. težka bo...
Jaz se svojih "oboževalk" komej sproti obranim.... :lol:
pa da bi še tvoje "oboževalce" odganjal.. nevem.. ne vem

LP Darko

P.S. lahko pa vsak s svojo vrečko na glavi tečeva... pa naju ne bodo
spoznali

P.S.S. a tista "ta druga" prikupna gospodična, ki je s teboj pritekla v cilj...
Slika
ona je tudi fotomodel, kot ti???
Uporabniški avatar
 Barb
Ja,ja tud je fotomodel
To je tista naša Mala s foruma-k' mi je rekla naj dobr ekonomsko vnovčim slikce :P :P

To je naša Mala
 dpop
Nataša napisal/-a:Ona se je komi zadihala, jest pa komi še dihala :P tok da vem, kje sem in kolk morm še trenirat... :roll:

Slika je vredna tisoč besed
Slika

LP Darko

P.S. drugič bo bolj ostra slika... obljubim :wink:
 Nataša
sej pravm...pa ne me zdej strašit s to slikco, a ni dost hudo da je pondelk????

Darko k boš pa ti švicu pa jest pridem s takim objektivom da ga bojo mogl trije močni fantje nest. pa te slikam direkt v levi kočnik, desno nozdrv in tretji las na glavi. in vse kr je vmes. zdraven ti dam pa mmmmmmm....simi, da boš vidu kak safr je to. :wink:
 dpop
Nataša napisal/-a:sej pravm...pa ne me zdej strašit s to slikco, a ni dost hudo da je pondelk????

Darko k boš pa ti švicu pa jest pridem s takim objektivom da ga bojo mogl trije močni fantje nest. pa te slikam direkt v levi kočnik, desno nozdrv in tretji las na glavi. in vse kr je vmes. zdraven ti dam pa mmmmmmm....simi, da boš vidu kak safr je to. :wink:

Jap... se vidi "SAFR" na tvojem obrazu...

LP Darko

P.S. AD močni fantje... te ti raje za kej drucga ponucej :wink:
Uporabniški avatar
 Staša
Nataša napisal/-a:sej pravm...pa ne me zdej strašit s to slikco, a ni dost hudo da je pondelk????

Nataša, najhuje, kar se ti poleg ponedeljka še zgodi, je dpopova prijaznost?!???
Uporabniški avatar
 Tjaša
Darko!
:D :D :D
Tele slikce z Barb so pa vredne objave v kakem cajtngu, bi še mrtve spravile v tek! Šparajte jih za čas, ko bo TF izdal knjigo o doživetjih svojih članov. Barb, si za naslovnico :!:
Uporabniški avatar
 Barb
Tjaša napisal/-a:Darko!
Tele slikce z Barb so pa vredne objave v kakem cajtngu, bi še mrtve spravile v tek! Šparajte jih za čas, ko bo TF izdal knjigo o doživetjih svojih članov. Barb, si za naslovnico :!:

Sem
Sam obvezen mora zraven bit tud rdeča pika in mora pisat da sem iz tekaškega foruma
...ker se to žal ne vidi,ker nimam majčke
....a si mogoče nisem zaslužla ene :?: :?:
 dpop
Barb napisal/-a:

Sem
Sam obvezen mora zraven bit tud rdeča pika in mora pisat da sem iz tekaškega foruma

Naslednji tek "protestno" odteči BREZ MAJČKE.... :twisted:

Samo se bojim da ti po tem dejanju DEFINITIVNO nihče
ne bo dal majčke :wink:

LP Darko

P.S. sej sem jest tud brez... mislm, majčke
Uporabniški avatar
 Barb
dpop napisal/-a:
Barb napisal/-a:

Sem

Naslednji tek "protestno" odteči BREZ MAJČKE.... :twisted:

Samo se bojim da ti po tem dejanju DEFINITIVNO nihče
ne bo dal majčke :wink:

LP Darko

P.S. sej sem jest tud brez... mislm, majčke

Kaj pa če naredimo en bodypainting-pa da mi nrdite eno rdečo piko,aaaaaaa :roll:
Uporabniški avatar
 simi
dpop napisal/-a: P.S. drugič bo bolj ostra slika... obljubim :wink:

..zdaj pa še meni kapo na glavo ali pa frizerja :lol:
Za ostrino priporočam feferone, še bolje čili, jih imam že berajt :twisted:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA